Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Yettel topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- MWC 2026: Európába jött a Mate 80 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
PROHARDVER! témák
IT café témák
Aktív témák
-
vodkaboy22
addikt
Én eddig ubuntubol csak 64bitest raktam a gépemre (másra raktam 32-est is de azokat nem én használom) mot már lassan 1 hónapja 12.04 lubi van fent nincs vele bajom rengeteg mindent gördülékenyebben megoldottam mint 10.04 xubi alatt. Gyors remek tudom mindenre használni persze nem hibátlan de ha véletlen feldob egy hiba ablakot akkor maximum egy softvert kell ujrainditanom fagyás vagy bármilyen komolyabb hiba mint egy program ujrainditasa soha nem volt (ez is ritkan kevés softverrel). Eddig itt tudtam legkönnyebben megcsinálni minden hardveres dolgot. Wine mégtöbb softverrel lett barátságosabb. Egyszeruen jo.
Upsz a softver center néha lefagy télleg de akkor restart orvosolja a dolgot.
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4561, 100% Akksi
- Apple iPhone 11 64GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ RTX 5090 több típusban 3 év garanciával 27% áfával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest