Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Mobil flották
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Beköltözik a platformköltözés az iOS-be és az Androidba
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Aktív témák
-
chab7
addikt
Hogy mi van?

(A túláramnál még nem szóltam be mert nem érint és hát mindenki tanulja meg maga minek mi a pontos kifejezése, de hogy egy régebbi gépekre való tök jó kis rendszert így leblamálni mert neked nem jön be... nem mindenkinek pesti forgalmú gépe van, van akinek csendes ki vidéki falucska gépe van. Oda meg miért nem jó a Trabi? Már ha annak nevezhető egyáltalán. Amúgy meg mondj egy bugot, mert én nem találtam eddig benne.)
(#49847) vodkaboy22: Dettó, az xfce felületes disztrókban én is találtam bibiket, lxde alatt eddig nem. És a Trabantomat is feltuningolta

-
vodkaboy22
addikt
Én eddig ubuntubol csak 64bitest raktam a gépemre (másra raktam 32-est is de azokat nem én használom) mot már lassan 1 hónapja 12.04 lubi van fent nincs vele bajom rengeteg mindent gördülékenyebben megoldottam mint 10.04 xubi alatt. Gyors remek tudom mindenre használni persze nem hibátlan de ha véletlen feldob egy hiba ablakot akkor maximum egy softvert kell ujrainditanom fagyás vagy bármilyen komolyabb hiba mint egy program ujrainditasa soha nem volt (ez is ritkan kevés softverrel). Eddig itt tudtam legkönnyebben megcsinálni minden hardveres dolgot. Wine mégtöbb softverrel lett barátságosabb. Egyszeruen jo.
Upsz a softver center néha lefagy télleg de akkor restart orvosolja a dolgot. -
Tamoo
nagyúr
-
Aktív témák
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ::::: HATALMAS LEÁRAZÁSOK! I JOGTISZTA MICROSOFT TERMÉKEK I 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I 10 ÉV GARANCIA ::::
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3766
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest