- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdezel:
1. Olvasd el ezt az összefoglalót!
2. Vedd figyelembe, hogy a fülhallgató higiéniai termék (így nem küldhető vissza webshop vásárlás esetén sem! - akadnak kivételek), így nehéz javaslatokat adni, mert nem rendelkezünk annyi releváns tapasztalattal!
3. Rengeteg a szubjektív dolog, például: egyéni a hallás, egyéni a fül kialakítása, egyéniek az igények stb.
4. Találd ki, hogy milyen kialakításút szeretnél!
5. Határozd meg, hogy milyen célra kell! (Sport, hívás, zene stb., ezekben érdemes prioritást állítani)
6. Fontos szempont, hogy milyen eszközzel fogod használni! (pl iPhone nem támogat LDAC-ot)
7. Mennyit szánnál rá?
8. Olvass tesztoldalakat, nézz teszt videókat, próbáld szűkíteni konkrét típusokra!
9. Érdemes prioritást állítani a különböző extra funkciók terén is, pl Multipoint, ANC, akku kapacitás, hangkarakter stb (ez nagyban összefügghet, hogy milyen célra használod (6. pont)).
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
evilskati
aktív tag
válasz
Janaboy #16329 üzenetére
MS Teams, Bose NC 700, notebookba integrált BT. Amint valamelyik alkalmazás használni szeretné a mikrofont, a fejhallgató átvált Headset módba, és ez hozza magával a sztereóból monóba váltást is.
Ha zene ment előtte, akkor a hívás idejéig az szünetel, de van pár másodperc a hívás végén, amikor a zene már monóban szól újra, de a fejhallgató még nem váltott vissza sztereóba. Kis idő elteltével visszavált sztereóba.
Anno mikor ennek utánanéztem, akkor azt olvastam, hogy ez a BT limitációja, és a piacon körbekeresve valóban látszott, hogy a jobb vezeték nélküli headsetek nem BT-sek, hanem saját adapterrel és protokollal rendelkeznek.
Gondoltam a TWS-ek megjelenésével hátha ez megoldódott, mert ott külön BT kapcsolat van a két oldal között, így egy eszközzel le tudnám tudni a PC és mobil vonalat is.
Az NC 700-nak egyébként van egy Teamshez gyártott verziója is, amihez adnak külön adaptert, de amennyire tudom az csak azért felel, hogy ha magán a fejhallgatón használod a némítást, akkor a Teams némítás funkcióját fogja használni a háttérben. Adapter nélkül külön le lehet némítani a Fejhallgatót, és külön a Teamset.
-
evilskati
aktív tag
-
Fishor
senior tag
válasz
Janaboy #16312 üzenetére
Szia!
Köszi! Sikerült. Valóban az alkalmazásban kellett a csúszkát átállítani a Dual Connection nál. Most nagyon jól működik. Akármelyiken hallgatok bármit, ha megállítom és a másikon elindítom, akkor átvált. És bármelyiken ha megy zene, akkor ha hívnak akár a másikon is, automatikusan csörög ott is a hívás és az lesz aktív, utána meg visszaáll a zenére. Már csak azt nem tudom, hogy ha hívás van, akkor miért csörög a fülesben is meg a telefonon is a hívás. Ezt még nem találtam meg, hogy lehet, hogy a fülesbe szóljon csak.
Üdv: Fishor
-
tomp
félisten
válasz
Janaboy #16265 üzenetére
Én már a csere megdöglésnél elfogadtam volna a térítést de akkor még ragaszkodtak a cserén.
-2023.11.10-én kezdtem el használni az első példányt ami kevesebb mint 1hónappal később december 3-án megdöglött. Jobb oldal kuka.
Január 5-én leadtam cserére ami 23-án meg is történt.
-A csere darab kb 2hónapot bírt. Bal oldal kuka. Április 16-án jött a 3. példány.
Most a 3. példány majdnem kibírt 5hónapot. Bal oldal kuka...Mind3 esetnél ugyan az a hiba, ugyan úgy szállt el, ugyan olyan hibát produkálnak.
Szerintem ezek után egy Edifier márkás homokozó lapátot se vennék... -
tomp
félisten
válasz
Janaboy #16239 üzenetére
Egyik felsorolt sincs nekem de szerintem nagyon jó a hangja. Nincs semmi gond vele.
Múltkor téma volt az LHDC. Most a füles tudja az LHDC Lossless kodekket is de ezt nem tudom tesztelni mert a OnePlus telefon ezt nem kezeli.
Így marad az 5.0-s 192kHz, Playback Quality Level 10 beállítás. -
mmdms
addikt
válasz
Janaboy #16226 üzenetére
Eddig rosszul csinálhattam a hard resetet, most mondta h kikapcsol. utána viszont sokáig nem kapcsolt be egyik se. Most első felnyitásra csak a balos, másodikra mindkettő bekapcsolt, már ez is sokkal jobb, kíváncsi leszek mi lesz a jövőbe, ha nem javul meg visszaviszem.
gulyasa : ezeken már az első alaklom után végigmentem
-
minikahona
tag
válasz
Janaboy #16162 üzenetére
Anno kb 12 ezerért vettem ezt, most van ahol 16 be kerül szóval kb ebben az ár kategóriában gondolkodom.
Azért nem vennék ugyan ilyet mert még ha a hangzása jó is és alapvetően szeretem, már a garancia lejárata elött is kellett egyszer garaciában javittatnom. Az egyik fele akkumulátora megadta magát, de akkor kicserélték azt a felét. Viszont eddig bírta.
Így még ha a hangminösége nekem megfelelö is a megbízhatóságával nem vagyok megelégedve. -
rizso
addikt
válasz
Janaboy #16147 üzenetére
Írok majd néhány gondolatot róluk. Elsőre ami feltűnt, hogy valamivel halkabb a Oneplus, ha beállítom kb ugyanolyan hangosra, akkor Buds 80%, Sony meg 60-70% körül van. Ami tuti a Oneplus mellett szól részemről, az a tok mérete. Megszoktam a Sonyt, hogy kicsit nagyobb, de azért a közel fele akkora Oneplus tok nagyon király
<Adamsky>: alkalmazást átnézve, ki lehet választani, hogy melyik ANC módok (On-off-transparecy) legyenek kapcsolhatóak magáról a fülesről, úgyhogy emiatt jár a plusz.
-
Danecay
addikt
válasz
Janaboy #15999 üzenetére
Máris egy tipp, köszi szépen! Ez saját tapasztalat is, vagy egy ajánlott típus a topikban? Nem mintha lenne jelentősége mert így már legalább van támpontom.
"De hogy mi marad meg a fülben, az nagyon szubjektív."
Ez természetesen így van, viszont az árukeresős vélemények között, valaki kifejezetten kitér erre is és azt írja, hogy:
"Jol belekapaszkodik a fulbe, szerintem akiknek problemaja akad az , ,agybadugos" fulesekkel mert kiesik a fulebol annak ajanlott lehet mert ugyan ez is az, de itt a fules kamposzeruen kapaszkodik bele a fulbe"
Hogy most ez mennyire általános, vagy nála pont jól passzol a kialakítás az ugye jó kérdés, minden esetre legalább ez is a füles mellett szól.
-
Mauzes
addikt
válasz
Janaboy #15975 üzenetére
Na most kapok agyf*szt.
Alkohol nélkül elkezdtem kicsit belenyúlni a lyukba annál a fülesnél, ami halk. Igazán "dörzsölni" nem tudom, annyira kicsi a rés, inkább csak mozgattam a fogkefét, de mélyen van, nem látom, mi történik ott. És láss csodát, megjavult.
Na, mondom megtisztítom már a másik oldalt is, biztos az is kezd eltömődni. Erre bakker az full behalkult a művelet után.
-
Mauzes
addikt
válasz
Janaboy #15972 üzenetére
Az egyik oldala nagyon behalkult, már zavaró. 3 éves, gari időn túl van. Esetleg ha van valami hack, amit próbáljak meg, szóljatok.
Egyébként volt egy nagyon érdekes tapasztalat, amikor videómeetingre használtam a 75t-t. Amikor magyarokkal beszéltem, akkor a Jabra saját mikrofonját használva a többi fél azt mondta, hogy jobb a hangminőség, mint amikor a laptop mikrofonját használtam (közel ülök ahhoz is). Ehhez képest amikor külföldiekkel videóztam, akkor meg panaszkodtak, hogy szarul hallanak, ezért át kellett váltanom a Jabra mikrofonról a laptop mikrofonra, és utána mondták a másik oldalon, hogy sokkal jobb lett. És ez sokszor előfordult, sosem értettem, miért van így.
-
válasz
Janaboy #15935 üzenetére
Nem tudom, jött egy ilyen érzés
Amúgy volt régebben Huawei vezetékes fülesem, kaptam a mate 20 pro hoz mikor megjelent és az is kényelmetlen volt, nem szerettem használni. Csak ez akkor ugrott be, amikor már kipróbáltam az se-t. Az elmúlt egy évben megszoktam a buds 4 lite -ot (csak elromlott és ezért akartam váltani). Nekem az kényelmes, de zene hallgatásra elég vacak, beszélgetni is csak akkor tudok vele, ha az új 1-es villamos jön, ha a régi csörgős-csattogó akkor már nem hallanak azon
Szívesen vennék vmi szuper fülest, olyat ami kényelmes, jól szól és rendesen hallanak ha telefonálok vele. Pár napja arra gondoltam veszek egy airpods-ot, de kollégámnak van airpods 3-a és mesélte, hogy sétált a Huszti úton, mentek mellette az autók és akivel beszélt nem hallotta a hangját. Ennél a xiaomi is jobb 7ezerért nem pedig 70-ért.
Bocs kicsit elkalandoztam -
-
silver10
aktív tag
válasz
Janaboy #15847 üzenetére
Nos én úgy látszik, hogy az elégedett Soundcore L4NC használók táborát gyarapítom. Fejhallgatóm egy Edifier W950 NB, Hálószobai TV hangosításom szintén Edifier, egy 2.1 -es aktív hangfalszett. A nejem egy Edifier Neobuds Pro fülhallgatót használ. Ezenkívül van Soundcore Motion+ és Motion Bumm+ is. Picit hezitáltam, végül az Anker sötétebb kék TWS -ét kértem szülinapomra. Nekem jól illeszkedik a fülembe, a hozzáadott illesztékkel sem kényelmetlen, fárasztó a használata. Pedig az olvasottak alapján ettől igencsak tartottam. Hangzása, kódek támogatása, hangmódjai, (NC, Normál, Transparent)nagyon tetszenek. A vezeték nélküli töltés már bónusz nekem. Mindez persze az árának a függvényében. Akkor, ha egy Technics AZ80-am lenne, v.színű, hogy körbe érne a vigyor a fejemen, ha nincs ott a két fülem. De hát nekem a lélektani határ kb. ezen ársávban húzódik, mint az Ankeré, ajándékként sem szeretnék drágábbat. Picivel többért lehetett volna One+, vagy más egyéb, de ezt sem bánom. És az okosórám Music menüje, kékfog összekapcsolás nélkül is oda-vissza lépteti, play-pause-olja, a hangerőt a tekerő és virtuális gombokkal egyaránt változtatja.
-
gulyasa
őstag
-
gulyasa
őstag
válasz
Janaboy #15845 üzenetére
Ha nem futáshoz kellene, akkor biztos befutó lenne ez a Oneplus Buds 3, de mivel sem fülpánt, sem támasz nincs rajta (mint az általam említett JBL Reflect Aero megoldása), ez nem az, amit keresek.
Az izzasztó edzés nem egyenlő az izzasztó futóedzéssel.
Ha kiesne a fülemből, nem ugyanaz a szitu. Futásnál hatványozottan kényelmetlen megállni, megkeresni... stb.
Ja és csak zajszűrést tud, úgy látom az ambient sound funkciót sehol sem említik... -
Kolen
csendes tag
válasz
Janaboy #15838 üzenetére
Van hozzá app ios-re is meg a többihez is amit írtam. Rákerestem egyébként miket írnak a legjobb airpods pro 2 alternatívának iPhone-hoz és pálcikásban ~60k-ig nagyjából ezeket sorolják: Nothing Ear, Oneplus Buds 3, Anker Soundcore Liberty 4 NC.
Ezeken kívül néztem még amiket nem kifejezetten airpods alternatívaként (bár kinézetre 1-2 elég hasonló), de nagyon dícsérik az Oppo Enco x2, Huawei Freebuds Pro 3, Realmi Buds Air 5 Pro, Xiaomi Redmi Buds 5 Pro meg itt pár hsz-al feljebb a Huawei FreeBuds 6i. -
arminlok
senior tag
válasz
Janaboy #15839 üzenetére
Mindig is in-ear fülhallgatóim voltak nulla problémával. Probáltam. A baj az, hogy ennek ugye van az a müanyag pereme ami beleül a füledbe, hogy ne essen ki na azzal van gond. Anatómiailag nem rám szabták
Igazából ha másikat ajánlotok ami designban és hangzásban hasonló nekem az is elég megprobálom hátha jobb...
-
-
NvidiaRTX
őstag
válasz
Janaboy #15703 üzenetére
Hazaértem, beüzemeltem, firmware ápdét után íme az első használat eredményei:
Megkönnyeztem.
Szó szerint amikor meghallottam, hogy VÉGRE VAN MAGAS HANG gyerekek kiült egy akkora mosoly az arcomra, hogy csak na.
Anyaghasználat:
Ez annyira soha nem volt nálam szempont nem szokásom dobálni a cuccokat, hogy bírják a kiképzést és szét sem szokott potyogni nálam semmi. Ebben nem jobb mint a BliccWóf.
Kényelem:
Soha nem voltam oda ezekért a fülesekért egyik sem tud úgy elhelyezkedni a fülembe, hogy ne zavarjon. Legalább is amiket eddig kipróbáltam. Ez talán annyival jobb mint a Wolf, hogy könnyebb így kevésbé "húzza" a fület. De megpróbálom másik gumival is majd.
ANC:
Működik és sokkal jobb mint a Bliccé. Az áteresztés is tök jó.
Applikáció:
A Blicc-nél nem volt mert azt a tokon lehetet szabályozni. Ennek van app-ja is és hát kiváló. Mindent is be lehet állítani rajta. Van pár gyári EQ én a BASS-t kicsit átalakítottam. Érdemes kikapcsolni az automata Hang/Videó felismerő cuccot és akkor szól igazán jól nem mókol bele a hangba. Testre lehet szabni a gesztus vezérléseket is kényed kedvedre. Ja és ami a legjobb, hogy MEGJEGYZI azt amit beállítottál akkor is ha az app nem fut.
Vezérlés:
A gesztus vezérlés kiválóan működik első érintésre reagál és kapsz is minimális hang visszajelzést amikor megérinted ez nagyon jó dolog.
Hang vezérlés is van Google és Alexa amiért szintén jár a hatalmas piros pont.
Csatlakozás:
A tok kinyitása után mialatt behelyezed a füledbe a cuccot már csatlakozva van nem kell várni. Szeretem amikor valami működik.
Hangminőség:
Hát gyerekek ha egy egyszerű példát kéne hoznom akkor a BlicWolf a Marianna árok feneke ez a JBL meg a Everest csúcsa.
A magas hangok végre megszólalnak sokkal tágasabb a tér ahol szól a zene, eszméletlen jó hallgatni.
Bass kikapcsolt EQ-val annyi van mint a Blicc-nél a legmélyeb EQ-val, ha ezt átállítod a gyári BASS EQ-ra hát letépi a fejed és nem csak a "kopogós" mély szól jól hanem az elnyújtott berregő deep bass is remek. Ha erre rápakolsz PowerAmp mélykiemeléssel hát áááááááááááá XD Naon durva.
Mindenevő vagyok tehát minden zenei stílust hallgatok legyen az Rock, Pop, DnB stb. Kipróbáltam több zenével és igazából mind jól szólt. A rock közép hangjai nem bántóak, a DnB magas nyikorgásai nem fülsértőek és a mély hang sem torzít be sehol sem még magasabb hangerőnél sem.
A két oldal amúgy egyformán szól nem hangosabb egyik a másiknál.
Mikrofon minőség:
Nem tud érdekelni és használva sem lesz soha telefonálásra. A hang áteresztő módban teljesen jó míg a Blicc-nél valami otromba zajos volt.
Üzemidő:
Még nem tudok nyilatkozni róla, de ha már 5-6 órát bír ANC-vel nekem elég.
Garancia:
2 évet kaptam rá míg a Bangood-ról rendelt Blicc-re "semmi" nincs.
Ár/érték:
A semmirevaló BliccWolf után ez a 25k kevésnek tűnik ahhoz képest amit kaptam. Egy normálisan működő minőségi terméket kaptam aminek a lényege a zenehallgatás és azt 100%-osan ki tudja elégíteni.
Összehasonlítás:
Nyilván most egy 8500Ft-os terméket próbálok hasonlítgatni egy 25k-shoz így nem igazán mérvadóak az itt leírtak.
Egy hasonló árkategóriához kéne megnézem, DE mivel ezzel meg vagyok elégedve nem fogok másikat venni.
Utóirat: Köszönöm JBL. -
NvidiaRTX
őstag
válasz
Janaboy #15701 üzenetére
Most már igen. Hát bennem az a kép élt, hogy ami Buds elnevezésű annak nincs szára.
Megnéztem ezt Scarbir oldalt de hát... minden "hulladék" le van tesztelve csak a JBL-ek nem. 1db JBL teszt van ami 4.5 csillagos.
De van olyan Tronsmart ami szintén 4.5 csillagos.
Hát én nem tudom azt elképzelni, hogy a Tronsmart szól úgy mint egy JBL.
Amúgy az általad említett cuccokról is olvasni jót és rosszat is egyaránt.
JBL-eknek azért van lehúzva az értékelésük mert TELEFONÁLÁSRA akarják őket használni szélben. Hát én nem azért veszem, hogy telefonáljak vele hanem, hogy zenét hallgassak.
Nekem az utolsó szempont a mikrofon minősége.
Amúgy az ilyen teszt oldalak értékelése azért nem releváns számomra mert az 5 csillagot a teljes összkép adja nem pedig CSAK maga a hang minőség.
Tehát az is 3 csillagos ami 5 csillagos hangminőség de 1 csillagos ANC.
Meg az is 3 csillagos ami 1 csillagos hangminőség de 5 csillagos ANC.
A legjobb mindig a saját tapasztalat én azt mondom.
Lásd a fent leírt véleményemet a BlicWolf-ról. Hiába írnak róla csak jókat az interneten mikor számomra a hangminősége egy nagy nulla.
Leteszteltem magam és kész most már tudom milyen.
Az összes többit csak úgy fogom tudni, hogy milyen ha magam megveszem. Ezzel a JBL-el kezdem aztán ha nem győz meg jön a következő hasonló árkategóriában.
Liberty 4NC egyik kommentje:
Annyi, hogy fülhallgató, így nem a legegészségesebb a fül anatomiáját figyelembe véve, de néha azért lehet használni.
Micsoda néha lehet használni?Na jólvan indulok az Euronics-ba.
-
nattag
csendes tag
válasz
Janaboy #15679 üzenetére
Sajnos már jó ideje nem az... külföldiek írták hogy küldött nekik a Sony garancia lejárta után is cserét de sztem ez amcsiban működik csak, ahol félnek a pereskedéstől mindenki perel mindenkit minden szarért, és gondolom egyszerűbb volt kicserélniük..
redditen olvastam ezeket
-
nattag
csendes tag
válasz
Janaboy #15673 üzenetére
Tyű hát akkor nem tudom, a Sony-kba nem bízok meg soha többet a WF1000XM4 utóbbi idős szarakodása miatt (jobbos füles atomgyorsan merül). Igazából zenehallgatás, filmnézés, ennyi.. sportolás közbeni használat, hívásminőség abszolút nem érintenek, illetve nekem a tok mérete meg a füles mérete sem igazán számít, nem fogom fekve viselni ilyenek..az ANC nem baj ha jó nyilván, de ha nem kiemelkedő, akkor sincs akkora gond. A fő dolog az lenne, hogy stabil legyen a kapcsolat, és nyilván még az aksi üzemideje is nagyon fontos, tehát pl kibírjon egy Gyűrűk Ura Király visszatér extended-et, ami 4.5 óra
-
jjeahh
nagyúr
válasz
Janaboy #15655 üzenetére
Szerintem fontosabb neki a zajszűrés, mint a sportolás, szóval nem kötelező sportfüles legyen, fontosabb a jó minőség, a Samsung Galaxy Buds FE-nél alacsonyabb áron és az ANC. Oneodio, 1More milyen? Esetleg Edifier? Vagy ezek mind szkippelősek? Egyáltalán nem vagyunk márkafanatikusak, általában bármit veszünk, a jó ár/érték arányt tartjuk fontosnak, így gyakran kötünk ki kínai termékeknél.
-
static00
csendes tag
válasz
Janaboy #15637 üzenetére
köszi srácok!
a nothing earre ránézek jobban, ha mindketten írtátok.
illetve még a samsung galaxy buds fe is felkeltette az érdeklődésemet.
s22 teló van hozzá -
Beantech
aktív tag
válasz
Janaboy #15591 üzenetére
Megkérdezhetem hogy a huawei progi nélkül is megy a multipoint connection a fülesen?
Edifier W320TN fülesem van vagyis volt mert a jobboldali fülese meghalt beadtam gariba ahol 1 hónap után rájöttek hogy nem tudják javítani/cserélni és visszaadták a vételárat.
Most viszont kéne egy új füles és nem tudom vegyek-e egy W320tn-t újra (egyébként elégedett voltam vele) vagy megpróbáljam a freebuds 5-öt (a kinézete eléggé nem tetszik de a tudása elméletben igen) Soundpeats Air 3 HS-em van backupnak de a multipoint nekem kimondottan fontos + a mikrofon minősége, ezek még a hangzásnál is fontosabbak kb. számomra. A Soundpeats Air 4-et meg lehúzták és félek hogy nem lett jobb a mikrofon része mint az Air 3-nak ami igazából elég gyenge. Ha megkérdezhetem mennyit használod a mikrofonját irodai és kinti környezetben pl. vonaton, és mennyire érted/értenek? -
Elementgamer
csendes tag
válasz
Janaboy #15574 üzenetére
2 év gari van rá, ha azt kibírja én már boldog vagyok
Mondjuk nem tudom mennyire macera gariztatni.
airpods-ot Ár/érték arány + 1 év gari miatt nem akarok.
Galaxy buds jó volt ameddig szólt (4 hónap)
skullcandy fulesek régen nekem teljesen megfeleltek, az újakat nem ismerem -
valeno
tag
válasz
Janaboy #15445 üzenetére
Szia,
Nekem egy freebuds 3-am van, de úgy tűnik meghalt benne valami mert nagyon halk. Gondolkodom a cseréjén, néztem scarbir tesztjeit ott a Huawei FreeBuds SE 2 és a Honor Earbuds X5-t jónak hozta ki, ezeken gondolkodom.
Zene hallgatásban milyen a freebuds 5, van esetleg összehasonlítási alapod valamelyik előző szériával esetleg vagy más nyitott fülessel? Elég érdekes alakja van, mennyire stabil a fülben? -
Alajos85
csendes tag
válasz
Janaboy #15428 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm a tanácsokat.
Ezek voltak a kiinduló pontok, ahogy a teszteket nézegettem.
Közben mindig amikor találtam jobbakat az aktuális jelölteknél, a régieket elengedtem.
Itt a fórumban is néztem az ajánlásokat tapasztalatokat, de azon is túl mentem.
Privát üzenetben is kaptam támogatást.
Nagyon sok termékkel találkoztam és jó hívásminőség teszteket kerestem.
Aaron X Loud and Wireless videói voltak a legjobban hasznomra, de sok más helyen is néztem, hallgattam mikrofon minőségeket.
Jelenleg le tudtam szűkíteni a fülhallgatókat 3 db-ra.
Mind nagyon komoly hívásminőséget mutatott a videókban.
Elég friss kiadású fülesek.
A 3 jelölltem jelenleg hívásminőség szempontjából:
Huawei Freebuds Pro 3
Oneplus Buds 3
Nothing ear 2024
Most jön majd a tovább boncolgatás, hogy melyik miért jobb a másiknál egyébb funkciókban.
Esetleg tapasztalatok, ötletek, hogy ki miért melyiket választaná?
Köszönöm az érveket, ötletelést és a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Bezámítás! HP Victus 16-D0655NG Gamer notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB W11
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 32GB 1000GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest