Hirdetés
- Yettel topik
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Apple Watch
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- CES 2026: Boombox került a fejemre
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
megema
őstag
Sziasztok!
Nem találtam általános virtualizációs topicot (elég fura, ha tényleg nincs...), így itt kérdeznék.
Szeretnék egy otthoni NAS / webszerver / (tartományszerver) / iTunes szerver + iOS WiFi szinkron / (IP kamera kiszolgáló) / médialejátszó kombinációt összehozni, már ha mindet ki tudom hozni egy gépből. A zárójelesek nem feltétlenül, vagy később kerülnének megvalósításra. A gondot számomra a médialejátszóként való felhasználás jelenti. Alapvetően egy Win Server 2012 Datacenter-t (MSDNAA) akartam felrakni rá, de elgondolkodtam a virtualizáció lehetőségén is. Egy Intel Pentium G645T proci egyáltalán alkalmas virtualizációra? VT-D-t nem tud. A GPU-t egyáltalán át lehet adni valahogy egy virtuális gépnek úgy, hogy képernyő csatlakoztatására a virtuális gép képe kerüljön megjelenítésre (akár csak teljes képernyős ablakban)? Mert akkor mindjárt jobb lenne a helyzet. Egy ESXi alapra (?) felraknék valami XBMC-re kihegyezett linuxot, és a többi feladatra mehetne a Win Server. Vagy a Win Server lenne a gazda és arra menne az XBMC. Vagy lehet a LAN és WAN feladatokra még külön rendszer lenne. Akár nem is a Win Server...
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Gyermek PC játékok
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Újévi áron! :)
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- iPhone 11 Pro Max 256GB 100% (1év garancia)
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060TI 8GB Rampage SHIVA ADATA 650W
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest