Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- One mobilszolgáltatások
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Aktív témák
-
válasz
Jester01
üzenetére
Nagyon köszönöm a helpet!
Sejtettem, hogy ez van a dologban.A szoftveres tükrözéstől gyorsabb biztosan nem lesz a rendszerem, csak lassúbb, hiszen két helyre kell ugyan azt az adatot elmentenie, nem egyre, mint eddig. Te valószínűleg a raid 0-ra gondolhattál. A microserver csak raid 0-át és 1-et tud sajna.
A szoftveres raid azért csak beterhel valamennyire, hiszen a CPU-t használja és hát microserverről lévén szó, nem egy atomerőmű, tehát minden erőforrásra szüksége van. Én csak ezért gondoltam, hogy a raid-et, tehát a folyamatos tükrözést kihagynám és időzíteném inkább a backup-ot.
Ráadásul tartalékban jelenleg csak egy használt notivinyóm van (bár a mérete megfelelő), amire tükrözni nem lenne túl szerencsés szerintem, mert nem sokáig bírná. Pláne aztán azt betenni elsődlegesnek halálozás esetén...hümmögős szvsz. Csak úgy tudnám megoldani, ha veszek egy másik hasonló(an gyors) vinyót, mint a jelenlegi, de hát most horror áron vannak ezek. Hát megpróbálok valahogy mégis csak beszerezni vinyót itt a PH-n, csak nem lesz más megoldás sajnos.

Aktív témák
- Xiaomi 15 / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3828
- CTO Bontott 0perces TÜZES EZÜST MacBook Air 13.6" M4 10C/1G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Sejtettem, hogy ez van a dologban.