-
Mobilarena
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
Konflikt
addikt
szivesen igazat adnek, de 7 eve voltam CCNA tanfolyamon, (icnd 1-2 egyben, es az akkor mar 650k volt - mondjuk ez nem elofeltetel a vizsgahoz. az arsav viszont nem egyedi)
de bizonyara van tobb is, mas is, szerintem ti is tudnatok hozni boven peldat. :) ill vannak egyeb VLS sub formak, ahol a tanfolyamok kvazi nektek ingyen vannak, ezek ceges szinten elo szoktak fordulni, akar itthoni vallalatoknal is van ilyen. global multiknal meg szinte biztos, creditekrol nem is beszelve - ezeket cegen belul erdemes megfutni.szerencsere, azert ezeket nem privatban kellett intezni. azert ma se jellemzo, hogy a ceged megkoveteli az xy certet/vizsgat es azert te fizesd ki zsebbol. legalabbis ilyet nem igen lattam.
emellett, igen, nyilvan nem olcso ha nekem kene sajat zsebbol.
mod
btw, kraftxld, en az AZ104 et nem tolom ki fel ora alatt, szoval ekkora penge nem vagyok :D
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Path of Exile (ARPG)
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Apple MacBook
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Spórolós topik
- Házimozi belépő szinten
- Autós topik
- További aktív témák...
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4635
- LG 24ML600SP Monitor Full HD LED IPS / 1920x1080 / 1ms / FreeSync / 75Hz !
- iKing.hu Realme 14 Pro+ Pearl White 512GB használt karcmentes 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest