Hirdetés
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
-
Mobilarena
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Hello mindenkinek
Egy olyan problémám lenne vmware alatt, hogy nincs megfelelő textúrakezelés egy bizonyos játékon belül.
Nem tudom milyen információkat kell megadnom, ahhoz, hogy segítséget kaphassak.
WinXP van fent, mókolt, de friss driverek telepítve. A VMW Win7 X64 alatt fut. Driverütközés, egyéb probléma nincs.
Próbáltam a VMW alatt DriverGeniust, de természetesen nem is talált VGA drivert. Esetleg frissítsem a valós gépen?Az érdekes az, hogy a játék, az X-Wing Aliances, elég régi, még 98-ra készült, ezért is kellett a VMW, de elmegy XP alatt, nincs is gond, illetve a köztes, átvezető képek is rendesen látszódnak.
Valójában a cockpit, illetve az ablakkeretek nem látszódnak, pontosabban az űrhajó ablakkeretei, olyan átlátszó szerűek. talán mondhatom, hogy a statikus textúrák????A játék legális, gyári, nem mókolt, az valós gépen is minden legális, kivéve a VMW XP
Valki tud valamit erről esetleg??? Valami olyasmi érdekelne, hogy VMW alatt hogyan lehet a valós hardver drivereit állítgatni ... vagy nem tudom

Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone Xs 64GB 100% (3hónap Garancia)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3823, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest