Új hozzászólás Aktív témák
-
FehérHolló
veterán
válasz
<<Ice>> #1573 üzenetére
Mondjuk a fragmovie-khoz nem árt célozni közben, kben nem nagyon tud az ember holy shit-eket nyomni.
) Azzal a progival, amiről én beszélek/-tem, lehet demo után cserélgetni a külső/belső nézetet, forgatni a kamerát utközben, stb, tehát valami utdemo kód-ra épülhet, vagy hasonlo, nem értek én az ilyesmihez
-
FehérHolló
veterán
válasz
<<Ice>> #1571 üzenetére
Az stimm, hogy akkor 640X480-ban veszi fel,csak az kicsit nem lesz olyan minőségi, de igaz, legalább nem 1G.
Valamit valamiért. A 3rd person nézetben meg nem sok értelmeset lehet sztem felvenni, mert ugy kiba nehéz célozni
De van valamilyen demorec (vagyis demoszerkesztő inkább) progi UT-hoz. Tök pro az egész, láttam már 1-2 azzal készített movie-t, de a progival magával nem dolgoztam. Asszem az UT-s demoval (amit UT-ban veszel fel) lehet mindent buherálni benne és egész szép effekteket lehet kihozni. Sajan a progi nevét nemtom, ha valaki esetleg tudja, az pls ossza meg velem is!
-
FehérHolló
veterán
válasz
<<Ice>> #1567 üzenetére
A frapshez nem nagyteljesítményű gép, hanem sok hdd kell sztem. Úgy 0.75-1G 10percenként legjobb tudomásom szerint. De aki mindenképpen filmet szeretne készíteni, az keresse meg sztem IRC-n s^23|DeN-t vagy sF|DoomeR -t. A frapsel van még 1 másik baj is: a freeware cuccos csak 1 percet vesz fel...
-
@rglaaf
veterán
válasz
<<Ice>> #1542 üzenetére
Te hol látsz a hozzászólásomban agresszivitást mert én érzésem szerint nem igy reagáltam,csak kérdeztem de ha te annak veszed akkor tévedsz
Igazad van mert csak néha szoktunk beirni hogy éppen kivel mitörtént itt ott servereken
Fehérhollo:az itt után vessző, tehát itt nem, az nem az jelenit hogy máshol sem. -
@rglaaf
veterán
-
Asusfan
őstag
válasz
<<Ice>> #1399 üzenetére
Ezért tartom shock combot túl erős fegyvernek.Ami szvsz elveszi a játék gyorsaságát meg örömét, pörgőségét .Ha vki megtanulja normálisan haszálni szinte végig csak ezzel megya mapon defenzív játékra tökéletes mert belősz sarok mögé akkor is hatásos, támadásra is mert kilősz hat golyeszt azt eggyel csak pofán kúrod.Szal ha vki megtanulja azt használni rendesen....
Én meg inkább Lighting gun mániás vagyok -
@rglaaf
veterán
válasz
<<Ice>> #1392 üzenetére
Szia hát ezt én is tapasztaltam egyébként ha megfigyelted minden mapon vannak olyan helyek ahova hirtelen össze szalad 3-4 ember és miközben apritják egymást, fentröl simán lehet campelve nyomni a multi killeket persze ehhez tudni kell a helyeket meg kis szerencse is kell hogy ne járjon arra senki pont.
Amugy merre szoktál lenni és milyen nickkel már ha publikus?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Legion gamer laptop szép állapotban (RTX 3060, Ryzen 5 5600H)
- Asus Tuf Gamer Laptop i7, GTX 1660 Ti, 24GB RAM!
- HP EliteBook 850 G3, 15,6" FHD, I7-6600 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, AMD VGA, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD IPS , I5-6300UCPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Latitude 5480, 14" FHD , I5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus Elite RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
- Honor X7B szép állapotban 6/128GB fekete / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest