- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Redmi Note 8 és 8T
- iPhone topik
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Fotók, videók mobillal
- Két Redmi Note 14 Pro és egy Pro+ futott be
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Aktív témák
-
hcstuning
tag
válasz
Forest_roby #3083 üzenetére
Énsem tudok hozzáférni a partíciókhoz, csakhogyha bemountolom. Az 5.05-ben pedig működött! Érdekes...De legalább műxik, kibírom azt az egy-két parancsot belépés után.
hcs -
hcstuning
tag
Ezzel már próbáltam...Van egy leírás egy oldalon, ahol leírják, hogyan kell felrakni egy csomó programot, és az ott olvasottak alapján átírtam egy fájlt, vszleg azt, hogy ha beírom azt, hogy apt-get install akkor arról a linkről töltse le a programot automatán. Vszleg ezért nem megy az uninstall.Ha visszacserélem a fájl tartalmát, mert csináltam backupot, akkor elvileg műxik, nem?
hcs
[Szerkesztve] -
hcstuning
tag
Program törlése...
rm -rf paranccsal, ha kitörlöm a usr/lib mappából ami nm kell, akkor a programot letöröltem?(mármint nem lesz galiba?)
hcs -
hcstuning
tag
Felraktam a uTorrentet wine-nal, és szépen működik. Nagyon hozzászoktam aztán az azureus meg a többi sztem közel nincs hozzá...
Most szépen mennek a partíciók, megtudom nyitni...Nem tudom mi volt az a kezdeti hülyesége...
Vki nem tudja, hogy az MSN hova naplózza a beszélgetéseket?
hcs -
hcstuning
tag
válasz
Forest_roby #3046 üzenetére
A breezynél ha infoim nem csalnak annyi volt a különbség, hogy a servernél nem volt grafikus felület.
hcs
[Szerkesztve] -
hcstuning
tag
válasz
Forest_roby #3027 üzenetére
Kipróbálom, köszike, csak szeretem a sok beállítást, és azt olvastam hogy az amarok az nagyon pöpec cucc.
hcs -
hcstuning
tag
válasz
derossi #3025 üzenetére
Vannak barbár megoldások is
De nekem kell azért végszükségnek...
Más: amaroK nem akarja az ntfs-es partícióról megnyitni az mp3akat. Illetve megnyitja csak végigugrál a számokon...a rythmbox az szépen vitte...Alapból nem tud mp3at lejátszani? Utánaolvastam, de nem találtam arról leírást, hogy mit támogat, meg mit nem.
hcs
[Szerkesztve] -
hcstuning
tag
válasz
hcstuning #3023 üzenetére
Összehoztam.
Mountolással nem voltak gondok este sem. Most betudtam a többi partíciót is, ugyanis eltűnt a /tmp-en belül az mappa amiről írtam az előbb, így betudtam mountolni...Dehogy hogyan tűnt el, meg miért csinálta ezt? Na mind1, megy és kész...Azt, hogy olvasható legyen mindenki számára, azt este is csináltam, csak nem tudtam bemountolni a partíciót, és nem vette be.
hcs -
hcstuning
tag
válasz
hcstuning #3021 üzenetére
Egy ideje próbálkozom kisebb nagyobb eredményekkel...Unix alatt megismeri magát az ember mennyire képes...Önpróbának kíváló. Bemountoltam a könyvtár alá az ntfs partíciót. OK. Aztán azt látom, hogy sikerült. Csak nem azt a partíciót csináltam amit kellett volna...OK. Mondom csinálom akkor a másikat. De az már megvan a /tmp/disks-config-hda6 mappában. Ahhoz nem tudok hozzáférni. Jogosultságmegváltoztatáshoz chmod parancsot gondoltam használni. namost ezt hogy kell...beírtam a helpet...a kapcsoló alatt mit ért? Tudom full alap, de ennyi hiányzik... Van egy mappa, és azt nem tudom, hogy hogyan érem el azt, hogy a parancs után azt a mappát a saját tulajdonomba helyezzem.
Szerk.: mire megírtam, jött is egy link.
hcs
[Szerkesztve] -
hcstuning
tag
Hali!
Megnéztem az msn-t, beállítottam a naplózást.Gaim azonnali üzenetküldőben kiválasztom az msn-t, és bejelentkezek. A naplózást nem tudom hova menti...
Másik: NTFS partíciót, az 5.05ös verzióval én olvasni tudtam szépen, most viszont azt írja ki, a 6.06ossal, hogy nincs hozzá jogosultságom..Pedig nem piszkáltam hozzá..és tudnom kéne olvasni elméletileg alapból sztem. Merthogy a zenék ott vannak...
hcs -
hcstuning
tag
Hali!
Ugy nez ki, hogy ma vegre sikerul megint visszarakni az ubuntumat, regebben mar fennt volt...Egy kerdesem lenne, mert nem talaltam sehol...Az msn a naplozasat hova rakja alapbol? Bongesztem a fajlokat de nem talaltam...
hcs -
hcstuning
tag
Tiszta poén..Úgy tűnik már másodjára, hogy szar a cd, pedig EREDETI!
Ment jól...Raktam fel progamokat stb...volt vagy 3-4 reboot, és akkor egyszercsak ezt dobja ki. Volt már reinstall tegnap...visszább olvasol akkor látod mi volt a problem..Vmit vagy én baszok el a telepítésnél ami sztem fennáll, vagy a gyári cd szar
De sztem csak én lamulok..
hcs
[Szerkesztve] -
hcstuning
tag
Bekcsap után, indul a betöltés és ezt dobja ki...
Uncompressing Linux...Ok, booting kernel
Loading, please wait..
/dev/cdrom: open failed : No medium found
Incorrect metada are header checksum
Incorrect metada are header checksum
Unable to find volume group ''Ubuntu''
ALERT! /dev/mapper/Ubuntu- root does not exist. Dropping to a shell!
hcs
[Szerkesztve] -
hcstuning
tag
Én sajnos nem tudom nyugodtan zárni a mai napot
Egy reboot után kijön a betöltési csík, és a 3-4 sornál megakad. Nem emlékszem már pontosan mit ír, de vmi /dev/mapper -ben nincsen boot fájl vagy hasonló... És mindig ugyanott akad meg...Mivel el sem jutottam a rendszerbetöltésig...alt+ctrl+f1 nem játszik.
Holnap majd leírom ezt pontosabban ha nem értelmes
hcs -
hcstuning
tag
válasz
hcstuning #2380 üzenetére
Újraraktam. Most zsír. Felraktam drivert, meg egyebeket. Hál'isten elég sok mindent magától felismert. Ami majd még kell, az az, hogy van egy 4,8GB-os formázatlan terület. Megpróbáltam grafikus felületen formázni ex3-ba, meg ex2-be, de nem reagál rá. Katt, aztán visszalép.
hcs -
hcstuning
tag
Felraktam pár kodeket, programot, egy leírás alapján. Restart.
Próbálok belépni többször, többféleképpen, ugyanaz bejelentkezés után: A GDM nem tud beleírni a hitelesítési fájlba, ez azért lehet, mert vagy megtelt a lemez vagy....
Nem tudom mit b*szhattam el..Lehet format lesz?
hcs
[Szerkesztve] -
hcstuning
tag
Hali!
Leendo Linux felhasznalokent irok, most rakom fel egy probavinyora az ubuntut. Alapveto dolgokra hasznalom a rendszert, es eleg regota szivom a fogam a win alatt. DVD iras, letoltes, meg video-zene hallgatas nezes a celpont. Na most letoltesre ott a bittorent gyarilag, video is ok. Amit viszont nem nagyon talaltam, az az Audigy 2-mhoz driverMert ha nem tudom osszehozni a hangkarival akkor lehet nem lesz valtas, vagy legalabbis egy koltseges alternativa lephet fel. Majd jonnek a problemak sztem reszemrol, remelem azert sikerul orvosolnom magamtol...
hcs
Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest