Hirdetés
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Watch 3 Pro - óraátállítás
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
-
Mobilarena
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
_NCT
addikt
Sziasztok!
Kezdő vagyok virtualizáció terén, pontosabban ESXI téren. Most kezdtem el tanulgatni, mivel látom hogy a jövő erre halad és úgy érzem nem maradtam még le semmiről

Vmware 7.1 alatt futtatom 2.5GB RAM-al az ESXI 5-ös verzióját. Gépemre feltelepítettem a kliensprogramot, nagyon szépen működik. A gond ott kezdődik, mikor 64-bites guest oprendszert akarok létrehozni. Létrehozom,elindítom és azt mondja nem használhatom 64bites rendszert. Ha jól tudom (bár őszintén 2 napja olvasgatom) tudja magát virtualizálni ESXI és EZ alapján próbáltam rábírni a működésre nem sok sikerrel.
Jelenleg 4gB RAM-om van, tervezek majd bővítést, ismerkedni a rendszerrel talán ez is elég. AMD Athlon x4 645-ös CPU, szóval az AMD-V is támogatott, ez sem lehet akadály, BIOS-ban is engedélyeztem a virtualizációt.
Hibaüzenet:
Ha tudnátok segíteni, hogy vajon miért nem működik, azt nagyon megköszönném.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bomba ár! HP ProBook X360 435 G7 - Ryzen 3 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Rampage SHIVA ADATA 650W
- Akko 3098 /DE/PBT/RGB/Wireless/Hot swap/Yellow/Crystal switch
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T4 Plus ADATA 600W
- AKCIÓ! iMac Pro Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest