- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- 2.1-es Bose sztereó hangrendszer a Redmi K90 Pro Maxban
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy A33 5G - a három az majdnem öt
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Sencsenben
- Bemutatkozott a Motorola vékonymobilja
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
drsanya
aktív tag
Sziasztok! Először is örülök, hogy rátaláltam a topikra. Ezzel együtt pedig napok óta érlelődött bennem a gondolat a kér(d)ésem iránt. Szóval:
Ezév februárjában kezdtem el tanulni a C# nyelvet Visual Studio-ban. A tanfolyam kéthetente van szombat-vasárnap. Most szeptember 3-án lesz a programozó modul vizsgám.
Keresek valakit, aki esetlegesen felvállalna egy amolyan mentor szerepet. Tudom, hogy őrültség és nem is vagyok benne, hogy pozitív lesz a reakció a topikban, de egy kérdést megért úgy gondolom.A miértre pedig az a válasz, hogy már középiskolába is picit nehezebben ment maga a programozás, így ezáltal ezt is nehezebben emésztem, de igyekszem.
Nem pont a vizsga miatt keresek valakit egyébként ha esetleg ez jönne le, hanem általában, mert a munkahelyemen a fejlesztők amolyan nehezen vagy egyáltalán nem megközelíthető VIP személyek, mint egy együttes frontemberei kb.
Elnézést, ha hülyeségnek gondoljátok a dolgot, esetleg ha valakinek van más ötlete természetesen vevő vagyok. Ha netán a topik nem jó a témához, akkor irányítsatok át, de én nem láttam más ehhez hasonlót.
Tisztelettel: egy fejlesztő tanuló.
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- OTP Bank topic
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Linux haladóknak
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Ganacia / BONTATLAN NULL Perces!
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6220 - i7-2GEN I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő