Hirdetés
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Android szakmai topik
- A Samsung is leszámol a 128 GB-os tárhellyel a Galaxy S26-ban
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Nem lesz új Nothing zászlóshajó
- BlackBerry Key2 - megoldókulcs
-
Mobilarena
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
Jól érted.
CsodaPOK: gondolom azért tiltják mert egy csomó featuret bukik vele az user, ha local diskről van szó. Egyébként amennyire kiveszem ez valami home szerver lehet, szóval ha így akarja megfaragni hát faragja megy így, ha stabilan működik akkor még akár jól is járhat vele, bár én nem így csinálnám
A második tippem meg az, hogy valami virtuális NAS-nak kell talán, bár erős a gyanúm nekem is, hogy nincs ott olyan hálózat meg kliensek amik indokolnák a virtuális disk vs. RDM közötti performancia hajkurászást 
Egyébként többen is jöttek már ide ezzel a témával, ha jól tévedek akkor valami Synology-tól lenyúlt sw-t hajtanak esxi-vel, Xpenology vagymi. Nekem erről az a véleményem hogy az ilyen vasakra tenni kell egy Linuxot natívan, aztán beállítani rajta azt a kb. 4db szolgáltatást amit az ember használ, a csillvilli "majdnem olyan" cukormázat meg el kell felejteni, mert szerintem sose lesz "olyan". Ráadásul a Linuxban ezer+1 módja van annak hogy vm-eket is létrehozzon az ember a fileshare szolgáltatások (meg gondolom torrent kliens) mellé, ráadásul frankó sw raid, lvm, stb.. megoldásokkal, jó hw támogatással a dzsunka PC vasakon is. Ha nem vSphere labort épít az ember, akkor szerintem százszor jobban jár ezzel.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- BMW topik
- Assetto Corsa EVO
- Autós topik
- Webes drivert fejleszt a Razer
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- Otthoni IPTV megvalósítási lehetőségek?
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- PC Game Pass előfizetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- ÓRIÁSI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Dell Latitude 7330 i7-1255U 16GB 1TB 400nites legjobb kijelző! 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3919
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4463, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs