Hirdetés
- Milyen robotporszívót vegyek karácsonyra? (2025)
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- CES 2026: Érintőceruzát támogató komolyabb Motorola várható
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- koxx: A bajnokok egere? Lamzu Maya Champions Edition 8K gamer egér
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Aktív témák
-
válasz
rybank
üzenetére
Igen, én már a Precise fejlesztői kiadását használom egy ideje. Új kernel, Debianból importált frissebb csomagok, ezek jellemzik. Még a Unityt nem frissítették, és sok új funkciót sem adtak hozzá a rendszerhez.
+(#42796) zed01:
Én azért is használom ezeket, mert nekem vannak olyan fejlesztéseim, PPA-ban tárolt alkalmazásaim amikkel lépést kell tartanom. Például a rendszerben történt változásokat nem tudom a Rendszermenttel azután követni miután már kiadták a kiadást.
Amúgy meg az LTS-ek fejlesztése jellemzően unalmasabb kicsit a köztes kiadásokénál, legalábbis tesztelői szempontból. Amíg pl. az Oneiric használhatatlan volt elég sokáig a fejlesztési ciklusában, addig itt azért nem ér annyi meglepetés. De ugyanez volt a Lucidnál is, végig tudtam követni az egész fejlesztési szakaszt. Mindazonáltal ez nem azt jelenti, hogy mindenkinek ajánlatos ilyen rendszereket használnia, nekem is sokszor jön jól egy-egy visszaállítási pont mikor mondjuk törés keletkezik a csomagoknál vagy a fél rendszert leszedte egy frissítés. De persze a rendszer vagy az alkalmazások elindíthatatlansága sem éppen ritka ilyenkor.(#42798) zed01: Hát, ezen ne múljon. A 3.2-es kernel rc7-es (a stabil előtti utolsó) kiadására épülő Ubuntus csomagok:
linux-image-3.2.0-7-generic
linux-headers-3.2.0-7-generic
llinux-headers-3.2.0-7
Aktív témák
- Witcher topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Eredeti játékok OFF topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- koxx: A bajnokok egere? Lamzu Maya Champions Edition 8K gamer egér
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Filmvilág
- ldave: New Game Blitz - 2025
- További aktív témák...
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 15 2025 M4 16GB 256GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3841, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest