- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Pura 70 - fura lettem
-
Mobilarena
Mielőtt kérdezel:
1. Olvasd el ezt az összefoglalót!
2. Vedd figyelembe, hogy a fülhallgató higiéniai termék (így nem küldhető vissza webshop vásárlás esetén sem! - akadnak kivételek), így nehéz javaslatokat adni, mert nem rendelkezünk annyi releváns tapasztalattal!
3. Rengeteg a szubjektív dolog, például: egyéni a hallás, egyéni a fül kialakítása, egyéniek az igények stb.
4. Találd ki, hogy milyen kialakításút szeretnél!
5. Határozd meg, hogy milyen célra kell! (Sport, hívás, zene stb., ezekben érdemes prioritást állítani)
6. Fontos szempont, hogy milyen eszközzel fogod használni! (pl iPhone nem támogat LDAC-ot)
7. Mennyit szánnál rá?
8. Olvass tesztoldalakat, nézz teszt videókat, próbáld szűkíteni konkrét típusokra!
9. Érdemes prioritást állítani a különböző extra funkciók terén is, pl Multipoint, ANC, akku kapacitás, hangkarakter stb (ez nagyban összefügghet, hogy milyen célra használod (6. pont)).
Új hozzászólás Aktív témák
-
patomi
őstag
válasz Micsurin #10373 üzenetére
AirPods kilőve mert nincs benne ANC
Már, hogy ne lenne. Pro, pro2-ben van és elég jól működik is. Picit nyers a hangja nekem(vagy nem volt bejáratva még amit hallottam) Apple mellé elsősorban ezen gondolkodnék el.. ha árban nem gondFékezz ballal és fasza gyerek vagy :)
-
patomi
őstag
válasz Micsurin #10376 üzenetére
Ja, elején a “45” felett átsiklottam… fentiek közül jabra a legérdekesebb szerintem, bár a hangja lehet uncsi. A Sony felsőházzal (xm3) általában nem nyúl mellé az ember, igaz kicsit nehéznek mondják. Buds2 jó füles a live nyitott.
Sorrendben Sony, jabra, buds2, live szerintem. Még a neobuds pro is jó ebben az árban. Teszt szerint nem rosszabb AAC-vel mint LDAC-al. Szerintem de, de ettől még ajánlott részemről.Fékezz ballal és fasza gyerek vagy :)
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz Micsurin #10379 üzenetére
" ... ~55-60 környékére még elmászok ... "
Énkétfülest ajánlanék: Soundcore Liberty 3 Pro (ilyenem van)és Technics EAH-AZ60 (ha nem lenne az előbbi füles, akkor én jó eséllyel erre mennék rá ...)
Bocsi, most nézem, hogy a Technics már nem ez az ársáv ...[ Szerkesztve ]
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz Micsurin #10385 üzenetére
"A 40-esről mit lehet tudni?"
Én próbálok nem márkanév alapján (hanem ár/teljesítmény) vásárolni, de a Technics az bennem is kellemes emlékeket ébreszt. Ettől függetlenül az egyik (egyetlen?) olyan füles, ami felkeltette az érdeklődésemet. A hangzását mindenhol dicsérik, a vezérelhetőség teljesen testreszabható (nekem ez fontos), és állítólag nagyon jó az ANC-ja.
A 40-esről nem tudok semmit, mert "nem jött velem szembe" review, és mivel, mint említettem van most egy elég jó fülesem, így nem keresgélek, csak nézelődök. -
-NoVa-
addikt
válasz Micsurin #10391 üzenetére
Mondom, komplex. Nem in-earekhez hasonlítom, 20$-os flathead earbud viszonylatban is óriási ugrás egy VE Monk Plus vagy Faaeal Rosemary a hangszerek, ének élő, érzelmekkel telített hangjában. A LinkBuds is egy másik dimenzió, igaz, árában is, de az legalább összevethető a legjobb olcsó vezetékes earbudokkal. Nem nyer, nem veszít :)
-
gergo5991
őstag
válasz Micsurin #11776 üzenetére
van pár hangmérnök ismerősöm mind1ik dicséri a hangzását ezeknek, és szerintem is nagyon rendben van, (de lehet nem értek hozzá és azért tűnik ennyire jónak ) agybadugós nemigen kéne mert olyan volt vezetékes és mindig kicsúszott, ilyesmi stilusu kéne mint ez a kábeles earpods
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest