Hirdetés
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Bemutatta a Huawei a Band 10 okoskarkötőt
- Neked tükröt, az iPhone Airnek emléket állít a Realme
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Android szakmai topik
- Google Pixel topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
-
Mobilarena
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
Jól érted.
CsodaPOK: gondolom azért tiltják mert egy csomó featuret bukik vele az user, ha local diskről van szó. Egyébként amennyire kiveszem ez valami home szerver lehet, szóval ha így akarja megfaragni hát faragja megy így, ha stabilan működik akkor még akár jól is járhat vele, bár én nem így csinálnám
A második tippem meg az, hogy valami virtuális NAS-nak kell talán, bár erős a gyanúm nekem is, hogy nincs ott olyan hálózat meg kliensek amik indokolnák a virtuális disk vs. RDM közötti performancia hajkurászást 
Egyébként többen is jöttek már ide ezzel a témával, ha jól tévedek akkor valami Synology-tól lenyúlt sw-t hajtanak esxi-vel, Xpenology vagymi. Nekem erről az a véleményem hogy az ilyen vasakra tenni kell egy Linuxot natívan, aztán beállítani rajta azt a kb. 4db szolgáltatást amit az ember használ, a csillvilli "majdnem olyan" cukormázat meg el kell felejteni, mert szerintem sose lesz "olyan". Ráadásul a Linuxban ezer+1 módja van annak hogy vm-eket is létrehozzon az ember a fileshare szolgáltatások (meg gondolom torrent kliens) mellé, ráadásul frankó sw raid, lvm, stb.. megoldásokkal, jó hw támogatással a dzsunka PC vasakon is. Ha nem vSphere labort épít az ember, akkor szerintem százszor jobban jár ezzel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4531,90% Akksi
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs