Hirdetés
- Magisk
- Fotók, videók mobillal
- IDC: 2025-ben a Huawei megnyerte Kínát, az Apple a világot
- Egy picit olcsóbb lesz a Google Pixel 10a
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Aktív témák
-
Lacces
őstag
válasz
szaszayanou
üzenetére
Nálam se nyílt se zárt esetén nincs változás. Nálam is olyan, mint ahogy te is írod. ATI 5470-esem van laptoban.
Unity2D esetében halkabb egy fokkal, még a Jupiter-t raktam fel rá... hát ... powersave módban halkabb, nem füstöl annyira
. De akkor meg már elég hasznavehetetlenek a linux disztrók, ez az ubi is, akkor már nem lehet vele nagyon internetezni sem, orosz rulett effektus van vele.A mageia 2 ilyen téren szerintem az egyik legjobb. Sőt a legjobb amihez volt közöm. Nem annyira füstölt, mint a többi esetében. Jó persze, egy Windows 7-t sosem fog elérni a Linux, de elfogadható volt. Bár látszik azon, hogy béta, és elég kevés szoftver van hozzá és nehézkés is a kezelése, ahhoz már hard linuxosnak kell lenni. Nálam wifi ott nem jött össze.
Visszatérve, nem csak Ubuntu volt ilyen nálam, hanem a Linux Mint is... Lehet minden ami Ubuntura épül (esetleg Debian) az szereti az én cpu-mat is magasan járatni. Alapállapotban, 55 fok, Egy Fájlkezelő és Firefox esetében már 70 fokot mutatott a szoftver... én egy első generációs Core i3-as procit használok. Szal nálam ilyen paraméterek mellett füt
. Ha 30 fok lesz, én úgy is félreteszem akkor a gnu/linux disztrókat ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Mindenkinek: Valahogy megkéne hekkelni az Ubuntut 12.04, 11.04 édes mind1.
Fájlmásolás lassú a winyón... Ha 1GB feletti fájlt másolok, akkor majdnem olyan gyors mint a win7, akkor kb 15mbps, de ha olyan 0.2GB-1GB közötti fájlok vannak, na akkor jelentősen lecsökkenti 4-5 mbps sebességre a másolást.
Valakinek van ötlete, hogy ezt hol lehet beállítani?
Aktív témák
- Autós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Jogász topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Videós, mozgóképes topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Syl: UPS - te áldott!
- További aktív témák...
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 2 i7-1165G7 32 GB Ram 512 GB SSD 1 év garancia
- Újszerű Dell Latitude 5420 - i5 1145 G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Gamer billentyűzetek /SteelSeries/Das Keyboard/Ozone/Deltaco/DE/EN/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. De akkor meg már elég hasznavehetetlenek a linux disztrók, ez az ubi is, akkor már nem lehet vele nagyon internetezni sem, orosz rulett effektus van vele.
. Ha 30 fok lesz, én úgy is félreteszem akkor a gnu/linux disztrókat