- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
FehérHolló
veterán
válasz
FehérHolló #2779 üzenetére
-
FehérHolló
veterán
Honnét lehet beszerezni a 64-bites patcheket, ECE-t és hasonlókat? Mármint van olyan hely, ahol ezek össze vannak gyűjtve?
Teljesen alap játékot raktam fel újra, még az előrendelt verzió 6 CD-jéről. -
FehérHolló
veterán
Jelentem, ez a játék olyan, mint a biciklizés. Nem lehet elfelejteni.
3 év kihagyás után még mindig tudok 33% fölötti találati átlagot produkálni shock prime-mal és lg-vel... Kár, hogy kevés olyan szerver maradt meg, amire még érdemes járni.
Kultúrált CTF szerver már nincs, szinte az összes európai DM csak demo és TAM-ból is már csak a f00k maradt (TG, mi5 fun és társaik eltűntek). -
FehérHolló
veterán
válasz
Alkarcsont #2660 üzenetére
Klánvezérként elég volt 3 év belőle, köszönöm. Jó csapatunk volt (nem tehetségre, hanem összetartásra értve), de idegörlő 3 éven át 4 különböző érdeket összeegyeztetni, hogy mindenkinek jó legyen. Sokmindent elértünk, büszke vagyok a tagokra, de egyetem mellett nem lehet már tovább csinálni azt, amit eddig csináltam.
RX: Ez a topic kihalt, mint ahogy UT2k4 is kezd szépen lassan kihalni. Azért jó téged is itt látni. -
-
FehérHolló
veterán
válasz
Winner_hun #2533 üzenetére
Ha jól tudom, akkor csak UT99-ben működött ez a ''cache-ből átmásolom a megfelelő mappába és átírom a kiterjesztését'' dolog. UT2k4-ben ez valamiért nem megoldható (bár nem értem, hogy miért nem). Azt hiszem, hogy azért nem, mert a cache-be a szerverről egy tömörített fájlt tölt le és nem az eredeti verziót, de kérdezzetek meg egy okosabb embert inkább!
A cache-t meg alapértelmezett beállítások mellett egy idő után törli a játék. Ezért kellett szerintem letöltened újra. -
FehérHolló
veterán
válasz
Winner_hun #2526 üzenetére
Én átköltöztem tfgh-ra, hogy elég gomb legyen mellette..
Szerk: Különben meg mindegy, hogy az ember egy konkrét fegyvert hova pakol, az a lényeg, hogy megszokja, hogy hol van.
[Szerkesztve] -
FehérHolló
veterán
válasz
Retekegér #2391 üzenetére
Én régen 512-essel játszottam majdnem egy évig és semmi probléma nem volt. Optimális igénye ha jól tudom, 12kbit/sec. Ahogy elnézem a hardvered sem teszi indokolttá, hogy szaggasson, tehát valószínűleg valami beállítás nem stimmel a videokari driveredben. UT nem szereti, ha magasabbra rakod az élsimitást, satöbbit, mint amit a progi használ, mert akkor kicsit bepöccen rád és megeszi a kártyád teljesítményét tök fölöslegesen.
Érdemes mindent alkalmazásvezérteltre/alkalmazásfüggőre állítani, és akkor minden rendben lesz, ha esetleg ezzel volt a baj. Patchből meg mindig érdemes a legújabbat felrakni, feltéve ha eredeti játékod van, ha meg a sarki zöldségestől szerezted, akkor ne csodálkozz! -
FehérHolló
veterán
-
FehérHolló
veterán
válasz
Kephamos #2378 üzenetére
Én már 2 éve játszom és nem lehet ráunni, főleg, ha klánban van az ember.
A sok 11 éves, babahangú ovis kiküszöbölésére pedig az a legegyszerűbb megoldás, hogy nem mész magyar szerverre. Külföldin is ugyanúgy lehet játszani.Különben meg a legtöbb esetben elég kikapcsolni a voice chat-et. A kisfiúk vagy nem ismerik az ABC-t, vagy nem tudnak írni, mert a textchatbe nem nagyon szoktak ilyeneket benyomni.
-
FehérHolló
veterán
Különben pedig szívesen...
-
FehérHolló
veterán
válasz
@rglaaf #2368 üzenetére
Ha már eljut ebbe a topicba, akkor valszeg van annyi intelligenciája is, hogy nem tolja folyamatosan a dumát/zenét.
Másrészt úgyis már majdnem mindenkinek ki van kapcsolva a voicechat, bár bermudán jókat lehet röhögni, amikor a sok kis 11 éves vitatkozik lánykavékony hangon, az a szerver(csoport) másra úgysem jó.
-
FehérHolló
veterán
válasz
kiscsávó #2362 üzenetére
Settings->Audio itt jobb alul a voice chat-et be kell X-elni. Alatta a voice optionsnél még lehet macerálni dolgokat, de nem érdemes, max a hangerőt feltolni a legnagyobb értékre.
Ezután Settings->Input configure controls bal felül. Ezen belül keresd meg a Communication->Activate microphonet, állitsd be azt a billt, amit nyomvatartva beszélni szeretnél. Fölötte látod a Speech Menü gombját is, ezt is érdemes valami normálisra beállitani, mert néha szükséged lehet rá, amikor a sok 12 éves kisp*cs elkezd zenét benyomatni voicechaten keresztül, ilyenkor simán le kell tiltani az adott csatornát.
Miután mindezeket beállítottad, játék közben a beszéd időtartamáig FOLYAMATOSAN nyomva kell tartani a gombot, amivel beszélsz (activate microphone gomb), és csak azok fogják hallani, akik fennvannak azon a csatornán, amin te is (ezzel általában nincs gond), és be van kapcsolva a voicechat náluk is (ilyen emberből egyre kevesebb van, az értelmesebbek, akik a klántárssal kommunikálnak meccs közben, azok TS-t vagy Ventrilot használnak). -
FehérHolló
veterán
válasz
Re-Tech #2355 üzenetére
Spreeket meg a multi-killeket gondolom tudod.
Head Hunter - 15 frag fejlövéssel (TAM-ban csak 3)
Combo Whore - 15 Combo frag
Flak Monkey - 15-t öltél Flekkel
Bukaké (vagy mi a rák) - 5-t öltél Bioval (csak akkor megy bármely modban, ha van TAM felrakva a szerverre - Road Rampage-ként írja ki)
Eagle Eye - Tankkal leszedted Raptort
Top Gun - Raptorral leszedted egy másik sorstársad
Road Rampage - Vagy 10-et vagy 15-t öltél járműgázolással
Flawless Victory - Hibátlan győzelem, ellennek 0 vagy nem számottevő pontja van (utóbbi DM-ben érvényes)
Humiliating Defeat - ugyanaz, mint az előző, a ló másik oldaláról nézve
First Blood - nem kell gondolom ecsetlenem
Dark Horse - TAM-ban egyedül maradtál és legalább 3 ellen legyapásával szereztél pontot a csapatodnak ennek ellenére is.
Campy Bastard - TAM-ban kempelés miatt halsz meg
Hat Trick - mesterhármas, minimum 3 pontot szerzel a csapatodnak (TAM-ban leglább háromszor maradsz életben meccs végéig), nem kell egyhuzamban
Első nekifutásra ennyi jut eszembe, ha még valaki tud, ossza meg velünk pls. -
-
FehérHolló
veterán
Embereket keresünk Vehicle CTF játékmódba, ha esetleg valaki szívesen játszana egy kellemes közösségben ilyen mod-ot, és csatlakozni szeretne hozzánk, a jelentkezését a whiteraven@axelero.hu emailcímre várjuk, vagy akár személyesen is megkereshet IRC-n (#smk.hu csatin mindig fennvagyok).
[Szerkesztve]
-
FehérHolló
veterán
válasz
FehérHolló #2307 üzenetére
A VGA driverben pedig ''alkalmazásfüggő''-re kell állítani az antialiasing-et, különben nagyon lezuhanhat az FPS néhány helyen.
-
FehérHolló
veterán
válasz
TrollBalint #2297 üzenetére
UnrealEditor -> betöltöd a hangfilet opennel -> export
-
FehérHolló
veterán
válasz
FehérHolló #2237 üzenetére
Nah most remélhetőleg ezt nem fogja dőlten írni. De milyen rendszer ez, hogy a lezáratlan tagek kihatnak a többi hozzászólásra is... Sürgősen kéne valamit csinálni, mert elég nagy bug szvsz..
Áh.. ez sem jó.
[Szerkesztve] -
FehérHolló
veterán
válasz
Re-Tech #2231 üzenetére
Két dolog lehet a probléma: az egyik, hogy a tázfalad megfogja a progit (nem engedted még ki a netre), a másik pedig szoftveres dolog. Van két tagunk sF-ben, akiknek a legújabb peccstől kifagy a játék. De mint mondtam, ugyanilyen tüneteket produkálhat, ha a tűzfal nem engedi ki.
-
FehérHolló
veterán
válasz
LucifeI2 #2218 üzenetére
A lényeg abban van, hogy egy jó ebéd után felmész a szerverre és érzed, ahogy könnyedén repülsz még teli hassal is. A géppuska berregése és a rakéták robbanása teljesen elnyomja a külvilági zajokat, a bendőd intenzív működésének hangjait. Most te vagy csak ott egyedül, magadra számíthatsz. Megfogod a rohampuskát és nekivágsz az ismeretlennek. Megkűzdesz a finom élelemmel, amit édesanyád szolgált fel neked az ebédelőasztalnál, majd miután sikeresen felülkerekedtél rajta, kiléphetsz a szerverről. A mai napod is győzelemmel zárult.
-
FehérHolló
veterán
Elkészült az új honlapunk, akit esetleg érdekel, itt tudja elérni: Bővebben: link
-
FehérHolló
veterán
Akkor eljött az idő, hogy én is kérdezzek valamit.
Az ini-be írható összes ''parancsról'' és változóról hol lehet tájékozódni?
[Szerkesztve] -
FehérHolló
veterán
Felszólított VAN der BOSS kolléga, hogy írjam ide a hírt...
A ScatS szerver már teljesen működőképes, egy új public szerverként lépett színre Bermuda mellett. Az IP: 193.202.83.168:5555 és a pass: felidae
Ha először mész fel, elég sokmindent le kell töltened, de ez általában így szokott lenni az új szervereknél. Ha nem szeretnél olyan sok időt a töltögetéssel tölteni, akkor várj egy kicsit még ma estéig, amikor már meg lesz csinálva a gyorsabb letöltéshez szükséges minden lépés, vagy a következő linken tájékozódhatsz, hogy honnan lehet a dolgokat saját kezűleg megszerezni: Bővebben: link
[Szerkesztve] -
FehérHolló
veterán
Hamarosan beindul a ScatS klánszerver, mely a klánwarokon kívül public lesz. Tehát lehet, hogy a Bermuda mellett megszületik mégegy szerver, ami kicsit azért normálisabb lesz + az adminok nem fognak mindenkit banolgatni. A konfigban én is segítettem, remélem használható lesz (mindent megtettem annak érdekében, hogy CTF-ből kikerüljön az adrenalin, de ez lehet, hogy nem fog bekövetkezni sajnos). Egyelőre csak DM és CTF modok vannak, nem tudom, hogy a fiúk még mit terveznek. Figyeljétek a magyar UT2004 oldalt, mert az IP-t oda fogjuk/fogják kiírni, amikor már minden elkészült (kb 1-2 napon belül ez be fog következni).
[Szerkesztve] -
FehérHolló
veterán
válasz
@rglaaf #2152 üzenetére
HP-juk az spec van, legalábbis én rátaláltam (Bővebben: link. Másrészt azt a Bloodcoolman gyereket reggel (fél 11) álmosan és olyan hányiger közepette, hogy majdnem állandóan a WC-re rohangáltam, megtaláltam bermi f2f #1-en. Kicsit bementem hozzá. Dodge-olni tényleg nem tud.
Jah, azóta SySERR rájött, hogy WidoWmaker és HaXoR után én sem építem tovább a bermuda közösségét. Legalábbis biztos, hogy nem terelgetem jó irányba, mert lehet, hogy túl gyorsan tudok 180 fokos fordulatot tenni, mert megfelelően van belőve a szenzim... Ma koradélután egy finom ban-al juttatta ezt kifejezésre. Csak nem tudom, miért érdemeltem ki. Sebaj, úgyis csak lámulni jártam néha oda, amikor semmi máshoz nem volt erőm. -
FehérHolló
veterán
válasz
Winner_hun #2100 üzenetére
Itt megtudhatsz mindent a LAN-ról: Bővebben: link
Másrészt a jelentkezést még meg lehet oldani nálam. IRC-n keress lécci meg, ha érdekel a köv direktlinken (csak beírod vmelyik böngészőbe),ha van IRC kliens telepítve a gépedre: irc://de.quakenet.org/sforce vagy emilben: whiteraven@axelero.hu
[Szerkesztve] -
FehérHolló
veterán
Én UT2k7 ellenes vok.
Szépnek biztos, hogy szép lesz, de ami jó, azt nem kellene cserélgetni, változtatgatni és elrontani.
-
FehérHolló
veterán
Megtaláltam Pécsett az utolsó fellelhető UT2k4-et. Elektrowördben (mert mint tudjuk nem szokás itt reklámozni)... Lehet találgatni. 12k pénzbe kerül, a doboza elég szakadt és sztem minimum 1 éves múltja lehet annak a dobozkának, amiben van. De megnyugtató, hogy lehet legalább kapni.
-
FehérHolló
veterán
Ez már poén.. a régi acc-ommal még mindig ki vagyok innét banolva, de azért hírlevelet küldenek a regisztrált emilcímemre... Köszönöm szépen PH!
-
FehérHolló
veterán
válasz
@rglaaf #1988 üzenetére
Eléggé sok embernek van ez a problémája, hogy nem tudja szállítani a gépet. Sztem megoldható lenne gazdaságosan, hogy mondjuk Pestről csoportosan különbusszal lejjönek az emberek (tom, te nem pesti vagy). A másik variáció még kidolgozás + átgondolás alatt..
Arról egyelőre még smit nem szólok inkább.
.
-
FehérHolló
veterán
sF*radEEr fõszervezésében augusztusban megrendezésre kerül egy LAN, melyen majd remélhetõleg az UT2k4-es játékosok is összemérhetik tudásuk. Ha már UT2k4-et kirakták WCG-rõl, legalább itt hadd szórakozzunk egy jót!
A rendezvény helyszínéül egy pécsi kollégium szolgálna, ahol a szállás és a ''játéktér'' egyaránt biztosítható lenne. A 200 férõhelybõl maximum 30-40 van UT2k4 játékosoknak fenntartva. Ezen kívül még 4-5 különbözõ játék van tervben. Persze minden a jelentkezõk számától függ, ezért minden érdeklõdõt kérünk, hogy keresse fel sF|radEEr-t IRC-n #sforce csatin bõvebb információkért! A háromnapos eseményre a belépõ 3000-4000 Ft között lesz, aminek az elsõ részletét majd rózsaszín csekken kell fizetni (ez a nevezési díj). Természetesen minden kategória díjazva lesz (vagy pénz vagy hardware nyeremények).
A LAN hamarosan elkészülõ hivatalos oldalát itt tekinthetik meg az érdeklõdök: Bővebben: link Itt találhatjátok majd meg a végleges játékkategóriákat, a ''nyereménylistát'' és egyéb hasznos információkat. -
FehérHolló
veterán
2 dolgot szeretnék itt közölni, még nem túl publikusan.
Az egyik egy kis riport, ami sF*totottoval készült UT2004-ről és megtekinthető itt: Bővebben: link
Másik pedig, hogy sF*-nak új klánszervere van, ahova ha éppen nem megy rajta semmi privát klános valamicsoda, akkor szabadon be lehet jönni. IP: 62.80.127.82:29000 PASS: public -
FehérHolló
veterán
Mind s^23, mind sF* bejutott CB CTF Springcup elődöntőjébe! Szurkoljatok pls, mert még csak most jön a neheze. Milyen szép lenne egy dupla magyar győzelem...
A meccsriport hamarosan (még ma, ha minden jól megy), ki fog kerülni a hp-ra Bővebben: link és s^23 honlapot is érdemes látogatni az érdeklődőknek: Bővebben: link. DeN is valószínűleg írni fog valamit.
[Szerkesztve] -
FehérHolló
veterán
Nem szeret senki ideírogatni?
-
FehérHolló
veterán
válasz
FehérHolló #1908 üzenetére
A species kupán 5 új modban is lehet jelentkezni. A jelentkezők számnak függvénye, hogy milyen modok fognak ténylegesen elindulni. Az 5 új mod a következő: 2on2 iTDM, 2on2 CTF, 2on2 iCTF, 4on4 TDM és 5on5 iCTF.
Bővebben: link -
FehérHolló
veterán
Kérték, hogy terjesszem a hírt, hát terjesztem. s23 szervezésében magyar UT2k4 kupa indul. Bővebben: link
Szeretettel várnak minden kedves jelentkezőt.
[Szerkesztve] -
FehérHolló
veterán
válasz
detroitrw #1891 üzenetére
Elég sok olyan játék van sztem. Az Unreal 2es motor (már késő van, nem biztos, hogy így híjják, csak ez ugrott be először) legjobb tudomásom szerint 3milka dollárt ér az összes játékkal, stb-vel, ami vele készült.
^^A fenti adatokért felelősséget nem vállalok, mert már gondolkodni nemtok ilyen későn. -
FehérHolló
veterán
Kicsit ha nem bánjátok, reklámozok.
Először néhány szó a kupáról (ut2004.hu-n úgyis fennlesz több infó). Úgy gondolom, hogy mind s23, mind sF elég szépen állta a sarat az összes felmerülő probléma ellenére. Szerintem az adminproblémán kívül minden előfordult, ami csak előfordulhatott. Ezen a fórumon is szeretnék gratulálni s23-nak a teljesítményéhez. Valószínűleg mind2 csapat (s23 és sF) 2dik helyen fog végezni a saját csoportjában.
Másik infó, amire megkértek, hogy terjesszem, az sF* rádió, amit radEEr ''kezel''. Lesznek élő interjúk, meccsközvetítések, ahol megengedhető és természetesen sok-sok zene (számot is lehet kérni/küldeni IRC-n). Ezen a linken lesz majd elérhető, amikor radEEr épp nem dolgozik: Bővebben: link
[Szerkesztve] -
FehérHolló
veterán
válasz
FehérHolló #1874 üzenetére
s23 valószínűleg mégis folytatja az UT-t!!!
Éljen!
-
FehérHolló
veterán
Mi lesz így a magyar UTval... :S s23 abbahagyja, xDk már megtelt külföldivel és 1 hete hivatalosan is inaktivitásba vonult... :/ LORD alig játszik. A többi klán meg rajtunk kívül még talán 4 hónapos sincs (tehát még akármi történhet velük, és nem túl bíztató az a tapasztalat, hogy eddig történt is). Nem nagyon szeretném, ha kihalna a magyar UTscene!!!
-
FehérHolló
veterán
Ne írjatok már ennyit, no! Nem szoktam meg ebben a topicban!
-
FehérHolló
veterán
Nem lehetne már vkit kihívni CB 2on2 TDM-ben vagy 2on2 CTF-ben?
Olyan magányosan érezzük magunkat...!
-
FehérHolló
veterán
Ez nem a mi szerverünk volt, hanem a Sexy Fraggers szerver.
Épp velük lett volna tegnap este gyaksink, de aszonták, hogy map közben nem indítják ujra, ezért lámultunk 1 kicsit publicban, és csak utána kezdődött a meccs.
Kben hogy lehet beállítani, hogy az UT serverbrowser ''beginner'' szervert dobjon ki (vagy ase vagy micsoda?)?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged