- iPhone topik
- Végre hivatalos, mikor lesz az S26 hivatalos
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Edge 70 Fusion: új renderek, több szín és részletek a specifikációt illetően
- A világ aktív okostelefonjainak negyede iPhone, ötöde Galaxy
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen okostelefont vegyek?
- OnePlus 15R - régen minden jobb volt
Új hozzászólás Aktív témák
-
scarbantia
aktív tag
Sziasztok!
Teljesen tudatlan vagyok a témában, de van egy kis program, amire nagy szükségem lenne, viszont nem tudom paraméterezni. Itt minden infó megvan róla, de nekem sehogy nem megy a konfigurálás, nem is értem, hogy mit tudnék átírni, hogy működjön. (fájlnevet már próbáltam nem segít...
)
Szóval erről van szó: https://github.com/Kappa71/PWMA lényeg, hogy alapból 600Hz-es frekvenciát állít be, míg nekem legalább 1000, de inkább 2000Hz kellene, vagy akár több. Akármit csinálok, nem tudom változtatni az értéket, pedig a readme-ben azt írja, hogy lehet.
Valaki tud valami megfejtést? Gondolom az elérhető programkódok alapján egy másik verziót készíteni nem olyan nagy dolog, de életemben nem foglalkoztam még ilyennel.
Kösz, és bocs, ha nagyon világtalan vagyok...

(ui.: magát a nagy frekvenciás vezérlést teszteltem már, az rendben van, viszont az csak dedikált GPU-val megy, ez meg Intelhez kellene)
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- HP EliteDesk 800 G2 MT PC, I7-6700, 8GB DDR4, 120GB SSD, Nvidia Quadr 1GB VGA, Win 11, Számla, garan
- Seagate BarraCuda 3.5 4TB 5900rpm 64MB SATA3 (ST4000DM000) HDD, Számla, Garancia
- Acer Nitro XV240YPbmiiprx Gaming monitor, 24", IPS, 2 ms, 165Hz, 1920x1080, FreeSync, HDMI, DP
- Kingston FURY Beast RGB 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz
- Eladó újsuerű Creality Hi 3D nyomtató
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)