- Apple iPhone 17 - alap
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- Android szakmai topik
- Yettel topik
Aktív témák
-
Ezt nemrég beszéltük ki, de azért leírom én is. Winamp helyett lehet Audacioust használni, mint klónt. De a Rhythmboxhoz is hozzálehet szokni, az az alaptelepítés része.
Rar helyett érdemes mást használni tömörítéshez, de a kicsomagolás könnyen megy az unrar csomag telepítése után.
Total Commander helyett én Krusadert használok, az én véleményem szerint ez a leghasználhatóbb, már jobban is kézre áll, mint a TC.
Az uTorrentből nem adtam lejjebb, Wine segítségével szépen futtatható, de lassan elkészül a natív Linuxos verziója is. A legjobban a qBittorent hasonlít rá amúgy. -
Akkor is maximum Lubuntuval érdemes próbálkozni, így is túl gyenge ez a gép hozzá.
De ha csak próbának tennéd fel, akkor egyszerűen telepítheted a másik, modernebb gépre is Wubival, mint egy alkalmazást, vagy egyszerűen Live-ként próbáld ki.
Azért a bugmenteség nem garantált. -
Hát, erre Ubuntut ne próbálj rakni, főleg ne 10.10-et. Talán a Lubuntu ami még szóba állna vele, de még az is kétséges.
Áh, ahhoz is kell minimum 128 MB RAM, a grafikus telepítéshez meg 160... Szerintem ezt visszaviheted a kukába.
De mire akarnád ezt még használni? És miből gondoltad, hogy a legújabb Ubuntu majd vígan elfut rajta?
Aktív témák
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest