Hirdetés
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
kolja58
senior tag
Nagyon örülök, hogy az "egész csapat" itt van, de ez bizonyos kételyeket is felszínre hoz bennem.
Mt 5,13-16 - Évközi 5. vasárnap2026.02.08. [link]
„Ti vagytok a föld sója. ... Ti vagytok a világ világossága. ..."
Miért nem podcasttekkel foglalatoskodom. Egyszer, ha van ráidőm itt megtalálom a fontosabbakat (időszerűeket).
Másszor, nekem szükséges az a miliő amit a templom "látványa" kelt, és az a bizonyosság, hogy a körülmények alapján, a lehetőségekhez képest, a "legigazabb" szavak hangzódjanak el. Mert hogy megvan a "szigorú" ISTEN-i "felügyelet". Számomra "mélyre ment" a tartalma.Más. Botcsinálta ateistává képzem magam (#30415) ha már ...
A fattyú:
Házasságon kívül született gyermek. Fattyat → vet. □ Az én fiam fattyú! Lelkemre! apja Oly tiszta ágyból nem került soha! (Arany JánosShakespeare-fordítás) || a. jelzői használat(ban) □ Atyánknak | A fattyú Edmund szint oly kedvese, | Mint a törvényes. (Vörösmarty MihályShakespeare-fordítás)
Tehát a fenti értelemben használva. Dráma néhány mondatban (írtam én)
Ugyan mit is várhatunk egy fattyútól? Mondja a fattyú magáról: „Én vagyok az út, az igazság és az élet! Én vagyok a világ világossága. (az első sorból hangos nevetés)
Majd később azt is: Ti vagytok a föld sója. ... Ti vagytok a világ világossága.
( a "nézők" soraiban hangok, inkább hangosan mint halkan, milyen nagyképű ez a fattyú, még, hogy ő a világ világossága, na egy kicsit mintha elszégyelte volna magát mert azt mondja, Ti vagytok a világ világossága, jójó de most akkor ki is- mi vagy ő-, egyébként a mondat több mint 2000 éve hangzott el, Ti vagytok a világ világossága, akkor sem gondolta komolyan mivel előbb az én vagyok hangzott el, most meg az a jelenidő amiben kijelenti Ti vagytok a világ világossága, már a múlt, azaz ki a f@szt érdekel) Függöny le.
Köszönöm, de ilyen tartalmú drámából nem kérek.
Plíz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Filmvilág
- Gitáros topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mesterséges intelligencia topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) RTX 4090 (!!) / Ultra 9 / GAR 2027 brutál erős, csúcs modell
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus billentyűzet (Gateron Brown, HU)
- Elgato Stream Deck 15 gombos (MK.1) + állvány
- Gamer PC Ryzen 7 5800X + RTX 3060 12GB / 32GB RAM / vízhűtés / RGB
- ThinkPad X1 Extreme Gen 3 (i7, 32GB, GTX1650Ti, 4K) Magyar, szép állapot
- BESZÁMÍTÁS! 4TB WD RED WD40EFAX HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Fujitsu U748 i5-8350 8Gb ram, 256GB SSD win11 számla, garancia
- AKCIÓ - Surface 4 - 15" 2496 x 1664 ~2k touch, i7-1185G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad P15 Gen 2 - 82 akkuciklus - 27% ÁFA- Garancia - 0373BE
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest