- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Magisk
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- iPhone topik
- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
- Felújított okostelefonokat kínál a Rejoy
- One mobilszolgáltatások
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
trisztan94
üzenetére
Én mindig az MVVM mentén dolgozok, elég jó eszközök vannak a kényelmes alkalmazásához (mondjuk én csak az MVVMLightot használom, de van sok más is
).Mondjuk nem biztos, hogy erről kéne olvasgatnod, ha a korábban mutatott fogalomzavarokon még nem tetted túl magad teljesen. Az előző kérdéseidre sajnos nem tudok válaszolni. Én még gimnazistaként sokat forgattam programozási könyveket és feladatokat, az egyetem alattra pedig szépen összeértek és helyükre kerültek dolgok. Nem igazán volt egy meghatározó pont, egy könyv amit ajánlani tudnék.
De ha már az angol wikipédián végignézed a kapcsolódó anyagokat, akkor is előrébb kellene jutnod. Könyvet meg majd ajánl más

Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 8/256GB - Kártyafüggetlen, Fekete - 1 Év garanciával
- AKCIÓ! Asrock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- 27% - LG UltraGear 27GS75Q-B Monitor! 2560x1440 / 200Hz / 1ms / G-Sync / G-Sync / FreeSync
- Részletfizetés. BankMentes. Kamatmentes. Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - PIROS 3 év garancia!
- Apple iPhone 12 Pro Max 256 GB Blue 100% Akkumulátor 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
).