Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• atesss

addikt

Üdv !
    Pár hónapja egy Intel 940GML chipsetes (ezt most csak a processzortámogatás miatt írom) laptopra próbáltam feltenni VMware Workstation 8-at, de a telepítő hibát írt ki, és nem engedte felrakni. Ekkor egy Core Duo proci volt benne.
    Majd ki lett cserélve a proci Core 2 Duo-ra, így már működött.
    A logból azt tudtam kihámozni, hogy valószínűleg az SSE3 utasításkészlet hiányzik neki.
    Van valami mód a legújabb verziót felrakni olyan gépre, ami nem tud SSE3-at (P4 Northwood van benne, és a lap nem is támogatna Prescott-ot) ?
    Vagy ha nem tudom felrakni sehogy sem, melyik az utolsó (legújabb) verzió, aminek még nem kell az SSE3 ?

Egy "fizikailag fent lévő" XP rendszert akarok virtuális géppé konvertálni, fontos program / rendszer beállítások vannak rajta, amit meg szeretnék őrizni; és késöbb majd összeírni a technikát, amivel megvalósítottam egy problémát (Batch programozás + adatforgalom figyelő és letöltő programokkal egy automatizálás).
    Viszont a vinyóját most sürgősen fel kellene használnom más célra (ehhez ugye formatálni is kell), és ezen kívül más miatt nem kell ez a gép; tehát mostanában nem akarom "fizikai gépként" használni. Majd ha igen, keresek akkor egy vinyót, és rakok fel rendszert.

Új hozzászólás Aktív témák