Hirdetés
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Aktív témák
-
válasz
Alukard
üzenetére
Hopp ez félre ment. Huawei 620-as, akkor nézz utána Google-ban, jobb ötletem nincsen, bár sok találatot nem hozott rá. Esetleg csak simán a T-Mobile Web'nWalk Ubuntu-ra keress rá. Én már nem emlékszem, hogy mi volt az amivel szórakoztam de tutira nem ilyen. De ehhez a Huawei cucchoz vannak csomagok valamilyen oldalon amik kellenek.
-
válasz
Alukard
üzenetére
Ha letiltod az asztal megjelenését, akkor majdnem tutira nem tudják átrendezni, bár az is igaz, hogy ha értenek hozzá akkor visszaállíthatják (gconf-editor). Ha kellenek az asztali ikonok, akkor persze ez nem jó megoldás. De minden bizonnyal van erre jobb megoldás is, csak én nem ismerem.
Új felhasználót meg Unprivileged profillal hozd létre, ekkor a saját jelszavával nem tud root módban tevékenykedni.
Aktív témák
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Trollok komolyan
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Tőzsde és gazdaság
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Opel topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- ÚRIS10!!! RAMÁRON! LEGION 5 i7-13650HX 32GB RAM 1TB SSD RTX 5070 8GB
- AKCIÓ! Gigabyte RX 7900XTX Gaming OC 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Lenovo LOQ 15AHP10 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 250 - 16GB 1TB - Win11 - RTX 5060 - 3 év gari
- ASUS TUF F16 / I7-14650HX / RTX 5070 / 1TB SSD / 32GB DDR5 Notebook! BeszámítOK
- ÓRIÁSI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest