- Google Pixel topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- MiLi MiTag, MiLi LiTag bluetooth trackerek
- Netfone
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
Aktív témák
-
Forest_roby
őstag
válasz
Digital #3434 üzenetére
Mííí? a D particion nem jelölhetsz ki semmit. egyébként se tudom, hogy melyik particiónak mi a winfos-os neve.
Bakker, ennél érthetőbben már nem tudom leírni. És igen, xp alatt nem kellett volna particionálni a szabad helyet.
---------------------------------------------------
csinálsz 10gb szabad helyet aztán rányomod a linuxot. más particiókkal ne foglalkoz! ha nagyon nem megy, akkor menny vissza xp-re és particionáld ott, bát ott se egyszerűbb
mod:
A 4. kép azt mutatja, hogy van 2 winyód és mindegyik két felé van vágva, mindegyiken van egy 10gb os partició.
mod2: ha jól sejtem, soha nem használtatok fdisk -et. Régi szép dos-os idők.
[Szerkesztve] -
Forest_roby
őstag
válasz
Digital #3430 üzenetére
ha a 3-ast törlöd, attol még a 02 -es megmarad, azt is törölni kell - az nem látható partició, hanem ''azon van a 03-as'' ha a 03-ast és a 02-est törölted, akkor lesz szabad hely a gépeden, nem particionált hely és akkor tudod választani azt az opciót, hogy ......
[Szerkesztve] -
Forest_roby
őstag
válasz
Digital #3425 üzenetére
az egy kiterjesztett partició, ami tartalmaz egy ''rendes'' 10gb os particiót 03 -as. Az nem üres! 3gb használt. Mindegy, törlöd a 03-ast utánna a 02-est azt leokézod, végrehajtja a módosításokta és visszaléptetsz. és választod a legnagyobb szabad hely particionálását.
-
Forest_roby
őstag
válasz
Digital #3423 üzenetére
töröld le a 41 Gb os maxtort, persze csak akkor ha üres és oda akarod telepíteni a linuxot. Ezt a kézi szerkesztésnél tudod megcselekedni, ha kész visszaléptetsz idáig (1. kép) és lesz egy olyan , hogy válasz a legnagyobb szabad területet, ha azt választod, akkor a gép maga particionálja az üres helyet, ahogy jó neki, és kész leokézod és tovább mész. én így szoktam, ez a legegyszerűbb. Persze máshogy is lehet, particionálhatod egyedül is, de az hosszadalmasabb.
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest