- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
-
Mobilarena
Ubuntu Linux Összefoglaló
Hivatalos Ubuntu dokumentáció
Amennyiben kérdésed lenne, kérünk, add meg a szükséges adatokat a hiba minél pontosabb leírása mellett:
-számítógép típusa, hardverek pontos megnevezése (különösképp videókártya, vagy hálózati egységek)
-a használt rendszer pontos neve, verziója, a grafikus felület
-mikor és hogyan jelentkezett hiba, mi váltotta ki (program telepítés, frissítés, ...)
-eddigi próbálkozások a megoldásra (ha voltak ilyenek)
A hardverinformációkat legegyszerűbben úgy gyűjtheted össze, ha megnyitod a Terminál nevű programot a menüben. Ide írd be a következő parancsokat (mindkettő után nyomj Enter-t):
lspci
lsusb
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dave™
nagyúr
válasz
Lathronos #25698 üzenetére
Nem ismerem a munkásságod, de az alap Ubuntu is "minden igényt kielégítő" (persze csak annyira, mint a tiéd, vagy bármi más), teljes multimédia támogatással rendelkező és gyors is, a takarékosság meg relatív, egy fapadosabb megjelenésű WM nyilván gyorsabb és takarékosabb lesz, de ez nem meglepetés. Ezt csak azért bátorkodom leírni, mert így úgy fest mintha az alap Ubi valami félkész szar lenne és a te hozzáadott értéked nélkül nem teljesülnének a fentiek, pedig de.
-
andris1602
aktív tag
köszönöm
-
Lathronos
őstag
válasz
stigma #25695 üzenetére
Igen, ISO képfájl lesz(mi más), amit Windows-ban RUFUS-szal ki tusz írni pendrive-ra. Azt nem mondtam, hogy az elkészítése egyszerű feladat, de nem is túl nehéz. Legkésőbb estére kész lesz egy minden igényt kielégítő, teljes multimédia támogatással rendelkező gyors és erőforrás takarékos ubuntu.
(#25696) andris1602
Persze, mindenki számára elérhető lesz, ahogy az eddigi ISO-k is.
-
spammer
veterán
válasz
andris1602 #25696 üzenetére
Nézd meg a blogját, ott vannak az eddigi munkái is. Publikus, az eddigieket is a közösségnek készítette.
(#25695) stigma: igen, ugyanúgy.
-
stigma
addikt
válasz
Lathronos #25694 üzenetére
Köszönöm szépen, nekem amit most említesz az kínai, mert én is most tanulom az Ubuntu-t.
Most 2 kattal leszedtem és kiírtam pendrive-ra a Lubuntu-t amit fel is teszek majd gyorsan nekik.
Ha neked 0 fáradtsággal jár hogy elkészítsd azt megköszönöm, viszont ezt is gondolom sima image-ből tudom majd telepíteni ugye? (rufus + tallózott image => Bootolhato pendrive)
-
laszlohu
addikt
válasz
lev258 #25690 üzenetére
Igen, a Marek félét :
How to build the kernel:
- use "git clone" to get the kernel source
- go to the kernel directory
- git am $patch_filename # apply the patch
- cp /boot/config-`uname -r` .config # copy your current kernel config
- make -j4
- sudo make modules_install
- sudo make install -
stigma
addikt
Sziasztok.
Ismerösöm kért meg a régi P4-es gépére kell tenni valami rendszer, ami működik is és legális is.
P4+512 vagy 1GB ram, 120-as HDD-je van, melyik Linux disztribűciót érdemes feltennem?Sima rendszer kellene neki + Word ,Excel, tehát akkor egy libreoffice-t még felteszek neki.
Ki melyiket ajánlja, mert eddig Lubuntu 14.04-re gondoltam.
Bárkinem más ötlete van ilyen régi gépre milyen rendszert érdemes tenni írja emg nyugodtan.Átlag felahsználásra kell amúgy, legfőképp böngészésre, netezésre.
Segítséget előre is köszönöm.
-
laszlohu
addikt
válasz
lev258 #25677 üzenetére
Valamilyen git clone - t emlegetnek, meg make install,
azt gyanítom, hogy manuálisan fordították bele házilag a megfelelő videókari drivert a kernelbe,
és úgy működött, de a hsz - re nem reflektált senki, úgyhogy valószínű csak 1 ember próbálkozott ilyesmivel,
bár ez csak találgatás részemről, mások nem hiszem, hogy jobban elmélyedtek a témában. -
hbhofi
újonc
Sziasztok!
Bocs hogy ide írok de segítséget szeretnék kérni hp visualize p3 géppel kapcsolatban.
Hozzájutottam egy ilyenhez de nem tudom mire hogy miért, vagy esetleg ha érdekel valakit eladnám.
Köszi a segítséget vagy a tanácsokat! -
duo
addikt
na brahiból, felpattintottam ugye ahogy írtam a jessie-t hm,hm. jó jó de xorg meg a mesa és az intel driver is frissebb a xenialban
és teljesképernyős lejátszásnál, nem adta annyira az anyadisztró.
így aztán netinstallt csináltam. (mivel még nem volt kint a mini iso-ja igy előszőr trusty alaprendszer, majd azt frissítettem parancssorból az x meg a sallang és a desktop aztán jött.)+semmilyen más netinstall nemakart menni, ugyanis szétdarabolta az ssdmet mindenféle hülye partíciókra a debian. nem is értettem, de a grubot bárhová telepítettem csak vmi busybox felület, jött be bootkor. onnan nem tudtam nyerni.
szóval trusty netinstall->@xenial-> xorg, lxdm, lxde, synaptic, gvfs, fuse, policykit-1, alsa-base, alsa-utils --no-install-recommends kapcsolóval. éés
komoly cucc, alap memory footprint (64 bites rendszerról van szó, 127-133 mb. érzésre pont ugyanolyan gyors így mint a debian. úgy hogy azóta belaktam elég rendessen. még virtualboxot és libreoffice-t rakok és kész.eddig öhő bódottá.
-
-
-
megema
őstag
válasz
lionhearted #25678 üzenetére
És utána hogy veszem rá a Sambát, hogy elfogadja a felhasználót? Mert nem hajlandó kapcsolódni. UID, GID, majd fájl jogosultságok is módosítva lettek.
-
-
-
megema
őstag
Hogy lehet olyan felhasználót létrehozni, akinek van home mappája, de belépni nem tud a rendszerbe? Kizárólag SMB megosztáshoz kellene.
Próbáltam úgy, hogy /usr/sbin/nologin shell-t állítottam be, így SSH-n nem is enged be, viszont a login képernyőn listázódik a felhasználó (belépni nem próbáltam). /bin/false megoldaná?
Lehet valahogy javítani a Samba teljesítményén? Az olvasási/írási sebességre nincs panaszom, ac-s WiFi-n eléri az 50 MB/s-et is. Viszont OS X-es géppel csatlakozva a sok fájlt tartalmazó mappákat lassan listázza. Pl. egy ~800 elemű mappa 30 másodpercig tart elsőre, amíg nem cache-eli az OS X. Ez korábban 5 másodperc volt, de azóta szerver oldalon változott a hardver (Intel G2030T » N3150), kliens oldalon pedig frissült a rendszer. Inkább az OS X-et gyanúsítom, de hátha lehet ezen javítani szerver oldalon... Windows-os géppel gyors a listázás, Ubuntu 14.04-en viszont szintén lassú, bár ott meg gondok vannak a WiFi-vel (most próbálom rendbe rakni).
-
syler123
veterán
válasz
lev258 #25670 üzenetére
Igen a név ugyanaz, de a kártya nem. Valahogy lényegében a 7950 driverét kellene ráerőszakolni a 7870xt-re, mert ez már tahiti gpu, nem pedig Pitcairn. Egyébként a lapos is bedob összevissza error-okat a penről bootolás során, de az feláll a végén... végigolvasni nem volt időm, mi a kínja baja volt a rendszernek azzal is.
softreset failed meg ilyesmiket írt ki.
-
válasz
vicces #25669 üzenetére
Kernelparaméter, nem tudom, pontosan mit csinál, de elvileg ha bootoláskor ezt megkapja, akkor valami nagyon buta VGA kezelést használ, ami az ólajtón is ad képet.
A boot paranccsorba kell beírni. Általában elég a telepítőnek, mert a települt OS már rendben szokta a dolgokat kezelni. -
Di Natale
senior tag
Olvasva a hozzászólásokat az én problémám egy kicsit el fog törpülni a tiétek mellett. Ha ebook vagy pdf-et szeretnék olvasni, akkor milyen színbeállításokat használjak?
-
lev258
veterán
válasz
syler123 #25663 üzenetére
Közben megtaláltam. Tudnak a hibáról az AMD fejlesztők és keresik az eredetét, de sajnos még nem sikerült megtalálniuk. És ez pontosan a te modelledet érinti, a többit nem. Kár volt nekik kiadni két teljesen különböző kártyát gyakorlatilag azonos név alatt.
vicces: Ez egy kernelopció, indításkor kell manuálisan beírni, vagy úgy emlékszem, az F6 is előhozza a telepítőben. -
válasz
syler123 #25656 üzenetére
Pendrive-os bootolásnál fb=nomodeset, vagy vesa? Esetleg úgy lenne kép.
Ősi Intel 865g integrált kártyáknál az Lubuntu települő szeret nem képet adni, arra ez jó szokott lenni.A nyílt drivernél meg leet régebbit feltenni, ami támogatja a kártyád.
Mondjuk nyíltra kb. hálát kell adni, hogy valaki megcsinálja, nettó jófejség. -
lev258
veterán
válasz
syler123 #25663 üzenetére
Korábban oda már eljutottunk, hogy a te videókártyád valami speciálisabb darab, nem a klasszikus vonal. Volt szó azt hiszem arról is, hogy volt már valami bug jelentés róla. Ez most hogy áll, te esetleg próbálkoztál?
vicces: nomodeset? Újabban az Nvidia-nál bonyolítják a helyzetet firmware-rel, amit késve adnak csak ki. -
válasz
syler123 #25656 üzenetére
ne aggódj! nekem a gtx970-el egy asrock h170-es lapban szintén összefossa magát a pendrive. az előző verziók be sem bootoltak. a most kiadott végleges lts-nél bejön a tarkabarka ubuntu háttér és tudok egerezni is. majd jön egy sorry val kezdődő hibaüzenet, amit be is zár magának a rendszer, majd újra feldobja és megint bezárja és ezt az üzenetet villogtatja - már-már epilepsziás rohamot okozva - egészen a resetgomb megnyomásáig. egyébként valami compizos hibaüzenet jön be, de úgy villog, hogy nehéz elolvasni. ubuntu elindult a lejtön a szememben. maradt megint a windows. bár az is csak 1 fokkal jobb.
ctrl+alt+Fx-re feljönnek a terminál képernyők. azok nem villognak. -
syler123
veterán
válasz
#40553216 #25657 üzenetére
Tisztában vagyok én azzal amivel kell. Nagy dolgot várok el? Nem. Az hogy nevetségesen gyenge a 3d gyorsítás linux alatt még el-el fogadja az ember, de amikor már telepítő médiáról sem ad képet indításkor azt nem.
tomnyi, te mint egy ember, aki tisztában van elmúlt 35 év IT-történelmével, mi a jóeget csinálnál, ha a nyílt driver nem jó, a zárt driver meg megszűnt? Ennyire nem lehetsz szűk látókörű megrögzött Linuxos. Én elismerem ami jó, de azt nem ami nem az. Mindent nem lehet az Amd-re fogni...
-
syler123
veterán
Hát a Radeon 7870xt továbbra sem támogatott, a pendrive-ról való boot-olást egy képösszeomlás, majd fekete képernyő követte. Pacsi a nyilt driver készítőinek, igazán szép munkát végeztek. 1 lépés előre 2 hátra alapon haladnak... És persze tudom, mindenki írni fogja, hogy ez nem az Linux hibája, mert a linux csodálatos, a linux megismételhetetlen. Érdekes mód az alap windows driverrel is működik a kártyám, mielőtt bármiféle radeon szoftvert feltettem volna.
-
Dhampir
félisten
Érdekes, hogy ahányszor Live módban (háromféle verziót próbáltam ki, mindegyiknél megtörtént) futtattam, a Biosban beállított időt mindig megkavarta.
-
syler123
veterán
Ram az nekem is van benne 4gb, de cpu terén a tiédnél sokkal gyengébb az amd e350. Mondjuk mindegy is, nagyon kis hányadban bootolok Ubuntu-ra, általában az Openelec fut a gépen. Asztalira még meglátom, nekem az alap Ubuntu felülete nem tetszik, remélem a 16.04 már tolerálja a Radeon 7870xt-t.
-
syler123
veterán
Melyiket érdemes választani, Ubuntu Mate 16.04 vagy Xubuntu 16.04? Mind a kettő tudtommal Mate felülettel van. Érdemesebb az Ubuntu Mate-t, mert abba nem nagyon nyúltak bele a felületen kívül?
-
lev258
veterán
válasz
lionhearted #25646 üzenetére
Mivel nincs ezekhez kiadási megjegyzés, így csak erre tudunk hagyatkozni.
-
-
megema
őstag
válasz
Rimuru #25636 üzenetére
Az EFI partícióhoz nem nyúltam korábban, mivel ha egyszer a teljes meghajtó törlésével telepítek, akkor hogy a fenébe maradna ott bármi is. Ezek szerint tévedtem, mert megtaláltam debian mappát is.
Majd meglátjuk az eredményt, ha legközelebb UEFI-ben járok...
(#25638) Dave™: Köszi a tippet! Ez a rész kimaradt. Viszont az nem teljesen igaz, hogy minden mappa egy-egy bejegyzés, mivel az ubuntu kétszer szerepelt, mappa meg persze csak egy volt.
-
törölt tag
Hali!
Frissítettem. Simán lement. Egy dolog eltűnt, ami kellene (pl. a gpointing-device-settings, és nincs semmi pótlás), de különben rendben. Az avidemux nélkül megvagyok, de az is kikerült.
Viszont a kérdésem: az intel-microcode-ot írja a telepíthető zárt meghajtóknál. Trusty-ról upgrade-eltem, abban még nem ajánlotta fel. Kellhet ez nekem? HP EliteBook 8560p i5-2520M a proci. -
válasz
lionhearted #25640 üzenetére
Köszi mind2-töknek!!!
Látszik, érdemes kritikus napokon visszajönni prüntyögni
-
válasz
Rimuru #25636 üzenetére
"En pl azt se tudom mi az a powerdvd minoseg." - egyszerűen a framepacked tartalom teljes felbontású visszaadását értettem rajta. "félképernyős" (SBS) cuccokkal még a TV-knbe épített lejátszó is gond nélkül boldogul, teljesértékű 3D-BD tartalommal viszont csak pár progi tud megbírkózni.
-
-
törölt tag
válasz
lionhearted #25632 üzenetére
OK, köszi. Sosem néztem, de majd ezek után.
-
megema
őstag
Sziasztok!
Hogy lehet duplikált UEFI boot bejegyzéseket törölni? Mivel több rendszert is végigpróbálgattam, így most két ubuntu és egy debian is szerepel (és talán működnek is), bár csak egy 16.04 van fent tisztán telepítve (a teljes meghajtó felül lett csapva). Ezt a leírást próbáltam korábban, de úgy tűnt, hogy nincs hatása a BIOS-ra.
-
törölt tag
válasz
lionhearted #25630 üzenetére
„Az, hogy security issue, butaság, a deb csomag is roottal fut, ott nem gond?”
Ez érdekes. Hiszen a legtöbb frissítés beállítható automatikusra, így régóta nem kér admin jelszót. Ezek akkor nem admin joggal települnek? -
válasz
Dhampir #25611 üzenetére
Igen, sőt. Egyelőre csak a még nem támogatott LTS->LTS frissítést tettem meg. Ez ugyanis csak a .1 után lesz támogatott kb 3 hónap múlva.
A gondozásomban lévő 6 gép közül 3 már ezen fut, ebből egy már alpha óta. Van még két 15.10, hamarosan, ahogy időm és lehetőségem engedi, lépnek azok is. 😊 Az utolsó LTS meg nem kap frissítést, így is haldoklik a lemez alatta, az újra lesz húzva egy másik lemezen.Tapasztalatok: sok systemd, egyik scriptemet újra kellett állítani... a frissítés maga gond- és hibamentes volt. A programokkal nem volt eddig bajom, bár pont a fő gépem nincs frissítve. Eddig is volt számtalan kb elindíthatatlan program a tárolóban, egy részük talán Unity 8-ra vár, vagy Mirre, nem tudom.
Kialakul ez még, meg van ezer forrás, az új csomagkezelővel még több lett. Az, hogy security issue, butaság, a deb csomag is roottal fut, ott nem gond??? Mindenki vigyázzon, hogy honnan telepít... de a snap a Mirrel "meggyógyul". -
lev258
veterán
válasz
Lathronos #25628 üzenetére
Mielőtt félreértelmeznéd a dolgot, egy kis magyarázat. Konkrétan a screenlets nem működik a 16.04-en (már a 15.10-ben is gondok voltak vele), mivel volt valami változás a hozzá szükséges pythonban és nincs már fejlesztője. Ezért lett törölve. Mint-en sem fog menni. Ez pedig más programokra is igaz lehet (valamilyen változás és fejlesztő/karbantartó hiánya). Nem ok nélkül szokták törölni a programokat a tárolókból. Vagyis csak annyit kérek, ne fogjatok mindent az Ubuntura.
-
Lathronos
őstag
Sajnos sok általam is kedvelt alkalmazást a 16.04 tárolóiból végleg töröltek (pl. scrrenlets).
Ennek köszönhetően valószínűleg az ubuntu felhasználók tábora ismét csökkenni fog a Mint javára. Én még megvárom a 14.04 életciklusának végét, aztán én is csatlakozok hozzájuk. A 16.04 számomra nagy csalódás lett.
-
Dhampir
félisten
válasz
Dhampir #25625 üzenetére
Megpislantottam Live módban a magyar verziót.
Rhythmbox:
Pozitívum: egy sereg magyar nyelvű rádióállomás lett hozzáadva
Negatívum: a lejátszáshoz nem talált kodeketAz eredeti kiadásban annak a pár rádióállomásnak (kettő kivételével) az adása rögtön lejátszható.
Itt be is fejeztem a magyarított változat "tesztelését".
-
Dhampir
félisten
Ubuntu 16.04 magyar nyelvű ISO
Bár a magyar nyelv az Ubuntu hivatalos változatánál is kiválasztható telepítési opcióként, a magyar nyelvi csomagok integrálása lehetővé teszi, hogy már telepítés előtt, a Live rendszer is teljes egészében magyarul szóljon a felhasználókhoz. Ezt a változatot az ubuntu.hu egyik szerkesztője, Pető Csaba (Phace) készítette.
-
Lathronos
őstag
válasz
Dhampir #25614 üzenetére
Most készül az Ubuntu MATE 16.04 64 bites remasterem, beleraktam a realtek patch-et, azzal működnie kell. Kb. 22:00-ra lesz kész, ha lesz kedved hozzá próbáld majd ki.
Kell vele szenvedni, mert amiket pluszba beleteszek szoftvereket, soknak a függőségeit is össze kell vadászni, mivel nincs benne a tárolókban, na meg foltozgatni, javítgatni kell itt-ott, hogy jól működjön.
Új rekord, 12 óra alatt készítek el egy remastert a szokásos 4 helyett.
-
-
laszlohu
addikt
Lefrissítettem a 16.04 - re, eddig 15.10 - en a gpu kezelés nem működött, ezért a hardveres gyorsítást alapból kikapcsoltam a böngészőben,
de láss csodát, a 16.04 - esben megjavult. -
Dhampir
félisten
válasz
Dhampir #25583 üzenetére
Nos, a Realtek 8821 16.04 LTS Live módban meg se moccan, ez volt 14.04 alatt is szintén Live futtatás során.
Viszont azonnal kezeli a második diszkrét Radeon VGA-t, a fényerőszabályzás is működik. 14.04 alatt Live módban csak a Carrizo APU-val indult el.
A hangkezelés nagyon jó, rögtön szebb a hangzás, mint Windows alatt a "Dolby Audio" szoftverrel.
-
Dhampir
félisten
válasz
Lathronos #25588 üzenetére
Írják itt a "snap" csomagformátumot. Kíváncsi leszek, hogy kedvező hatással lesz-e a minőségi csomagok számának növekedésében, és remélhetőleg nemcsak a cégek, hanem magánfelhasználók esetében is.
Az új kiadásban mutatkozik be a szoftverterjesztést leegyszerűsítő és meggyorsító megoldás, a korábban már szóba került „snap” csomagformátum. Mellyel a cégnek leginkább a közeljövőben vannak tervei, azzal engedélyezné a konvergenciát az IoT, a mobil és az asztali kiadások között. A új megoldás a már jól megszokott deb formátum mellé érkezik, ugyanis a két rendszer tökéletesen működik egymás mellett.
A snappel sokkal könnyebb biztonságosabb csomagokat készíteni, és sokkal könnyebb előállítani is azokat, így számos előnyt nyújt az Ubuntut használó cégeknek a minél robusztusabb szoftverfrissítésekhez. -
Dhampir
félisten
válasz
lionhearted #25559 üzenetére
Na, mán tőthetem? Kivártam míg frissítesz.
-
-
Dave™
nagyúr
válasz
koviamy #25604 üzenetére
Láttam, csak ezt így önmagában nehéz értelmezni, kérdés mit csináltál előtte, meg mi volt a pontos hibaüzenet. Nem vagyok ubuntu fan, én szimplán csak használom, ha valami hibába ütközöm, akkor annak pedig utána szoktam olvasni, és eddig még sikerült is mindet megoldani. Elég jól dokumentált a hibák többsége, de rendszerint ennyi információ alapján nem tudnak máshol sem segíteni, hogy kernel pánik volt, ha pontos tünetekre és potenciális kiváltó okokra keresel, akkor jóval nagyobb eséllyel találsz megoldást. Nekem nem fontos a te problémád, és mivel ilyen stílusban válaszolsz, ezután végképp érdektelen, csinálj amit szeretnél (leugatás pedig nem volt részemről, csak úgy indultál neki hogy szereted a régi bevált dolgokat, és ebből fakadtak leginkább a problémáid is).
-
válasz
lev258 #25607 üzenetére
Az asztalon, ha mozgatnék két monitor között ablakot, hatalmas nem látható holt tér van.
Ubuntu mate 15.10 - beállítások? Mert a bal oldali monitor nem landscape módban van. 90° forgatott állásban van. Driver volt próbálva három is. Az additional drivers által felajánlottból kettő sima és proprietary fglrx , illetve az amd honlapjáról leszedett, telepített ami a szakadozottságot szüntette végre meg.
-
Nagy szívás ez:
a bal oldali monitor elforgatott, jobbra, a rendszerben is, amd driverben is. Viszont egy baromi nagy érzékelhetetlen üres tér van a két monitor között így az asztalon, legalább 800 pixel szélességben. Sehogy sem tudom beállítani. -
koviamy
csendes tag
Kedves fékezhetetlen agyvelejű gyorsolvasó fórumtárs, esetleg azokon a mondatokon lefékezhettél volna, ahol beszámolok a szoftverkezelő rendeltetésszerű kezelés hibájáról, vagy a kernelpánikról. Merthogy ezeket is leírtam, de már ezeket nem olvastad el. Miért nem? Ez valami érzelmi túlfűtöttség az ubuntu iránt nálad? Mindkét dolog ugyanis valóban az ubuntu hibája. De az ilyesmi már úgylátszik az ubuntu-fanoknak nem esik bele az eseményhorizontjába. Csak az, amiért le lehet ugatni a másikat.
-
-
Dave™
nagyúr
válasz
koviamy #25600 üzenetére
Olvasom is, viszont csak azt láttam, hogy A) panaszkodsz régebbi programok miatt, amihez közvetlenül nem sok köze van az Ubuntunak, ha azok fejlesztői nem foglalkoznak vele, B) nem tudsz zöld ágra vergődni a gmailes levelezéssel, amire mondtam kapásból két alternatívát is (hármat). Ezek után vagy használod tovább azokat a régi rendszeren, vagy átváltasz valami újra, és megszokod azt. Esetleg nosztalgiázhatsz tovább, csak annak nem sok értelme van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás az Ubuntut és variánsait használók és az ezekkel még csak ismerkedők számára
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Bemutató Ubuntu 16.04 LTS kezdőknek, gyakorlatiasan, objektíven
- Hír Megjelent az Ubuntu 16.04 LTS
- Bundle topik
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- E-roller topik
- Mikrotik routerek
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Bluetooth hangszórók
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Dell Precision Workstation ultrabook 5560, 5550, 7510 i7, 6-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Plus - Yellow - Használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged