Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Gear S3 - második kör
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megjelent a Redmi Turbo 5 Max, az első telefon Dimensity 9500s-sel
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Nem lesz új Nothing zászlóshajó
-
Mobilarena
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
bugizozi
őstag
"xy egyszer csak a kezét tördelve megjelenik, hogy főnök, az van hogy benéztem/elfelejtettem, és akkor most 5 napra el kellene mennem egy 600 ezres tanfolyamra"
Pont ezen aggódom, hogy ne én legyek az az xy ember

Valahol meg lehet nézni a VMware oldalán, ahol van egy dátum, hogy yyyy.mm.dd -ig van időm elmenni vizsgázni, addig él a mostani cert-em? -
Konflikt
addikt
annyiban javult a helyzet, hogy (talan a covid is lokott rajta) elerheto live online (ezt nem kell magyarazni) es on-demand formatumu training is. az utobbi 30napig nyitva, labokkal egyutt, szerintem nagyon jo kis lehetoseg, nem esel ki 3-4 egymast koveto napon fullra. beosztod ahogy kenyelmes. nincs meg mindenbol, de bovul a lista. VCPhez pl. tobb ilyen is opcio (ICM, OS)
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4203, 94% Akksi
- Új Asus Zenbook 14 WUXGA OLED 10bit HDR Ryzen AI 7 350 16GB 512GB SSD Radeon 860M Win11 2év Garancia
- Apple iPhone 13 mini Red Kompakt méret, nagy teljesítmény 256 GB Használt,szép állapot, 100%
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i7-8550U I 16GB I 512SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest