- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdezel:
1. Olvasd el ezt az összefoglalót!
2. Vedd figyelembe, hogy a fülhallgató higiéniai termék (így nem küldhető vissza webshop vásárlás esetén sem! - akadnak kivételek), így nehéz javaslatokat adni, mert nem rendelkezünk annyi releváns tapasztalattal!
3. Rengeteg a szubjektív dolog, például: egyéni a hallás, egyéni a fül kialakítása, egyéniek az igények stb.
4. Találd ki, hogy milyen kialakításút szeretnél!
5. Határozd meg, hogy milyen célra kell! (Sport, hívás, zene stb., ezekben érdemes prioritást állítani)
6. Fontos szempont, hogy milyen eszközzel fogod használni! (pl iPhone nem támogat LDAC-ot)
7. Mennyit szánnál rá?
8. Olvass tesztoldalakat, nézz teszt videókat, próbáld szűkíteni konkrét típusokra!
9. Érdemes prioritást állítani a különböző extra funkciók terén is, pl Multipoint, ANC, akku kapacitás, hangkarakter stb (ez nagyban összefügghet, hogy milyen célra használod (6. pont)).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Llew
senior tag
válasz
Albert.Tamas #17432 üzenetére
Lasd #17431 es a döntes a tied utana is.
-
Llew
senior tag
Egy jó munkavédelmi hallásvedőt javaslok.
-
Llew
senior tag
válasz
<Adamsky> #16989 üzenetére
Na, volt időm, kedvem teszteket olvasni, ez a Galaxy Buds FE eddig elkerülte a radaromat valamiért, de jónak tűnik. Alsó-közép kategóriában a Sony WF-C700N volt még eddig szimpatikus, de lehet inkább a Samsung lesz belőle. Rosszat nem nagyon olvastam róla, bár az fura, hogy van ahol kiegyenlítettnek, vagy kimondottan jó középhangúnak írják, máshol meg túlbasszusoltnak.
Lehet hülye kérdés, de melyik/(ek) azok az üzletek ahol visszavesznek fülest? Vagy melyik(ek) azok ahol nem, ha az a kisebb halmaz?
Nem "kikölcsönözni" akarok, csak arra az esetre ha mégis valami gebasz lenne, vagy annyira nem jönne be amit választok. -
Llew
senior tag
válasz
<Adamsky> #16986 üzenetére
Samsung.
Felhasználásban zene, nem baj ha kiegyenlített hangzással, illetve film. ANC jó lenne.
Alapvetően én is a 30-50-es kategóriában gondolkodtam.
Kaptam is rá javaslatokat, de valahogy nem szimpatikusak. Pedig az EarFun Air Pro 4-et a tesztek is dícsérik, csak a kialakítása nem tetszik. -
Llew
senior tag
válasz
<Adamsky> #16981 üzenetére
Nem volt még, ezért is nehéz a döntés. Fájni nem fájna a keret, csak pont azért nem akartam túl sokat rákölteni, mert mi van ha nem jön be. Viszont azért nem akarok 25 körül egy közepest vagy gyengét venni, hogy utána vegyek egy kicsit drágábbat és akkor már eleve vehettem volna elsőre egy kimondottan jobbat.
Vezetékesből sem volt soha kiemelkedő. Eredetileg abból akartam egy közepest, de a vezeték nélküli kényelem elcsábított. -
Llew
senior tag
válasz
Janika(1982) #16977 üzenetére
Az a baj, hogy eredetileg ~25-ös keretben gondolkodtam, most már 40-ig elmennék,d e ez még annak is a duplája. Mondjuk lassan lehet rászánom.
-
Llew
senior tag
válasz
szelindek #16969 üzenetére
Én hetek óta nem tudom mit vegyek. Időszakosan ráugrok a témára olvasok teszteket, de minél többet olvasok annál nehezebb a döntés. Egyik teszt jót ír az egyikről, másik nem vagy kevésbé.
Az egyetlen amiben kb minden teszt megegyezik az az, hogy a Sony WF-1000XM5 a legjobb hangú jelenleg. Ami most az olasz amazonon 179 euro + szállítás ~77 ezer Ft -
Llew
senior tag
Sziasztok!
Teljesen elvesztem a keresésben. Minél több kritikát olvasok annál jobban elkeveredem, pedig valamit kéne venni már itt a BF szezonban.
A legtöbb teszt a Sony WF-1000XM5-et hozza ki legjobbnak, de annyit még most akcióban sem szánok rá.
Felhasználásban zene, nem baj ha kiegyenlített hangzással, illetve film. ANC jó lenne.
Olcsóbb kategóriában a szintén Sony C700N-re írnak még jó hangot, hajlok erre, illetve még jókat olvastam a Jabra Elite 8 Activeról, ami bár más kategória, de ~50 körül most elkapható. A sport alatti használat nem feltétel, de ennek is jó hangot írtak.
Megérheti a majdnem dupla árat?
Vagy mit javasolnátok 30-50 között? -
Llew
senior tag
válasz
floratm #16273 üzenetére
A jelek szerint nem csak azt szórják ki az új széria előtt: JABRA Elite 10 - 60 999 Ft
-
Llew
senior tag
Sziasztok!
Talalkozott vki azzal, hogy a Mediamarktbol 55900-ért kiszortak a fekete Sony WF-1000XM5-öt? Sajnos csak az árcedulaval talalkoztam már, készlettel nem és a weboldalon sem kaphato -
Llew
senior tag
Sziasztok!
Van egy fülesem, ami ugy működik, hogy mindket oldalat külön kell parosítani. Eddig rendben müködött is, par napja viszont csak az egyik fele szól. Nem elromlott, hanem vagy a jobb vagy a bal fele jatszik le zenet, hiaba van beallitva a bluetooth menuben a hivas es a hang is mindket felhez . Mi lehet a gondja?
Probaltam mer levalasztast ujra parossitast de ugyan az.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Dell G15 5520 i7-12700H 14magos! RTX 3060 32GB RAM 1000GB SSD FHD 120Hz Gar.: 2026
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080TI 12GB ZALMAN I3 NEO GIGABYTE 850W
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest