- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Mobil flották
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Elindult a Qi2 25W tanúsítványok kiosztása
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdezel:
1. Olvasd el ezt az összefoglalót!
2. Vedd figyelembe, hogy a fülhallgató higiéniai termék (így nem küldhető vissza webshop vásárlás esetén sem! - akadnak kivételek), így nehéz javaslatokat adni, mert nem rendelkezünk annyi releváns tapasztalattal!
3. Rengeteg a szubjektív dolog, például: egyéni a hallás, egyéni a fül kialakítása, egyéniek az igények stb.
4. Találd ki, hogy milyen kialakításút szeretnél!
5. Határozd meg, hogy milyen célra kell! (Sport, hívás, zene stb., ezekben érdemes prioritást állítani)
6. Fontos szempont, hogy milyen eszközzel fogod használni! (pl iPhone nem támogat LDAC-ot)
7. Mennyit szánnál rá?
8. Olvass tesztoldalakat, nézz teszt videókat, próbáld szűkíteni konkrét típusokra!
9. Érdemes prioritást állítani a különböző extra funkciók terén is, pl Multipoint, ANC, akku kapacitás, hangkarakter stb (ez nagyban összefügghet, hogy milyen célra használod (6. pont)).
Új hozzászólás Aktív témák
-
123xyz
aktív tag
válasz
Szaszati #14612 üzenetére
Én még annyit akartam hozzátenni, hogy sportoláshoz, ha agyabdugós fülhallgatóról van szó, szerintem 3 koncepciót érdemes számításba venni:
1, kis "szárny", ami a fül belsejében megtámaszkodik
2, szintén a fülbe támasztható, de félkör-szerű tartó
3, fül mögé nyúló, kampós kialakítás
Hogy kinek melyik a legjobb, az már egyéni preferenciától és a fülek formájától függ
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Szaszati #14612 üzenetére
Nm.
... esetleg még játszhat a Sennheiser Sport (ilyen mintha lenne itt pár fórumozónak). -
atos30
aktív tag
válasz
Szaszati #14603 üzenetére
Megjött az Earfun Free Pro 3.
Kínából küldte a gyár, 11 nap volt az útja (péntek délutáni rendelés+szombat,vasárnap, -hétfőn vették a lapot és rögtön feladták).Első TWS-em, így nincs igazán mivel összehasonlítanom , csak vezetékes in-ear-el. Ha a Xiaomi Mi Piston 3 Youth képviseli a "0"-át a Sony XBA-A3 meg a "100"-at, akkor hangzásban EQ nélkül az Earfun FreePro 3 , valahol 40-50 közt ingázik, attól függően épp milyen stílusú zene szól.
EQ nélkül nekem a mélyek rendben voltak, a közép és magasok nekem kicsit harsánynak tűntek, kicsit olyan műanyagos érzésűek. Az app-ban az Oluv féle Boosted EQ szerintem jó kiindulási alapnak.
Személyre szabva az Earfun EQ-ját még hozzárendeltem egy Poweramp Equalizer app (nem a zenelejátszó app) beállítást. Na, így már elég szép lett a mély/közép/magas. Még egy pár nap szórakozás a Poweramp Equalizer app-al és szerintem elérem vele a XBA-A3-ast kb 75%-os szinten.A gumiharangja nem olyan csúszós szilikonos, mint a Pistoné, de nem is annyira gumis tapadós, mint a sony-é. A sony gumiharangját rá lehet rakni, az vastagabb gumiból van, gumisabb gumi(jobban tapad a fülben), a keresztmetszete szűkebb és hosszabb. Így azzal más lesz egy picit a hangzás.
A szivacsos gumiharangot nem próbáltam, én azokat nem szeretem.Ezt a gumi szárnyat az Earfun szerintem nekem találta ki. Ami rajta volt az pont jó méret, nem érzem, hogy ki akarna esni a fülemből, bár aki sokat rágózik, annak szerintem ez is ki fog esni.
Tv mellett kipróbáltam az ANC-t. Kikapcsolt ANC-nél picivel többet hallottam a TV hangjából, mint a sony gumiharangjával, de ez elenyésző. Így sem értettem semmit,hogy mit beszélnek a tv-ben.
Bekapcsolt ANC-nél már szinte eltünt a tv hangja, de ilyenkor egy nagyon halk alapsistergést lehet hallani. Kikapcsolt tv-nél is lehet hallani ezt az alapsistergést, gondolom ennek ilyen az ANC-je. Persze zenelejátszáskor ebből semmit nem lehet hallani.Ágyon fekve a párnára rakva a fejem , egyáltalán nem volt kényelmetlen, nem éreztem, hogy nyomná a fülem, símán lehet vele ASMR-re elaludni.
A biciklizésnél majd kiváncsi leszek mennyi turbulencia lesz, és a szélzajt mennyire tudja csillapítani.A telefonom (Samsung note 10+) átállt aptX kodekre.
A Poweramp zenelejátszó app 24bit/192kHz 5186 kbps flac-nél a kimeneten 120 ms késleltetéssel 16 bit 44.1 kHz jelent meg. Dekodolás után a szoftveres kimenetnél még 48 kHz -et mutat 16 bit-en. Kimeneti eszköznél a végén 44.1kHz lesz.A YET-10-es bluetooth csodával majd később még kiprobálom, mit is csinál a game mode (gondolom ez lenne az aptX LL), meg átkapcsol-e adaptivra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Energiaital topic
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Metal topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nintendo Switch
- eBay-es kütyük kis pénzért
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Parfüm topik
- Mobil flották
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Acer Predator Triton 17X Intel Core i9 13900HX/RTX 4090/64GB RAM/4TB SSD eladó remek áron
- LOGITECH G PRO X 2 LIGHTSPEED VEZETÉK NÉLKÜLI FEKETE HEADSET
- 0 perces RYZEN laptop eredeti Win10-zel! GARANCIA + SZÁMLA (a Te nevedre)! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- CORSAIR TC100 RELAXED SZÜRKE/FEKETE SZÖVET GAMER SZÉK
- Corsair Dominator DDR5 32GB 6000mHz
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2984
- Új MSI 17 Raider GE78 QHD 240Hz i9-13980HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W W11 Garancia
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest