- Megérkezett Európába az Oppo vékony órája
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco M8 Pro 5G gyorsteszt
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Apró változásokkal, elődjénél jobb áron kezd a Google Pixel 10a
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
Aktív témák
-
válasz
rybank
üzenetére
Igen, én már a Precise fejlesztői kiadását használom egy ideje. Új kernel, Debianból importált frissebb csomagok, ezek jellemzik. Még a Unityt nem frissítették, és sok új funkciót sem adtak hozzá a rendszerhez.
+(#42796) zed01:
Én azért is használom ezeket, mert nekem vannak olyan fejlesztéseim, PPA-ban tárolt alkalmazásaim amikkel lépést kell tartanom. Például a rendszerben történt változásokat nem tudom a Rendszermenttel azután követni miután már kiadták a kiadást.
Amúgy meg az LTS-ek fejlesztése jellemzően unalmasabb kicsit a köztes kiadásokénál, legalábbis tesztelői szempontból. Amíg pl. az Oneiric használhatatlan volt elég sokáig a fejlesztési ciklusában, addig itt azért nem ér annyi meglepetés. De ugyanez volt a Lucidnál is, végig tudtam követni az egész fejlesztési szakaszt. Mindazonáltal ez nem azt jelenti, hogy mindenkinek ajánlatos ilyen rendszereket használnia, nekem is sokszor jön jól egy-egy visszaállítási pont mikor mondjuk törés keletkezik a csomagoknál vagy a fél rendszert leszedte egy frissítés. De persze a rendszer vagy az alkalmazások elindíthatatlansága sem éppen ritka ilyenkor.(#42798) zed01: Hát, ezen ne múljon. A 3.2-es kernel rc7-es (a stabil előtti utolsó) kiadására épülő Ubuntus csomagok:
linux-image-3.2.0-7-generic
linux-headers-3.2.0-7-generic
llinux-headers-3.2.0-7
Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3972
- Használt Bonsen VS1900 vákuumos fóliahegesztő
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- Fujitsu LifeBook 7U14A2 netbook / 12 hónap jótállás
- ÓRIÁSI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest