- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Google Pixel topik
- Szuper Szigettel futott be a HyperOS 3
- Apple Watch
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
-
Mobilarena
Ubuntu Linux Összefoglaló
Hivatalos Ubuntu dokumentáció
Amennyiben kérdésed lenne, kérünk, add meg a szükséges adatokat a hiba minél pontosabb leírása mellett:
-számítógép típusa, hardverek pontos megnevezése (különösképp videókártya, vagy hálózati egységek)
-a használt rendszer pontos neve, verziója, a grafikus felület
-mikor és hogyan jelentkezett hiba, mi váltotta ki (program telepítés, frissítés, ...)
-eddigi próbálkozások a megoldásra (ha voltak ilyenek)
A hardverinformációkat legegyszerűbben úgy gyűjtheted össze, ha megnyitod a Terminál nevű programot a menüben. Ide írd be a következő parancsokat (mindkettő után nyomj Enter-t):
lspci
lsusb
Új hozzászólás Aktív témák
-
ampulla
aktív tag
Sziasztok.
Már 2-3 órája szenvedek, hogy felrakjak egy bootable Win 7-et Ubuntu 14.04 alól. Egyszerűen minden baja van, állandóan hibaüzeneteket ír.
Elsőre ebben a threadben kutakodtam:
1. hozzászólás: hiba error code: 256-al állandóan elszállt a winusb, sudo winusbgui-val futtattam.
2. hozzászólás:
-1. része: MIndent úgy csináltam, ahogy az le van írva. A grub azt mondta: invalid partition table.
-2. része: Sikerült bebootolni a windowst viszont azt a hibát kaptam, hogy error x25 és hogy sérült a windows.3. hozzászólás: dd parancs nem működött.
Ezt a videót is megpróbáltam:
Amikor bebootoltam az USB-t akkor a inetbootin egy default particiót jelzett, majd 10s bootloopokba kezdett.
Az egész oka, hogy szeretnék egy Linuxot és egy windowst is. Tegnap jött meg az optical bay, amit sikeresen be is szereltem, viszont azon is egy Ubuntu 12.04 van, amit beleraktam HDD-t. UEFI-ből ezt be is tudom bootolni. A fő rendszer az egy 120 GB-os SSD-n van.
Egy Dell Latitude E5430 laptopom van. Boot az legacy állapotban. Secure boot disabled. Nem nagyon csináltam még ilyet, csak windows alól wines boot USB-t, ezért elfogadok minden hasznos tanácsot.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás az Ubuntut és variánsait használók és az ezekkel még csak ismerkedők számára
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Bemutató Ubuntu 16.04 LTS kezdőknek, gyakorlatiasan, objektíven
- Hír Megjelent az Ubuntu 16.04 LTS
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2113, 100% Akkumulátor
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Új Acer Predator 16 WQXGA 165Hz G-Sync i9-13900HX 16GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Win11 Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 250GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest