- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
boorit
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék írni egy költségvetés kezelő appot. Tudom, van rengeteg ilyen, én is használok, de 1-2 funkció nekem hiányzik, de ami fontosabb, hogy tanulási céllal vágnék bele.
Először egy UWP appot csinálnék (ez már nagyjából összeállt a fejemben, eddig csak WPF-fel foglalkoztam, de egy ideje már tanulgatom, tehát nem minden lenne teljesen új), később viszont szeretném megírni Androidra is.
Ez viszont teljesen új lenne, még egy hello world-öt sem írtam androidra. Úgy képzelem el az egészet, hogy először megírom az UWP-s appot, aztán meg kéne csinálni úgy, hogy felhőben tárolja az adatokat, és ha eddig eljutok, akkor megírnám Androidra is.Olvasgattam már a Xamarinról, de még nem teljesen tiszta, hogy lenne érdemes nekiállnom úgy, hogy később ne legyenek kompatibilitási problémák (pl milyen adatbázis használjak), tudtok ötleteket adni, esetleg kurzosokat ajánlani?
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Keresek: PGA processzor "kiemelőt".
- Samsung Galaxy A54 5G 8/128GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A03 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A15 4/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Eladó Asus X543U laptop adapterrel 75.000 Ft, ingyen kiszállítással!
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Eladó Lenovo ThinkCentre M910q i7 16GB / 12 hó jótállás
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciáva
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i7-4800MQ I 16GB I 500GB I Radeon I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gar
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest