Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- CES 2026: Alig nagyobb egy AirPods Pro tokjánál a Baseus 45 wattos power bankja
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CES 2026: Háromkarikás játékokra készül a Dreame
- iPhone topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- CES 2026: A sportautó piacot is összeporszívózná a Dreame
Aktív témák
-
Nyomtató milyen?
Én jópár Canont beszívtam már, egyikre sem jöttem rá, hogyan lehetne normálisan nyomtani vele (pedig biztos lehet, csak annyira nem érdekel, már eladtam az összes nyomtatómat, évi 10 oldalért minek), HP ami volt egyszer egy, az működött, wifi meg eddig, akármit tettem a Linuxaim alá, ment. (Mármint persze, 2006-ban még nem ment nagyon, de akkor talán ha egyszer próbáltam egy kölcsöndarabbal. Azóta van egy TP-Link USB-sem, Ralink chipes, az megy, egy PCMCIA-s, Atheros chipes, az is megy, meg egy Intel/Broadcom a másik laptopban, az is. Asszem a céges laposomban is felismeri a pendrive-os Lubuntu a wifit. )Bluetooth dettó, van 2 USB-s BT-m, mind a kettő bedug, ikon a tálcán, látszik.
Aktív témák
- hcl: Amúgy mi a terv?
- Videós, mozgóképes topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- CES 2026: a Gigabyte legfrissebb csúcs-VGA-ja mindenképp kitűnik a tömegből
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Háztartási gépek
- Büszke apukák és anyukák topikja
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Horgász topik
- További aktív témák...
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3760
- 3db - Dell Alienware 18 Area-51 AA18250 18" - Intel Core Ultra 9 275HX, 64GB, 2TB SSD, RTX 5090
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest