- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdezel:
1. Olvasd el ezt az összefoglalót!
2. Vedd figyelembe, hogy a fülhallgató higiéniai termék (így nem küldhető vissza webshop vásárlás esetén sem! - akadnak kivételek), így nehéz javaslatokat adni, mert nem rendelkezünk annyi releváns tapasztalattal!
3. Rengeteg a szubjektív dolog, például: egyéni a hallás, egyéni a fül kialakítása, egyéniek az igények stb.
4. Találd ki, hogy milyen kialakításút szeretnél!
5. Határozd meg, hogy milyen célra kell! (Sport, hívás, zene stb., ezekben érdemes prioritást állítani)
6. Fontos szempont, hogy milyen eszközzel fogod használni! (pl iPhone nem támogat LDAC-ot)
7. Mennyit szánnál rá?
8. Olvass tesztoldalakat, nézz teszt videókat, próbáld szűkíteni konkrét típusokra!
9. Érdemes prioritást állítani a különböző extra funkciók terén is, pl Multipoint, ANC, akku kapacitás, hangkarakter stb (ez nagyban összefügghet, hogy milyen célra használod (6. pont)).
Új hozzászólás Aktív témák
-
logineres
tag
válasz
atos30 #14859 üzenetére
Igazából annyira nem izgalmas a story, okulni se lehet belőle. Elég nagy szerencsétlennek kell lenni, mint én, de ezen kívül tényleg nehéz elhagyni egy tws-t. Csak annyi történt, hogy 5 percem volt átszállni egy buszba, miközben főnökömmel beszéltem és beleakadt a táskám egy drótba, szétment és kiesett tokostól a füles. Fel is vettem a cuccaimat, csak nem csekkoltam le, hogy benne van-e a tokba a füles, illetve elég sötét volt, szóval nem is láttam a fülest a földön. Miután észrevettem, hogy az egyik nincs benne a tokban visszamentem érte kocsival, de már szétlapították
-
DarkByte
addikt
válasz
atos30 #14764 üzenetére
Köszi!
Nos igen, ez a baj ezekkel. Az aptX LL csak az egyik irányt oldja meg, ha két irányú kommunikáció van akkor visszaváltanak a klasszikus Bluetooth eszközök vagy a Bluetooth Hands Free Profile-ra (HFP) aminek ez a vonalas telefon hangja van a 8kHz-es CVSD kodek miatt, vagy az újabbak esetleg tudnak két irányú 16kHz-es mSBC-t, de az se lesz túl jó minőség.
A Bluetooth LE-ben egy teljesen új profil van ezekre (Telephony and Media Audio Profile (TMAP)) ami képes LC3-mat használni mindkét irányba kis késleltetéssel 32kHz-es mintavételezéssel.
Egyébként az aptX Adaptive ilyen gyűjtő cucc és a low latency-t is tartalmazza, szóval lehet csak menet közben átkeresztelődött, de attól még azt használod.
-
atos30
aktív tag
válasz
atos30 #14764 üzenetére
kieg.: se a PC-m bluetooth adaptere, se a Yet -t10 dongle nem tudja az LC3-at, hiába tudja az Earfun Free pro 3. És hiába tudja az aptX LL-t az Earfun és a Yet-t10 is, valamiért aptX adaptive az alapértelmezett kodek és nem is tudok átváltani aptX LL-re.(első párosításkor még áttudtam váltani, de azóta se)
-
DarkByte
addikt
válasz
atos30 #14762 üzenetére
Köszi. Ez a dongle érdekes. Dual módban esetleg próbáltad már milyen a minősége? Tehát amikor aktív mikrofon stream is van, olyankor milyen a játék hangminősége? (Az alap classic Bluetooth csak HFP profilban tud kétirányú hangátvitelt és olyankor a hangminőség lemegy vonalas telefonba mindkét irányban. A Bluetooth LE tud kétirányú LC3-mat ilyenkor is.)
-
atos30
aktív tag
válasz
atos30 #14726 üzenetére
Na kipróbáltam egy egyszerű sony gumiharanggal. A zöld jelzésűvel (asszem ez az M-es). Szűkebb és hosszabb lesz vele a vetőcső kimenete, viszont nagyobb, jobban beül a fülembe és jobban szigetel.
Lett basszus, vissza is vettem belőle egy kicsit, . A magasak olyan koszos magasak, akárcsak a mély. Hangerő rendben van szerintem, bár kicsit hallkabb mint az Earfun és nincsenek részletek.
Filmmel is teszteltem, símán élvezhetőek a robbanások hangjai is. Mindenféle zenével is próbáltam , hallgatható mind, nem akartam kitépni a fülemből.Azt kell mondjam, hogy ez így EQ-val és normálisabb illesztékkel használható cucc.
-
<Adamsky>
nagyúr
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
atos30 #14524 üzenetére
Igen, úgy látom ez csak audio átvitelre való. Adatküldésre (egér, billentyűzet nem). Mikor rádugod a PC-re, akkor minek mutatja magát? Gondolom ezen külön kell állítani a hangerőt (nincs szinkronban a füles és a operációs rendszer hangereje).
Hogy szoktad használni? A Win (?) alatt "koppra" tekered a hangerőt, és a fül- vagy fejhallgatón állítod be a megfelelőt?
Nézegettem én is ilyet, de végül a "hagyományos" USB-s bt. dongle-nál maradtam (ez ugye rendszertől függően tud SBC-t vagy AAC). Ha "urizálni" akarok, akkor pedig az optikai kimenetre rá van kötve egy LDAC adó.ui: közben Ali-n is ráakadtam (más névvel)
ui2:a fül- vagy fejhallgatón lévő mikrofont tudod vele használni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kikristályosodik a Razr 60
- Sorozatok
- Házimozi belépő szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Facebook és Messenger
- Futás, futópályák
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Brutál ERŐMŰ! Lenovo P710 / 2x Xeon E5 (44 mag!) / 384GB DDR4 / 2x 512 SSD / 8TB HDD, ASUS 1660 6GB
- Asus ROG X13 Flow 2in1 Touch WUXGA 120Hz Ryzen9 5900HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 3050Ti Win11 Garancia
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Lenovo Legion Go 512GB.SSD. MAKULÁTLAN/KARCMENTES,GARANCIÁS. CSERE IS,OLVASS.
- HP, Dell és Lenovo BIOS jelszó eltávolítás, 1 hét próba garival
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst mw1g3mg/a - 3 év gari - MAGYAR
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3018
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest