- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mobil flották
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple Watch
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- A Galaxy S26-tal együtt késik a One UI 8.5
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Nincs több titok: íme, a Samsung Galaxy TriFold!
- Google Pixel topik
Aktív témák
-
God Vazzeg
veterán
válasz
Kendek
üzenetére
Megoldódott, a mount manager kavar be, ha abban megadom csatolási paraméternek pl a defaults,uid=1000 paramétereket, nem írja bele az fstabba mentésnél
/home közben megoldódott, igaz nem tudom hogy, 2. vagy 3. újraindításra minden jó lett
Érdekesség: 2gb partició van megadva swap-nek, ezt áthelyeztem, beleraktam fstabba új UUID-vel, de rendszerfigyelő alatt 4,9GB-ot ír ki, viszont aktív a 2GB partició, és nem aktív a régi, szóval elvileg ott kellene lennie. Mondjuk ez a része nem érdekel, még sose láttam swappelni 
Aktív témák
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Fallout 4 Pip-Boy Edition
- Árváltozás + játék DVD: Watch Dogs Deadsec Edititon
- Calman Home for LG licenc (PGenerator támogatással) ÚJ ára 66.000 Ft.
- Árváltozás+játék!The Witcher 2 Assassins of Kings Collector's Edition
- DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-9500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

/home közben megoldódott, igaz nem tudom hogy, 2. vagy 3. újraindításra minden jó lett
Érdekesség: 2gb partició van megadva swap-nek, ezt áthelyeztem, beleraktam fstabba új UUID-vel, de rendszerfigyelő alatt 4,9GB-ot ír ki, viszont aktív a 2GB partició, és nem aktív a régi, szóval elvileg ott kellene lennie. Mondjuk ez a része nem érdekel, még sose láttam swappelni