- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
sicc_innen
tag
Korábban színpadi fénytechnikusoktól hallottam (tehát szakmai területről), hogy a LED-es fényforrásokkal (reflektorokkal, fejgépekkel, intelligens lámpákkal) nem lehet rendesen arcokat világítani. Ők az izzóst (vagy xenonost) használják, ha csak tehetik.
Később vettem LED-es lámpákat a stúdióba és beigazolódni látszott, amit az öreg szakik állítottak. Magam is úgy tapasztaltam, hogy a LED-es lámpák fénye nem olyan karakteres, mint akár a Csingcsang vakuké.
A képeid közül meglátásom szerint a fénykardos és a széken ülő/álló professzor LED-es világítást kapott, a csajszi hátulról fotózva pedig vakusat.
Bizonyára vannak már nagyon jó (és drága) LED-es stúdiórefik is, amik elég jól közelítik a vakuk fényét, ha megfelelően fel vannak tekerve. Az más kérdés, - mint írtad - hogy folyamatos fénynél az a fényerő már kissé sok. A LED-es fényforrások színspektruma még most sem teljes, úgy tudni.
Lehet, hogy a számértékek azt próbálják bizonyítani, hogy már egálban van a két fényforrás, részemről inkább a szememnek hiszek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- NVIDIA Quadro M2000 4GB 128bit GDDR5 videokártya
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- AKCIÓ! GB B660M i7 12700KF 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB GDDR6X COOLER MASTER CMP 510 750W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest