Hirdetés
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- One mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Honor Magic V2 - origami
Aktív témák
-
válasz
hallari
üzenetére
Köszi, ASRock lesz. nV nálam felejtős, anno volt, több életre megútáltam

Jómunkás emberek! Lehet, már ismeritek, de akkor is mert csak na!

Röviden a Multisystem progiról. 1. Nagyon jó.
A linken leírt lépésekkel telepíthető, majd .iso-kat hozzáadva bootolható pendrive készíthető a live médiákból (de telepítő is rátehető). Több iso is lehet, nekem a 4 GB-on van most 3 db.
Negatívum: sajnos erről nem tudtam a múltkori régi gépre telepíteni, de ugyan az az iso Unetbootin-el települt... Lehet csak nálam van ez, csak jelzem.
Ami a durva: a telepített rendszereket elindítja virtuális gépen, pillanatok alatt, így még restart sem kell egy kis ismerkedéshez, és nincs nyűgös telepítgetés, beállítás, ilyesmik, mint általában virtuális gépeken. Legalábbis a funkciók nagy része szépen működik: pl. neteztem a virtuálgépben, csomagkezelő elindult (...és leállt, mert nincs hely).
Próbára mindenkinek ajánlom, csak iso-t kell letölteni, és lehet kísérletezni/hegeszteni a rendszert bűntetlenül![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Jó mulatást
Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- AKCIÓ! Asrock B450M R5 5500 8GB DDR4 256GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- AKCIÓ! MacOS 26! UTOLSÓ GEN iMac 27" 5K i7-10700K 64GB RAM 512GB NVMe Radeon Pro 5700 XT 16GB gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4511
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)