Hirdetés

Aktív témák

• Lacces
    őstag

radeon 3470

A nyílt driver radeonokhoz elég jó mostanában, pendrive-ról azzal ment. 10.04 alatt most zárt van. 11.10-et próbáltam mindkettővel, és nem változott ebből a szempontból a helyzet. Persze nem tűzforró, de nekem ne fűtsön feleslegesen. És az akksiról is kevesebbet bír így.

Nálam se nyílt se zárt esetén nincs változás. Nálam is olyan, mint ahogy te is írod. ATI 5470-esem van laptoban.
    Unity2D esetében halkabb egy fokkal, még a Jupiter-t raktam fel rá... hát ... powersave módban halkabb, nem füstöl annyira ;] . De akkor meg már elég hasznavehetetlenek a linux disztrók, ez az ubi is, akkor már nem lehet vele nagyon internetezni sem, orosz rulett effektus van vele.

A mageia 2 ilyen téren szerintem az egyik legjobb. Sőt a legjobb amihez volt közöm. Nem annyira füstölt, mint a többi esetében. Jó persze, egy Windows 7-t sosem fog elérni a Linux, de elfogadható volt. Bár látszik azon, hogy béta, és elég kevés szoftver van hozzá és nehézkés is a kezelése, ahhoz már hard linuxosnak kell lenni. Nálam wifi ott nem jött össze.

Visszatérve, nem csak Ubuntu volt ilyen nálam, hanem a Linux Mint is... Lehet minden ami Ubuntura épül (esetleg Debian) az szereti az én cpu-mat is magasan járatni. Alapállapotban, 55 fok, Egy Fájlkezelő és Firefox esetében már 70 fokot mutatott a szoftver... én egy első generációs Core i3-as procit használok. Szal nálam ilyen paraméterek mellett füt :D. Ha 30 fok lesz, én úgy is félreteszem akkor a gnu/linux disztrókat ;]

Mindenkinek: Valahogy megkéne hekkelni az Ubuntut 12.04, 11.04 édes mind1.
    Fájlmásolás lassú a winyón... Ha 1GB feletti fájlt másolok, akkor majdnem olyan gyors mint a win7, akkor kb 15mbps, de ha olyan 0.2GB-1GB közötti fájlok vannak, na akkor jelentősen lecsökkenti 4-5 mbps sebességre a másolást.
    Valakinek van ötlete, hogy ezt hol lehet beállítani? :R

Aktív témák