Hirdetés
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Megtévesztő a Lite jelzés a OnePlus új óráján
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
-
Mobilarena
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
Jól érted.
CsodaPOK: gondolom azért tiltják mert egy csomó featuret bukik vele az user, ha local diskről van szó. Egyébként amennyire kiveszem ez valami home szerver lehet, szóval ha így akarja megfaragni hát faragja megy így, ha stabilan működik akkor még akár jól is járhat vele, bár én nem így csinálnám
A második tippem meg az, hogy valami virtuális NAS-nak kell talán, bár erős a gyanúm nekem is, hogy nincs ott olyan hálózat meg kliensek amik indokolnák a virtuális disk vs. RDM közötti performancia hajkurászást 
Egyébként többen is jöttek már ide ezzel a témával, ha jól tévedek akkor valami Synology-tól lenyúlt sw-t hajtanak esxi-vel, Xpenology vagymi. Nekem erről az a véleményem hogy az ilyen vasakra tenni kell egy Linuxot natívan, aztán beállítani rajta azt a kb. 4db szolgáltatást amit az ember használ, a csillvilli "majdnem olyan" cukormázat meg el kell felejteni, mert szerintem sose lesz "olyan". Ráadásul a Linuxban ezer+1 módja van annak hogy vm-eket is létrehozzon az ember a fileshare szolgáltatások (meg gondolom torrent kliens) mellé, ráadásul frankó sw raid, lvm, stb.. megoldásokkal, jó hw támogatással a dzsunka PC vasakon is. Ha nem vSphere labort épít az ember, akkor szerintem százszor jobban jár ezzel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Automata kávégépek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Elemlámpa, zseblámpa
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Zalman T3 Plus 400W
- MÉG OLCSÓBB Thinkpad P52s workstation: Core i7 8650U, 32GB RAM, P500 VGA új kijelző / akkumulátorok
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3584
- Xiaomi Redmi 15 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest