- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- A Royal Philharmonic Orchestra játssza a Samsung új csengőhangját
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Galaxy Buds4/Buds4 Pro: demómodelleken az új szárkialakítás
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Honor Magic5 Lite - fiatalít az új ruhám?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
-
Mobilarena
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
_NCT
addikt
Ma a kérdések világnapja van nálam.... Itthon úgy néz ki a hálózat hogy Internet-->Router-->Virtual WS08. Na most azt hogyan tudom megoldani, hogy a guest oprendszeren az alapértelmezett átjáró maga a szerver legyen? DHCP-ben adtam hozzá egy router-t a szerver ip címére konfigolva. Ez szép és jó, gondoltam így nem működik, meg kellene osztani a netet a kliensek felé, mentem mendegéltem a hálózati kapcsolatok-->adapterek-->sharing felé, viszont akkor rögtön el van szexuálva az ip cím kiosztás.
Gondoltam adok hozzá még1 virtuális hálókártyát, és itt le is blokkolt az agyam.....Nem tudom merre innentől.... Ez nem az én napom

Új hozzászólás Aktív témák
- FarCry 4 Kyrat Edition eladó
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akksi
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Apple MacBook Air 13 (2020) M1 8GB/256GB használt, szép állapot 87% akku (317 ciklus)
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- Lenovo Flex 5 - 14.0" Touch WUXGA - Ryzen 3 5300U - 8GB - 256GB - Win11 - Garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest