Hirdetés
Aktív témák
-
válasz
hallari
üzenetére
Köszi, ASRock lesz. nV nálam felejtős, anno volt, több életre megútáltam

Jómunkás emberek! Lehet, már ismeritek, de akkor is mert csak na!

Röviden a Multisystem progiról. 1. Nagyon jó.
A linken leírt lépésekkel telepíthető, majd .iso-kat hozzáadva bootolható pendrive készíthető a live médiákból (de telepítő is rátehető). Több iso is lehet, nekem a 4 GB-on van most 3 db.
Negatívum: sajnos erről nem tudtam a múltkori régi gépre telepíteni, de ugyan az az iso Unetbootin-el települt... Lehet csak nálam van ez, csak jelzem.
Ami a durva: a telepített rendszereket elindítja virtuális gépen, pillanatok alatt, így még restart sem kell egy kis ismerkedéshez, és nincs nyűgös telepítgetés, beállítás, ilyesmik, mint általában virtuális gépeken. Legalábbis a funkciók nagy része szépen működik: pl. neteztem a virtuálgépben, csomagkezelő elindult (...és leállt, mert nincs hely).
Próbára mindenkinek ajánlom, csak iso-t kell letölteni, és lehet kísérletezni/hegeszteni a rendszert bűntetlenül![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Jó mulatást
Aktív témák
- PC Game Pass előfizetés
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Zalman T4Plus CoolerMaster 650W
- Samsung Galaxy Note 20 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- LG 27US550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / Forgatható / sRGB 99%
- Apple iPhone 12 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)