Hirdetés
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- iPhone topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Dobja a SIM foglalatot az iPhone Európában?
- Svájcban bukkant fel egy Berlinbe készülő HMD
Új hozzászólás Aktív témák
-
K_Gabor
tag
Sziasztok!
Ismét kérnék egy kis segítséget.
Egy ideje végre sikerült összerakjam az XML-ből olvasó kis programom (DataSet/Table,XmlNode,XmlNodelist-ek használatával),de most szeretnék szűrést is tenni bele.Minden szép és jó volt elkezdtem megcsinálni az elsőt,textboxba beírtam a keresett dolgot gomb megnyom regex illesztés és frankón megkaptam eredménynek amit akartam.
De rájöttem,hogy jobb lenne ha az Excel-hez hasonlóan működő szűrőt raknék össze.
Elkezdtem tanulmányozni ezt a kis szösszenetet msdn-en,bár még nem teljesen értem ,de egyelőre ez a BindingSource dolog nem túl szimpi.Tudtok esetleg egyéb módszert hogyan lehetne ilyet építeni,vagy jobban járok ha megbarátkozom ezzel és rakom össze ez alapján a sajátom?
Előre is köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 180GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 3100 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S2 TG Chieftec 500W
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3292
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest