- Android szakmai topik
- iPhone topik
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor 200 Pro - mobilportré
Aktív témák
-
válasz
Jester01
üzenetére
Nagyon köszönöm a helpet!
Sejtettem, hogy ez van a dologban.A szoftveres tükrözéstől gyorsabb biztosan nem lesz a rendszerem, csak lassúbb, hiszen két helyre kell ugyan azt az adatot elmentenie, nem egyre, mint eddig. Te valószínűleg a raid 0-ra gondolhattál. A microserver csak raid 0-át és 1-et tud sajna.
A szoftveres raid azért csak beterhel valamennyire, hiszen a CPU-t használja és hát microserverről lévén szó, nem egy atomerőmű, tehát minden erőforrásra szüksége van. Én csak ezért gondoltam, hogy a raid-et, tehát a folyamatos tükrözést kihagynám és időzíteném inkább a backup-ot.
Ráadásul tartalékban jelenleg csak egy használt notivinyóm van (bár a mérete megfelelő), amire tükrözni nem lenne túl szerencsés szerintem, mert nem sokáig bírná. Pláne aztán azt betenni elsődlegesnek halálozás esetén...hümmögős szvsz. Csak úgy tudnám megoldani, ha veszek egy másik hasonló(an gyors) vinyót, mint a jelenlegi, de hát most horror áron vannak ezek. Hát megpróbálok valahogy mégis csak beszerezni vinyót itt a PH-n, csak nem lesz más megoldás sajnos.

Aktív témák
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Dell Latitude 5410 - 14", Core i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4422
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B760 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD Asus ROG RTX 3090 24GB Zalman Z1 1000W
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Intel Ultra 5 245K / RTX 3080 10GB / 16GB DDR5 / 1TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Sejtettem, hogy ez van a dologban.