- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Macrodroid
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
joola
aktív tag
válasz
@rglaaf #2325 üzenetére
Nem akartam ilyen durván ,de igazad van. UT2k4 playerek körében ilyet írni, hogy profi volt elég Ł4'M@ dolog, vagy ha tényleg az volt akkor egy nick talán eloszlatná a kételyeket...
Varaghról meg annyit, hogy aki látta az utóbbi demoit az tudja, hogy az ő profizmussága nem elég ahoz, hogy a hatalmas bunkóságát ellensúlyozza. Aki kíváncsi, hogy mire gondolok CB honlapjáról letöltögetheti legutóbbi meccseit killza ellen. De lehet nyugodtan általánosítani, mert szinte minden meccsen beszól valami iszonyat nagy parasztságot a másik félnek... Ezek után pedig ne csodálkozzon senki, hogy a CB-n hogy állnak a Magyarokhoz.
[Szerkesztve] -
joola
aktív tag
Mióta megjelent a demo, azóta folyamatosan UT2k4 player vagyok, és az igazat megvallva soha nem okozott gondot ellenfelet, vagy ellenfeleket találni. Mindíg vannak olyan serverek, amin sokan vannak persze ez annak a függvénye is, hogy eredetije van e az embernek. Vagy Te Magyarokra gondolsz? A csíterek pedig nem okoznak akkora gondot, ők csak public nocdkey-s servereken vannak, de ha eredeti játéka van valakinek akkor ez a gond is meg van oldva.
-
joola
aktív tag
Kár, hogy így látod. Pedig nem így van...
Ha divatból játszottál akkor nem voltál igazi ''UT2004 es gyerek''.
Bocs nem bántani akarlak.
[Szerkesztve] -
joola
aktív tag
Te is tolod a vctf-et vagy csak uj squadot állítassz fel?
-
joola
aktív tag
Ha érdekel valakit, szerencsére lesz megint Unreal témájú oldal (gyűjtő és nem klánoldalra gondolok). Addigis látogassátok a bermuda UT2004-es fórumát, ott bővebb infók vannak.
[link][Szerkesztve]
-
joola
aktív tag
''amúgy is haldokló scene meg kapta a döfést''
Sajnos ez nagyon igaz. A magyar scene amugy sem tart igazán össze, és elvettek egy közös pontot ami legalább összekötötte azt a pár játékost. Szerencsére azért még van némi élet, remélem az UT2007-ig marad is legalább ennyi. -
joola
aktív tag
válasz
FehérHolló #2298 üzenetére
Hi!
Mi van az ut2004.hu -val?
pontosabban mi a lóf***
Joola
[Szerkesztve] -
joola
aktív tag
válasz
FehérHolló #1976 üzenetére
Kipróbáltam a servereteket, és még tényleg igazad van, még nagyobb ping mellett is jobb mint a leglátogatottabb magyar szerver. Semmi lagom nem volt, se p/l . Csak UTcompot nem véltem rajta felfedezni, de annyi baj legyen.
Köszönjük Nektek ,hogy megosztottátok eme kincset velünk
(OFF: 1981. hsz ,ekkor születtem)
[Szerkesztve] -
joola
aktív tag
válasz
FehérHolló #1976 üzenetére
Thx!
-
joola
aktív tag
válasz
FehérHolló #1939 üzenetére
Gratulálok, és a továbbiakban is sok szerencsét.
GL & HF -
joola
aktív tag
válasz
rockafella #1864 üzenetére
Bocs, hogy nem irtam vissza, de pont meccsem volt. a héten nem leszek csak délelőtt, de hétvégére szervezz be még pár embert és nyomhatjuk.
-
joola
aktív tag
válasz
FehérHolló #1866 üzenetére
De egy izé vagy
-
joola
aktív tag
válasz
rockafella #1864 üzenetére
MSN címem az email címem, vegyél fel, megbeszéljük.
-
joola
aktív tag
válasz
FehérHolló #1800 üzenetére
Először is gratulálok nektek, szép start!!
UTv-n néztem az s23 meccseit, hát nem hiszem hogy láttam még ilyen kemény csatát. Az első is nehéz volt, de a második mapon nagyon nagyot alakítottak a srácok. Miután az ellen bevitt egy zacsit teljesen beálltak védekezni, és úgy hozták el tőlük. Iszonyaos jó meccs volt. Remélem a többi is ilyen lesz
GL és HF továbbra is a Magyaroknak!!! -
joola
aktív tag
válasz
FehérHolló #1797 üzenetére
Most néztem meg az SMK iTDM meccseit, hát nem sok választotta el őket a győzelemtől, elég kemény meccsek voltak. Remélem Nektek több szerencsétek lesz.
gl és hf mindkét csapatnak!!! -
joola
aktív tag
Akarni akarnék de most vagyok autóvásárlás küszöbén, így nem fog menni, már akkor is nagyot nyeltem amikor ezeket megvettem
Valószínüleg valami olcsóbbat fogok nézni, volt itt a PH! - n is teszt egérpadokról, majd választok azok közül, de még nem tom melyiket. Te mit használsz amúgy? Vagyis miket.. -
joola
aktív tag
válasz
@rglaaf #1787 üzenetére
Ég és föld ahoz képest amit eddig használtam. Csak egy pad kell már mert igy nehézkes mozogni az egérrel.
Raven még annyit, hogy erre azért gondoltam, mert találkozam már sok olyan emberrel akik ugy játszottak, hogy a scrollt használták, mivel nagyon kezdők voltak. Talán segíthetnénk is nekik. -
joola
aktív tag
válasz
FehérHolló #1788 üzenetére
Nem mondod
de attól még megkérdezhetem nem? -
joola
aktív tag
Ki hogy használja a fegyvereket? Vagyis hova van állítva?
-
joola
aktív tag
válasz
BlueSkyBoy #1784 üzenetére
Nem lesz, de nem is baj.
-
joola
aktív tag
válasz
FehérHolló #1780 üzenetére
Gép az megvan nyugi
Nekem is volt már 18Giga körül, tényleg észre sem venni úgy nő -
joola
aktív tag
válasz
scoot3R #1779 üzenetére
Elég régen nyomom már, és csak ma jöttem rá, hogy tényleg kellenek ezek a cuccok. Sokkal de sokkal másabb igy játszani. Fegyvereket rá tudom tenni az egérre, és nem ugrál a célkereszt se , meg nem kezd el forogni ha hirtelen mozdítom. Még egy egérpad mert anélkül nagyon nehéz vele navigálni, és már csak rajtam múlik
-
joola
aktív tag
ha warezoltok ki fognak bannolni. amugy meg vegye meg mindenki (tudom hogy nem kevés) , sokkal jobban megéri, több szerver, nincs kínlódás hogy hol játssz...
-
joola
aktív tag
válasz
FehérHolló #1587 üzenetére
Megnéztem. Sajnálom hogy így alakult.
-
joola
aktív tag
válasz
FehérHolló #1578 üzenetére
Okay
-
-
joola
aktív tag
Még ma megyek éjszakára, remélem azután nyomjuk a játékot.
-
joola
aktív tag
Ez ment most is. Meg irogatnak egymásnak, hogy gyere álljunk össze és sztétlövünk mindenkit.
ennyire hülye nem lehet valaki
Meg ezt a kamikaze kombót sem díjazom, legalábbis ilyen kis pályákon nem. Elég hamar felmegy az adrenalin 100ra, aztán csak be kell ugran vagy 5 ember közé. Syserr (tudom hogy nem kezdő) így nyerte meg a meccseket.
[Szerkesztve] -
joola
aktív tag
válasz
FehérHolló #1520 üzenetére
elég gázos volt most a bermudán nem? szerintem beszabadult vagy 5 10éves gyerek és direkt a kis pályákat nyomták.
-
joola
aktív tag
Ma lesz valami?
-
joola
aktív tag
Köszönöm a játékot, jó volt
Legközelebb is let's go. -
joola
aktív tag
Mostanában nagyon keveset vagyok itthon, bocsi hogy nem járok fel. Ma viszont leszek, jön valaki majd játszani?
-
joola
aktív tag
kár hogy nem jöttetek, jó meccseket nyomtunk.
-
joola
aktív tag
Jelenleg Baxival a bermudán vagyunk, ha akartok gyertek és ha elegen leszünk csinál Baxi servert
-
joola
aktív tag
Na megyünk játszani valamikor?
-
joola
aktív tag
Na lenyomtam 3 éjszakás 12 órás műszakot, mától jönnék én is! Lesz valami?
-
joola
aktív tag
Sziasztok én egy bot vagyok az UT2004-ből. Meguntam, hogy állandóan fikáztok ezért kihívlak titeket godlike módban egy meccsre! Ma?
-
joola
aktív tag
válasz
--juszuf-- #1338 üzenetére
most nem megy a master server, nem tudom megmondani mert kiléptem. Azért próbálkozok.
na mégiégis sikerült: 69.174.179.87
[Szerkesztve] -
joola
aktív tag
Na én most nyomtam egy pár órán keresztül. Jelen voltam egy szerver születésénél. Jó pályák és nagyon király a ping. Ja és lehet játékmódot is szavazni. Nincs kedve valakinek most jönni?
-
joola
aktív tag
Voltam fent, bent volt 2 külföldi és mindenkinek 600as körüli pingje volt.
-
joola
aktív tag
Gondolom mindenki látta a ring topicban az sf klán és a mi párbeszédünket. A meccs nem jött össze, viszont azóta nem is egy taggal játszottam már a bermuda szerveren ami lényegében ugyanolyan mint a Baxi szervere. Tehát nem értem ismét, hogy miért nem tudtak feljönni. Teszek még egy próbát. Whiteraven és Destroyer is fent volt nem is egyszer, akkor legyetek szivesek a többieknek is elmondani azt, hogy hogyan kell, és gyertek játszani!!!! Labda feldobva...
-
joola
aktív tag
Szerver megy, Baxi és én bent vagyunk. Gyertek.
-
joola
aktív tag
jövök én is 8-9 körül.
-
joola
aktív tag
Én lehet megyek mindjárt vissza, csak vacsorázni is kell valamikor.
Amugy jó kis meccsek voltak. Úgy látom egyre többen járunk! Bizonyítsuk be, hogy nem olyan rossz ez a játék mint sokan állítják!
Figyeltétek hogy már jópár külföldi is bejött a serverre? Néha vagyunk annnyian mint a Bermudán. -
joola
aktív tag
válasz
--juszuf-- #1020 üzenetére
Jó az aláírásod.
-
joola
aktív tag
Úgy látom kimaradtam a javából. Bulizni mentem, ezért nem tudtam visszajönni.
-
joola
aktív tag
Baxi Isten vagy!! Köszönjük a szervert, ennyien talán még sosem voltunk. Vannak külföldiek is és iszonyat jó meccsek vannak.
UNSTOPPABLE!!!! -
joola
aktív tag
válasz
WhiteRaven #886 üzenetére
Biztos helyt tudtak volna állni, senki nem mondta, hogy nem. Én FUN-nak szántam ezt az egészet, de lassan elmegy a kedvem tőletek, és az sem érdekel ha lámáztok meg loloztok. Én egyáltalán nem vagyok fullistencsászár játékos, csak szeretem és még fejlődnöm kell rengeteget. Játszani akartam egy jót, mert ritkán jön össze sok ember, de ha ez kell hozzá hogy balhé balhé hátán legyen akkor nem kérek belőle.
-
joola
aktív tag
a mi serverünk ledobálta őket?
-
joola
aktív tag
válasz
--juszuf-- #859 üzenetére
OK!
Én Rád, I_Am-re, Baxira, Frigo-ra és persze magamra gondoltam.
Mi azért már játszottunk együtt. A meccs a Rankinen lesz, remélem ismeri mindenki
Frigo: Nekem jó a péntek, majd megbeszéljük, hogy mikor lesz pontosan, ha egyáltalán jönnek. De remélem igen! -
joola
aktív tag
Ideje lenne összeverődni ismét, mert csata lesz. A részletek a ring topicban és az unreal tournament topicban
Kinek jó holnap 7-8 óra körül? -
joola
aktív tag
213.228.239.108 ha van kedved gyere. Benéztem és elég jó meccsek vannak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- Bivaly MAGYAR Lenovo P1 gen2 (Core I7 32 Gb 1Tb 15" 4K 4Gb Nvidia) Laptopom eladó!!!
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest