- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Google Pixel topik
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Aktív témák
-
~DD~
tag
válasz
hcstuning #3065 üzenetére
Ettől még mennie kéne szerintem. (ha a sources.list-et szerkesztetted mondjuk..) De tegnap este zuhanyzás után eszembe jutott, h elírtam, mert apt-get remove <program neve>
Amúgy mit szerkesztettél és mit írtál át?
Mit szeretnél letörölni? (Hogy raktad fel?)
Mit ír a fentebb említett parancsra? -
hcstuning
tag
válasz
hcstuning #3023 üzenetére
Összehoztam.
Mountolással nem voltak gondok este sem. Most betudtam a többi partíciót is, ugyanis eltűnt a /tmp-en belül az mappa amiről írtam az előbb, így betudtam mountolni...Dehogy hogyan tűnt el, meg miért csinálta ezt? Na mind1, megy és kész...Azt, hogy olvasható legyen mindenki számára, azt este is csináltam, csak nem tudtam bemountolni a partíciót, és nem vette be.
hcs -
hcstuning
tag
válasz
hcstuning #3021 üzenetére
Egy ideje próbálkozom kisebb nagyobb eredményekkel...Unix alatt megismeri magát az ember mennyire képes...Önpróbának kíváló. Bemountoltam a könyvtár alá az ntfs partíciót. OK. Aztán azt látom, hogy sikerült. Csak nem azt a partíciót csináltam amit kellett volna...OK. Mondom csinálom akkor a másikat. De az már megvan a /tmp/disks-config-hda6 mappában. Ahhoz nem tudok hozzáférni. Jogosultságmegváltoztatáshoz chmod parancsot gondoltam használni. namost ezt hogy kell...beírtam a helpet...a kapcsoló alatt mit ért? Tudom full alap, de ennyi hiányzik... Van egy mappa, és azt nem tudom, hogy hogyan érem el azt, hogy a parancs után azt a mappát a saját tulajdonomba helyezzem.
Szerk.: mire megírtam, jött is egy link.
hcs
[Szerkesztve] -
hcstuning
tag
válasz
hcstuning #2380 üzenetére
Újraraktam. Most zsír. Felraktam drivert, meg egyebeket. Hál'isten elég sok mindent magától felismert. Ami majd még kell, az az, hogy van egy 4,8GB-os formázatlan terület. Megpróbáltam grafikus felületen formázni ex3-ba, meg ex2-be, de nem reagál rá. Katt, aztán visszalép.
hcs -
Sianis
addikt
válasz
hcstuning #2378 üzenetére
Bocs, de akkor ebbe most nem megyek bele, egyszerűbb ha újrarakod. Ha nincs értékes doksi a partíción, akkor rakd nyugodtan újra. Kérdés leszedett install cd-t ellenőrizted, hogy jó-e? Telepítés megkezdése előtt is lehet, meg érdemes md5-el magát a képfájlt ellenőrizni
Aktív témák
Hirdetés
- Steam Deck
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Formula-1
- Linux kezdőknek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- OLCSÓ MONITOROK
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest