- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- VoLTE/VoWiFi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- iPhone topik
- Mobilhasználat külföldön
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
scarbantia
aktív tag
válasz
Jester01 #7863 üzenetére
Soha nem paramétereztem exe-t, de most futtatásba beírtam az elérési utat és a paramétereket, működik!
Kösz, Viszont a parancssor így nyitva marad, illetve azt szeretném elérni, hogy az indítópultba téve (win7), paraméterezve induljon el automatikusan, és csukja is be maga után a parancssort.
-
scarbantia
aktív tag
válasz
Jester01 #7861 üzenetére
Bocs, a lényeg kimaradt, ha futtatom a konzolt, akkor egy pillanatra megnyílik a parancssor, de kb. azonnal be is zárja, még ctrl+s-el se nagyon tudtam megállítani. Azt ki tudtam hámozni, hogy kiírja, 600hz-en fut, és tényleg, onnantól kezdve csökken a vibrálás. Viszont hol adom meg a paramétert?
Én csak az exe-ket szedtem le. Kellene valamelyik .cs fájl, amit átírok?
-
scarbantia
aktív tag
Sziasztok!
Teljesen tudatlan vagyok a témában, de van egy kis program, amire nagy szükségem lenne, viszont nem tudom paraméterezni. Itt minden infó megvan róla, de nekem sehogy nem megy a konfigurálás, nem is értem, hogy mit tudnék átírni, hogy működjön. (fájlnevet már próbáltam nem segít...
)
Szóval erről van szó: https://github.com/Kappa71/PWMA lényeg, hogy alapból 600Hz-es frekvenciát állít be, míg nekem legalább 1000, de inkább 2000Hz kellene, vagy akár több. Akármit csinálok, nem tudom változtatni az értéket, pedig a readme-ben azt írja, hogy lehet.
Valaki tud valami megfejtést? Gondolom az elérhető programkódok alapján egy másik verziót készíteni nem olyan nagy dolog, de életemben nem foglalkoztam még ilyennel.
Kösz, és bocs, ha nagyon világtalan vagyok...
(ui.: magát a nagy frekvenciás vezérlést teszteltem már, az rendben van, viszont az csak dedikált GPU-val megy, ez meg Intelhez kellene)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Windows 10
- Autós topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- ASUS routerek
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- VoLTE/VoWiFi
- További aktív témák...
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged