Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Íme az új Android Auto!
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
-
Mobilarena
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Hello mindenkinek
Egy olyan problémám lenne vmware alatt, hogy nincs megfelelő textúrakezelés egy bizonyos játékon belül.
Nem tudom milyen információkat kell megadnom, ahhoz, hogy segítséget kaphassak.
WinXP van fent, mókolt, de friss driverek telepítve. A VMW Win7 X64 alatt fut. Driverütközés, egyéb probléma nincs.
Próbáltam a VMW alatt DriverGeniust, de természetesen nem is talált VGA drivert. Esetleg frissítsem a valós gépen?Az érdekes az, hogy a játék, az X-Wing Aliances, elég régi, még 98-ra készült, ezért is kellett a VMW, de elmegy XP alatt, nincs is gond, illetve a köztes, átvezető képek is rendesen látszódnak.
Valójában a cockpit, illetve az ablakkeretek nem látszódnak, pontosabban az űrhajó ablakkeretei, olyan átlátszó szerűek. talán mondhatom, hogy a statikus textúrák????A játék legális, gyári, nem mókolt, az valós gépen is minden legális, kivéve a VMW XP
Valki tud valamit erről esetleg??? Valami olyasmi érdekelne, hogy VMW alatt hogyan lehet a valós hardver drivereit állítgatni ... vagy nem tudom

Új hozzászólás Aktív témák
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Ableton Live 12 Suite Education
- Transcend 512GB M.2 SSD // 100% // Számla // Garancia //
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- Samsung Galaxy S20 Ultra / 12/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- AKCIÓ! MacBook Pro 13 M1 8GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB Lian Li Vector V100R FSP 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest