Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A71 - elég ennyi?
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
Zizi123
senior tag
Sziasztok!
Van 1 HP MicroServer gen8-am (16GB RAM, Xeon E3-1280 v2 CPU, 4x1Tb WD Red NAS HDD Raid10-ben)
A cel az, hogy a ceg 6-7 alkalmazottja a multiRDP-s WIn10-re bejelentkezve dolgozzon + telepitettem 1 OMV NAS oprendszert fileszervernek. Mindez jelen pillanatban ESXi 6.5 oprendszer alatt van virtualizalva.
A rendszer meg nincs elesbe beallitva, jelenleg tesztuzem alatt van.
A jelenseg az, hogy a Win10 lassucska volt a Celeron procival (1 userrel is), ezert csereltem Xeon-ra, de igazan rohadtul nem lett gyorsabb. Gondoltam hamar a raid 10 4x olvasasi sebesseget tud, akkor porogni fognak a dolgok, es megfogja kozeliteni az SSD-s gepek sebesseget, de kb olyan, mintha 1 normal PC-ben 1 HDD lenne benne.Mivel a Win10-nek fix 8GB RAM-ot adtam, a Xeon-bol pedig 4 magot, igy ezzel nem lehet gond, tehat valoszinuleg a raid 10 olvasasi sebessege fogja vissza a rendszert.
Az volna a kerdesem, hogy ha 1 SSD-t beraknek read cache-nek, akkor ez jelentosen megdobna a rendszer sebessegeet? Vagy mit tudnek meg csinalni, hogy a Win10 porgos legyen, ne 1 lomha sz@r?Koszonom elore is a segitseget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Antivírus szoftverek, VPN
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Segway Ninebot E3 elektromos roller - Bontatlan - Új
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest