Hirdetés
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Yettel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
kgb87
tag
válasz
Agostino
üzenetére
Én nemrégiben láttam ezt a rajzfilmet, akkor kicsit utána is néztem: '42-es az alkotás, elsősorban, ugye, az amerikai katonáknak készült, szórakoztatás gyanánt, mint megannyi rajzfilm abban az időszakban. Ja, és Oscar-díjas alkotás...
ON:
Egy reggel 103-as busszal úgy uszkve századmagammal cammogok fel a lágymányosi hídra, az autóbuszöbölben azonban egy taxi álldogált, és nem akarta beengedni a buszt. Buszsofőr nyomja a dudát, utasok idegesen pislogtak, végül kinyitotta az ajtót. Taxis barátunk közben anyázva kiszállt az autójából, majd fel a buszra, hogy most aztán jól megmondja... A buszsofőr látva ezt becsukta a vezetőfülke ajtaját, majd miután a taxis nagy hévvel felszállt a buszra, becsukta a busz ajtajait is és elindult. A taxisofőr húsz méter után már könyörgött neki (a taxi közben ott állt nyitott ajtóval a megállóban), hogy nyissa ki az ajtót, de a sofőr meg sem állt a következő megállóig (budai alsó rakpart)...
Sztem urban legend, de jó!
-
föccer
nagyúr
válasz
Agostino
üzenetére
Nem zavar, fére ne értsd. Csak abból indulok ki, hogy a rajzfilmeket gyerekeknek találták ki. Mi már tudjuk, hogy hogy mennek a dolgok a világban, de a gyerekeket nagyok könnyű befolyásolni, részoktatni valamire, valamilyen nézetet kialakítani bennük. <lásd még a Mekinek az üzletpolitikáját: Ők is szinte csakis a kisgyerekekre mennek rá, mindig nekik reklámoznak+kedveskednek.>.
Nem értettem a filmecske elötti konferálást <1: nem nagyon tudok angolul 2: nem nagyon figyeltem rá>. Ennek ellenére az a régi mese jutott eszembe, amit itthon is adtak a tévébe, még a 80 évek idején. Az eredeti címe nem jut az eszembe. Magyarul: No megállj csak!. Az volt ilyen: a nyugatot beállítja a gonosz farkasnak, míg a szovjet hatalom a kedves nyúl, aki mindig túljár a gonosz farkas eszén.... -
Xantomas
őstag
válasz
Agostino
üzenetére
[link]
Néha úgy dönt hogy nem megy. A The Darkness nevű angol zenekarnak valami promó flash oldala, ahol a riffeket kell megjegyezni (ők azok, akiknek az énekese olyan hangon énekel, mint a mi Sacánk, csak sokkal magasabban) Koncepció ugyan az, de valami nagyon beteg megvalósításban. (néha nem megy, mint például most) -
phob!a
csendes tag
válasz
Agostino
üzenetére
Úr isten! Ez ez mi ez? Ez most komoly?

Hasznos mondatok arabul:
Kbar Khali-Kili Haftir Lotfan
Köszönöm, hogy megmutatta gyönyörű fegyverét!
Ekr Gabul Cardan Davat Parh Gush Divar
Örömmel fogadom invitálását, hogy feküdjek a padlóra és tegyem a kezem a tarkómra!
Howmaeh Fekr Tamomeh Oeh Gorteh Bande
Mindennel egyetértek, amit Ön valaha mondott vagy gondolt!
Cashal-Eh Fashal-Eh Tupheman Na Degat Man Goftam Cheeshayeh Mohemarir Behmeshvarehma.
Ha megígéri, hogy genitáliáimban nem tesz kárt, én sem fogom az Ön országát nyilvánosan pocskondiázni!
Auto Arraregh Davateman Mano Sephaheh- Hasti
Igazi megtiszteltetés számomra, hogy a kocsija csomagtartójában utazhatok.
Khrel, Jepaheh Maneh Va Jayeii Amrikahey
Ígérem, hogy elárulom minden amerikai kém nevét, aki riporternek álcázza magát!
Balli, Balli, Balli
Ahogy mondja!
Maternier Ghermez Ahlieh Ghorban
A vörös kendő tökéletes lesz a szemem bekötéséhez, nagyuram!
Tikeh Nuneh Ba Ob Khrelleh Bezorg Va Khube Boyast Ino Begeram
A vízben áztatott kenyérhéj isteni volt, odaadná a recepetet? -
Drótszamár
őstag
válasz
Agostino
üzenetére
Nuapurista kuulu se polokan tahti
jalakani pohjii kutkutti.
Ievan äiti se tyttöösä vahti
vaan kyllähän Ieva sen jutkutti,
sillä ei meitä silloin kiellot haittaa
kun myö tanssimme laiasta laitaan.
Salivili hipput tupput täppyt
äppyt tipput hilijalleen.
Ievan suu oli vehnäsellä
ko immeiset onnee toevotti.
Peä oli märkänä jokaisella
ja viulu se vinku ja voevotti.
Ei tätä poikoo märkyys haittaa
sillon ko laskoo laiasta laitaan.
Salivili hipput.
Ievan äiti se kammarissa
virsiä veisata huijjuutti,
kun tämä poika naapurissa
ämmän tyttöä nuijjuutti.
Eikä tätä poikoo ämmät haittaa
sillon ko laskoo laiasta laitaan.
Salivili.
Siellä oli lystiä soiton jäläkeen
sain minä kerran sytkyyttee.
Kottiin ko mäntii ni ämmä se riitelj
ja Ieva jo alako nyyhkyytteek.
Minä sanon Ievalle mitäpä se haittaa
laskemma vielähi laiasta laitaa.
Salivili.
Muorille sanon jotta tukkee suusi
en ruppee sun terveyttäs takkoomaa.
Terveenä peäset ku korjoot luusi
ja määt siitä murjuus makkoomaa.
Ei tätä poikoo hellyys haittaa
ko akkoja huhkii laiasta laitaan.
Salivili.
Sen minä sanon jotta purra pittää
ei mua niin voan nielasta.
Suat männä ite vaikka lännestä ittään
vaan minä en luovu Ievasta,
sillä ei tätä poikoo kainous haittaa
sillon ko tanssii laiasta laitaan.
Salivili.
Hát ez nagyon addiktív zene. Mióta megtaláltam p2p-n azóta ezt halgatom folyamatosan. Még remixeket is találtam
Loituma - Leva's Polka (póréhagymás zenéje) -
-
válasz
Agostino
üzenetére
én pl totálisan 1et értek velük..miért ad ki a mikrofos 1 ojan gépet ami totál rossz..az első sorozatot vissza kellett hívni mert mind rossz volt..a hűtés vagy a táp volt a probléma...képzeld el hogy veszel egy xbox-ot ami 150000ft és hazaviszed és szar..ésakkor visszaviszed és mondják hogy hát igen eddig mind rossz volt és 1 hónap mulva visszakapja kijavítva. van aki másfél éve pl erre gyüjtött és kap 1 rakás xart amit még 1 hónapig kell javítani. én egyetértek velük...monnyuk nemtudom hogy ki adott fórumon ehhez pézt...

de sztm zárjuk le ez a témát mert 1. h nem ide való 2. semmi értelme a hüje gombszemű ugrálósfejű kanadaiakról vitázni (southpark rulz!
)[Szerkesztve]
-
Arnold2
őstag
válasz
Agostino
üzenetére
De ami szánalmasabb,hogy ott ült ki tudja meddig és várt,hogy megvegye.
Majd fogja a novi új eszközt és szétveri.Azért relatív milyen szegények az emberek.
Sok pénz és sok elvesztegetett idő...BAHH.
Lehet,hogy hibás volt az első sorozat,de kaphatott volna egy jobbat,valamivel később.[Szerkesztve]
-
bandiras2
senior tag
válasz
Agostino
üzenetére
Amerikában a saját birtokodon azt csinálsz amit akarsz. Leszámítva a kábszerbizniszt, és a hasadóanyagokat. Gazdag yenki miliomosnak tankgyűjteménye van. Legalább 30 üzemképes tank, a javításra váró ócskavashegyről nem is beszélve - Irakból is importált szétlőtt roncsokat - britanniában egy miliomos vett egy harcképtelen, de üzemképes shermant. felszerelte gumibetétes lánctalpakkal(ez közúton kötelező), befestette kanárisárgára, és azzal mászkál mindenhova. Egy másik szintén britt úriember önjáró löveget vett, és azzal jár a szupermarketbe. Van annak egy frankó 2 méteres ''antennája'' aminek a tetejéről a konzollal ''távirányíthatja'' a páncélost. Ül 3,5 méter magasan, és szép lassan végigdübörög az úton.
Civilizált helyeken azzal mész az aszfaltra amivel akarsz, ha befizettes a súly, és környezetvédelmi adót, aminek a megállapításánál persze hogy vastagon fog az állam bácsi ceruzája. Persze ha csóró vagy, ne járj tankkal, mert amúgy is benzinkutat kell utánakötni
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Crimson Desert
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- LEGO klub
- Le Mans Ultimate
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Hálózati / IP kamera
- Gyógymatrac / matrac
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

, de 13ig azért eljutottam elsőre 
''Világ barmai egyesüljetek!'' 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)