- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdezel:
1. Olvasd el ezt az összefoglalót!
2. Vedd figyelembe, hogy a fülhallgató higiéniai termék (így nem küldhető vissza webshop vásárlás esetén sem! - akadnak kivételek), így nehéz javaslatokat adni, mert nem rendelkezünk annyi releváns tapasztalattal!
3. Rengeteg a szubjektív dolog, például: egyéni a hallás, egyéni a fül kialakítása, egyéniek az igények stb.
4. Találd ki, hogy milyen kialakításút szeretnél!
5. Határozd meg, hogy milyen célra kell! (Sport, hívás, zene stb., ezekben érdemes prioritást állítani)
6. Fontos szempont, hogy milyen eszközzel fogod használni! (pl iPhone nem támogat LDAC-ot)
7. Mennyit szánnál rá?
8. Olvass tesztoldalakat, nézz teszt videókat, próbáld szűkíteni konkrét típusokra!
9. Érdemes prioritást állítani a különböző extra funkciók terén is, pl Multipoint, ANC, akku kapacitás, hangkarakter stb (ez nagyban összefügghet, hogy milyen célra használod (6. pont)).
Új hozzászólás Aktív témák
-
rizso
addikt
válasz
rmartin94 #16165 üzenetére
Köszi, hogy csekkoltad. Funkciók közül mik azok, amiket így is lehet használni, és mi az, ami bukta? Pl hívásfogadás, hangerőszabályzás, zajszűrés ki/be mennek gond nélkül?
Gondolom a finomhangolás, mint pl EQ beállítások az nem fog menni sehogy az app nélkül, így a hangja az alap "balanced" és kész.
-
-
rizso
addikt
válasz
Janaboy #16147 üzenetére
Írok majd néhány gondolatot róluk. Elsőre ami feltűnt, hogy valamivel halkabb a Oneplus, ha beállítom kb ugyanolyan hangosra, akkor Buds 80%, Sony meg 60-70% körül van. Ami tuti a Oneplus mellett szól részemről, az a tok mérete. Megszoktam a Sonyt, hogy kicsit nagyobb, de azért a közel fele akkora Oneplus tok nagyon király
<Adamsky>: alkalmazást átnézve, ki lehet választani, hogy melyik ANC módok (On-off-transparecy) legyenek kapcsolhatóak magáról a fülesről, úgyhogy emiatt jár a plusz.
-
rizso
addikt
válasz
<Adamsky> #16144 üzenetére
Nekem is megjött ma reggel a Buds Pro 3, ki sem próbáltam, ment rá a frissítés. Nem tudom milyen volt az elcseszett frissítés, de a mostani 121.121.036 rendben van.
Sajnos iPhone-nal használom, így lehet, hogy a maximumot nem tudom kihozni belőle, de így is elég jól szól, abszolút élvezhető a hangja, kényelmes, szerintem stabilabban ül a fülben, mint az előző Sonym. Hívásminőség/mikrofon feleségem elmondása szerint teljesen jó.
Amit kicsit szokni kell, az az érintős vezérlés, rá kell érezni, hogy hol és hogyan értékel, pl a 2x érintést is viszonylag lassan kell elvégezni. Illetve noise control fülesről történő állítása csak "noise cancellation" és "transparecy", ha egyiket sem akarod, akkor alkalmazásból tudod kikapcsolni.
Ugyanitt eladó bontatlan Oneplus Nord Buds 2 fehér színben
-
rizso
addikt
Nekem keddre írja UPS a szállítást, de az is mindjárt itt van.
Plusz rendeltem XM3-hoz is új akksikat, biztos ami biztos, ha eladom, új tulajnak legalább nem akksicserével kell kezdeni. 2021 decemberében vettem, 2,5 évig egész jól bírta. Most mértem egy üzemidőt, kikapcsolt ambient sound/ANC, 45-50% hangerő, bal oldal 1:28 percnél kapcsolt ki, jobb pedig 1:50-nél. Magasabb hangerő és bekapcsolt ANC mellett kb mindegyik esetén egy órával kevesebb az üzemidő (az már úgy azért elég ergya).
-
-
rizso
addikt
Tozo Golden X1-ről vélemény? Papírforma alapján jó lehet. Vagy közel féláron egy Earfun Air Pro 4?
-
rizso
addikt
Sziasztok,
úgy néz ki, a Sony WF-1000XM3 akksija kezd fáradni, bal oldal 20-30 percet bír, míg jobb oldal kb ennek a dupláját. Néztem, nem egy nagy mutatvány az akksicsere, és 10-15k-ból meglenne, viszont egy ideje agyalok már azon is, hogy veszek újat.Mit lenne érdemes kipróbálni alábbi feltételekkel?
- 50k körül, ha kevesebb csak jó, ha drágább átgondolom
- Sonynál még jobb hang
- jelenleg 90%-ban iPhone-bal, 10%-ban Windows notival használnám, multipoint jó lenne
- agybadugós
- egy töltéssel legalább 6 órát bírjon
- ANC és ambient sound kell
- sokat telefonálok, minél jobb mikrofon és tokból kivéve gyors csatlakozás
- stabilan maradjon a fülben
Új hozzászólás Aktív témák
- Nexigo PJ40 okosprojektor / Számla + Garancia /
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest