- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
-
Mobilarena
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
joysefke
veterán
válasz
kraftxld
üzenetére
Hali!
köszi a választ, tegnap vagy 2x végignéztem az összes hálókártyát és igen, jól van beállítva, ma még nem ellenőriztem ezt, de előbb utóbb eljutok oda, hogy 3.-szorra is megnézem.
Mint írtam, az a ledúrvább, hogy bár az ESXi-k egymást semmilyen if-en keresztül nem tudják pingelni, de a vCS-vel a ping oda-vissza megy a megfelelő interfészeken...
most megpróbálok egy újraindítást, utánna pedig egy az összes default route beállítást törlöm:
Itt gyakorlatilag ugyanaz volt a hiba mint nálam, és a fickónak ez oldotta meg:
http://www.experts-exchange.com/Software/Virtualization/Q_26690913.htmlA default route egyébként az összes if-en a management hálózat első IP-címe (10.0.1.1) és nincs mögötte router. nem értem, hogy miért okozhatna ez problémát, de jelenleg az öteleteimet már szinte kimerítettem...
J.
Új hozzászólás Aktív témák
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2a - R5 5600U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB FHD 400nit 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs