- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- One mobilszolgáltatások
- Kikristályosodik a Razr 60
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdezel:
1. Olvasd el ezt az összefoglalót!
2. Vedd figyelembe, hogy a fülhallgató higiéniai termék (így nem küldhető vissza webshop vásárlás esetén sem! - akadnak kivételek), így nehéz javaslatokat adni, mert nem rendelkezünk annyi releváns tapasztalattal!
3. Rengeteg a szubjektív dolog, például: egyéni a hallás, egyéni a fül kialakítása, egyéniek az igények stb.
4. Találd ki, hogy milyen kialakításút szeretnél!
5. Határozd meg, hogy milyen célra kell! (Sport, hívás, zene stb., ezekben érdemes prioritást állítani)
6. Fontos szempont, hogy milyen eszközzel fogod használni! (pl iPhone nem támogat LDAC-ot)
7. Mennyit szánnál rá?
8. Olvass tesztoldalakat, nézz teszt videókat, próbáld szűkíteni konkrét típusokra!
9. Érdemes prioritást állítani a különböző extra funkciók terén is, pl Multipoint, ANC, akku kapacitás, hangkarakter stb (ez nagyban összefügghet, hogy milyen célra használod (6. pont)).
Új hozzászólás Aktív témák
-
nattag
csendes tag
Hellosztok! Szeretnék tanácsot kérni milyen BT fülest vegyek. Főleg metált hallgatok, illetve filmnézés is nagyon fontos szempont (LG OLED55CX3LA). Nem sportolnék vele, illetve nem is telefonálnék vele, egyszerre több eszközhöz kapcsolódás sem szempont. Zajszűrés legyen kb megfelelő, üzemidő legyen jó, és szakítsa le a fejem a hangminőség
Sajnos befürödtem egy Bang and Olufsen Beoplay EX-el, már több mint másfél hónapja szenvedek a céggel, azt mondták náluk jó, és nem voltak hajlandóak kicserélni, jelenleg a Békéltető Testületnél van az ügy. Korábban Sony WF1000XM4et használtam gond nélkül évekig, de egyszercsak az egyik filmnél hopp rászólt a fülemre hogy battery low. Azóta gyakorlatilag a jobbos füles 1 órát bír kb. Láttam, hogy valaki próbálta aksicserével megoldani a problémát, de ez a Sony által kiadott firmware hibája, amit b*nak kijavítani egy újabb frissítéssel. Sonyt így nem vennék. Ki mit tudna ajánlani? Köszönöm a válaszokat előre is!
-
nattag
csendes tag
válasz
Janaboy #15679 üzenetére
Sajnos már jó ideje nem az... külföldiek írták hogy küldött nekik a Sony garancia lejárta után is cserét de sztem ez amcsiban működik csak, ahol félnek a pereskedéstől mindenki perel mindenkit minden szarért, és gondolom egyszerűbb volt kicserélniük..
redditen olvastam ezeket
-
nattag
csendes tag
válasz
Janaboy #15673 üzenetére
Tyű hát akkor nem tudom, a Sony-kba nem bízok meg soha többet a WF1000XM4 utóbbi idős szarakodása miatt (jobbos füles atomgyorsan merül). Igazából zenehallgatás, filmnézés, ennyi.. sportolás közbeni használat, hívásminőség abszolút nem érintenek, illetve nekem a tok mérete meg a füles mérete sem igazán számít, nem fogom fekve viselni ilyenek..az ANC nem baj ha jó nyilván, de ha nem kiemelkedő, akkor sincs akkora gond. A fő dolog az lenne, hogy stabil legyen a kapcsolat, és nyilván még az aksi üzemideje is nagyon fontos, tehát pl kibírjon egy Gyűrűk Ura Király visszatér extended-et, ami 4.5 óra
-
nattag
csendes tag
Hellosztok! Korábban írtam, hogy befürödtem egy Bang and Olufsen Beoplay EX fülessel, jelenleg is a visszatérítésre várok. Azóta olvasgattam mit kéne ehelyett venni, és nagyon úgy látom, hogy vagy a Bose QuietComfort Ultra, vagy a Sennheiser Momentum True Wireless 4 lesz a választás. Esetleg valaki tud segíteni, melyiket válasszam? Tesztek alapján elvileg egyikkel se lőhetek mellé, de hát a Bangnél is ezt gondoltam, aztán... köszi!
-
nattag
csendes tag
Hellosztok!
Sajnos nemrég befürödtem egy Bang and Olufsen Beoplay EX BT fülessel, a tévémmel akadozott ((LG OLED55CX3LA) Azt szeretném kérdezni, hogy esetleg tudja-e valaki, hogy melyik wireless füles a legjobb LG tévével? Ezelőtt Sony WF1000XM4-et használtam, az konnektivitásba jó volt, viszont az aksija megdöglött, pontosabban egy hülye firmware miatt jóval gyorsabban merül, így nem bíznék a Sony fülesekben, a legújabb modellben sem! Tud valaki segíteni milyen BT fülest vegyek tehát LG OLED tvhez? Köszi!!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest