- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdezel:
1. Olvasd el ezt az összefoglalót!
2. Vedd figyelembe, hogy a fülhallgató higiéniai termék (így nem küldhető vissza webshop vásárlás esetén sem! - akadnak kivételek), így nehéz javaslatokat adni, mert nem rendelkezünk annyi releváns tapasztalattal!
3. Rengeteg a szubjektív dolog, például: egyéni a hallás, egyéni a fül kialakítása, egyéniek az igények stb.
4. Találd ki, hogy milyen kialakításút szeretnél!
5. Határozd meg, hogy milyen célra kell! (Sport, hívás, zene stb., ezekben érdemes prioritást állítani)
6. Fontos szempont, hogy milyen eszközzel fogod használni! (pl iPhone nem támogat LDAC-ot)
7. Mennyit szánnál rá?
8. Olvass tesztoldalakat, nézz teszt videókat, próbáld szűkíteni konkrét típusokra!
9. Érdemes prioritást állítani a különböző extra funkciók terén is, pl Multipoint, ANC, akku kapacitás, hangkarakter stb (ez nagyban összefügghet, hogy milyen célra használod (6. pont)).
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
zodo
nagyúr
Nyilván kell hogy tudja a teló is de google aptx keresés ( pl. ) követően úgy gondolom hogy jó pár éves készülékek is tud(hat)ják kezelni de csak mint laikus feltételezem!
Nekem Redmi note 7 van és a fejlesztői/bt menüben ezeket találtam.
Nem kapcsolgattam semmit, jó ahogy van. -
zodo
nagyúr
Köszi még átgondolom, nincs ott regisztrációm de átgondolom.
patomi
Igen erre a két típusra gondoltam, egy videóban nem találtak hangzásbeli különbséget csak szín és vezérlés eltérését említették.
QCY T2C-t ebben a videóban nagyon dicsérték.Akkor Xiaomi Haylou GT1 plus kintről ~9200ft vagy QCY T2C/T1S itthonról 9990 ft + érte kell menjek.
Időközben a párom is szeretne egy ilyen típusú fülest.
-
dreizwanzig
aktív tag
-
dreizwanzig
aktív tag
Koszi. Nekem most egy kb ugyanilyen Panasonic van, csak vezetekes. Nagyon zavar, hogy ott fityeg a vezetek futas kozben elottem. Sztem az a rovid vezetek meg az akksi nem fog zavarni, ha nem lenne nyilvan jobb lenne, de nekem ennyi kompromisszum belefer. De a gumiharangosakat tovabbra is kizarnam.
-
patomi
őstag
Mi Airdots Basic egy dobozhangu sz@r. Volt nálam egy, kritikán aluli. QCY T3 van nekem ez jól szól. Inkább QCY.
A kampó szerű cucc kimondottan sport füleseken(hez) van, illetve vannak még olyanok amikhez adnak szilikon támasztékot de az sokat nem ér.
Szóval ha olcsó a szempont akkor QCY, ha nem akkor akár a fenti 2 is játszhat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natura Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3007, 91% Akksi
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3044
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest