- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- iPhone 12 mini - kicsi a bors, de bitang erős
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Mobil flották
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Brutális összegeket fektet a Samsung az AI fejlesztésekbe
-
Mobilarena
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
Köszi, jó volt olvasni, én is elkezdek lassan felkészülni rá, az eddigi itteni beszámolók meg az egyéb netes infók alapján nem is annyira félelmetes, amúgy is ezt csinálom egész nap
Orchestrator amúgy mihez kellett?[félig off téma jön]
Powershell miatti duzzogás: Nem értem. Mégpedig azért nem, mert ők maguk állnak ki a mellett teljes vállszélességgel, hogy az irány a jövőben a linux alapú vcenter, ami ugye jelenleg a VCSA formájában meg is valósul. Hogy lesz ezután powershell? Már ma is telepíteni kell csak emiatt egy windows vm-et annak, aki VCSA-t használ, és pwcli-zni akar. Maga az egész termékskála is ortodox unix/linux, és ezekhez kapcsolódó opensource cuccokra épít erősen, bármihez nyúlsz, azonnal egy gnu alkalmazás kacsint rád (vagy annak egy mutációja), sok esetben meg egy CentOS-ba (haha) botlasz valami gyári appliance kapcsán. Valamint tonnányi gyári perl és bash scriptbe talán kis túlzással kijelenthető, hogy szinte az összes belső script és egyéb hasonló dolog ezekkel van implementálva. Aztán ott a Perl SDK, és az API is, a endusernek és a külső cuccoknak, és szerintem lehetne még ezer példát mondani.
És akkor ezt az egészet megfejelik azzal, hogy egy emeltebb szintű vizsgán Windows only alapú scripting feladatokat adnak (még ha keveset is). Én teljesen értetlenül állok a jelenség előtt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Napelem
- iPhone 12 mini - kicsi a bors, de bitang erős
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Formula-1
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- E-roller topik
- Milyen autót vegyek?
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB CM Masterbox MB311L ARGB 500W
- LG 28MQ780 27,6 16:18 DualUp monitor Ergo talppal és USB Type-C csatlakozással
- iPhone Xs Max 64GB 100% (3hónap Garancia)
- Üzleti kategóriás laptopok, asztali számítógépek, alkatrészek,garanciával, ZoliLaptop.hu
- Asus Zephyrus G16 GAMING Notebook! Ultra 9 185H / RTX 4060 / 32GB 7500MHz / 1TB! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest