Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
MrSealRD
üzenetére
Az NSX example vizsgánál dobta fel a mylearn.vmware.com, hogy ha akarok több kérdést, meg több gyakorlást, akkor itt van ez.
Ugye ilyen example vizsga mindenhez van náluk, VCP-hez is, 25 kérdés általában. Azt is végig szoktam nyomni vizsgák előtt, és eléggé valid volt eddig mindegyik, tehát olyan kérdéseket tesz fel, amik szerepelnek a az éles vizsgán is.
Na most ha azt állítják, hogy a fenti linken ennek a bővített változata van, akkor én azt úgy értelmezem hogy az egy "prémium dump"
Persze az tény, hogy nem láttam egyiket sem, nem fogok érte 100 usd-t adni, szóval simán lehet, hogy nincs igazam, a fenti gondolatmenet alapján jutottam csak erre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- 223 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5060
- Bomba ár! HP ZBook 15 - i7-4800MQ I 16GB I 256GB SSD I Nvidia VGA I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- 219 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4070 (ELKELT)
- Új Apacer 16GB DDR4 3200MHz
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest