Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- OnePlus 15 - van plusz energia
Új hozzászólás Aktív témák
-
kymco
veterán
válasz
D1Rect
üzenetére
Ez nem vélemény...
Nem igaz, amit írtál. Kiemelem azt, ami nem igaz:
"Akkor viszont kérlek ne vedd sértésnek, ha azt mondom, hogy ti hoztatok szabadságjog ellenes, kirekesztő törvényeket, hogy milliárdokat nyúlhassatok le a befizetett adókból.
Ti akarjátok nekem megmondani, hogy mit csinálhatok és mit nem vasárnap, ti vettétek el a dolgozóktól a vasárnapi pótlékot."
Én csak annyira hoztam meg a törvényeket, mint te... Nem vagyok törvényalkotó, azt sem igen tudod, hogy anno kire szavaztam, tehát ez NEM IGAZ. Ha igaz, akkor csak annyira, hogy állampolgárként felelős vagyok a törvényhozásért, mint választópolgár, de akkor te is...
ÉN és mi nem nyúltunk le milliárdokat,
És én nem akarok semmit mondani neked a vasárnappal kapcsolatban, te vagy aki szétoffolod ezzel a topicot.
Amit te írtál, az vélemény... de VALÓTLANSÁGOKAT, CSÚSZTATÁSOKAT tartalmaz, nem haragszom ezért, de már fáraszt ez a magyarázkodás.
Megbántam, és elnézést kértem a vasárnapos beszólásomért (inkorrekt lett volna törölni, de az áthúzással jeleztem a törlést)... Ezért még egyszer elnézést kérek... de ennek már köze sincs ahhoz, amivel be akarsz sározni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Dell Inspiron 14 Plus 7440 WQHD 2.8K 90Hz Ultra7 155H 32GB 1TB SSD Intel Arc iGPU Win11 Garancia
- Lenovo gamer laptop bazár - friss lista (2026.04.01)
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- PlayStation 5 Slim (lemezes) + kontroller 2027.12.23-ig garancia, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 990 PRO heatsink NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest