- Apple iPhone 17 - alap
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
God Vazzeg
veterán
Szerintem te nem látod át a dolgokat. Ez olyan, mint hogy pl win alatt minden játék minden dll-t tartalmazzon, ami neki kell, tehát saját dx, saját api-k, minden legyen benne. Ezzel kb a játék méretét duplájára növelnéd, ezért kell a win-re feltelepíteni a dx-et pl, és azt használja mindegyik játék, így elég 1x meglennie. Rengeteg ilyen dolog van win alatt is, max nem találkozol vele, én már sok olyannal találkoztam hogy eltávolítok valami progit, és vagy másik progik nem indulnak el, vagy volt hogy omlott a win. Teljesen egységesíteni meg azért nem lehet, mert amihez egységesítenél azt is fejlesztik.
Az lts nagyon jó irányvonal, és szerintem pont előnye hogy nem bughalmazos fos programok frissülnek le vele, hanem a meglevő minden nap használt programjaim lesznek egyre jobbak. Nekem ezek a daily build témák eddig használhatatlanok voltak, pedig ott a lefrissebb van mindenből..
Aktív témák
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 7800X3D / RX 6900XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- HP ZBOOK Firefly 16 G10 /i7-1355U/16GB/1 TB SSD/FHD+/IPS/NVIDIA 4 GB Magyar bill
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Alkalmi vétel! HP Omen 17! I7 12700H / RTX 3070Ti 8GB / 1TB Nvme SSD / 16GB DDR5 !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest