- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S20 Ultra 5G - nagy ügy
- Nem maradhat AI nélkül a strapaszekció sem
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Aktív témák
-
Ezt nemrég beszéltük ki, de azért leírom én is. Winamp helyett lehet Audacioust használni, mint klónt. De a Rhythmboxhoz is hozzálehet szokni, az az alaptelepítés része.
Rar helyett érdemes mást használni tömörítéshez, de a kicsomagolás könnyen megy az unrar csomag telepítése után.
Total Commander helyett én Krusadert használok, az én véleményem szerint ez a leghasználhatóbb, már jobban is kézre áll, mint a TC.
Az uTorrentből nem adtam lejjebb, Wine segítségével szépen futtatható, de lassan elkészül a natív Linuxos verziója is. A legjobban a qBittorent hasonlít rá amúgy. -
Akkor is maximum Lubuntuval érdemes próbálkozni, így is túl gyenge ez a gép hozzá.
De ha csak próbának tennéd fel, akkor egyszerűen telepítheted a másik, modernebb gépre is Wubival, mint egy alkalmazást, vagy egyszerűen Live-ként próbáld ki.
Azért a bugmenteség nem garantált. -
Hát, erre Ubuntut ne próbálj rakni, főleg ne 10.10-et. Talán a Lubuntu ami még szóba állna vele, de még az is kétséges.
Áh, ahhoz is kell minimum 128 MB RAM, a grafikus telepítéshez meg 160... Szerintem ezt visszaviheted a kukába.
De mire akarnád ezt még használni? És miből gondoltad, hogy a legújabb Ubuntu majd vígan elfut rajta? -
hát winrar-t inkább ne akarj rávarázsolni
Recommended Minimum System Requirements
Ha ettől kevesebbed van gyere vissza nézünk neked kisebbet
Aktív témák
Hirdetés
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ZBook FireFly G8 - i7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia 4GB I Cam I W11 I Gar!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest