- Fura kódnéven készül a HMD új készüléke
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nagyon ismerős a Nothing Phone (3a) Lite
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Aktív témák
-
G4bi89
senior tag
válasz
Kendek
üzenetére
Na király köszi

Most probálgatom az Unity -t eddig 10.04 volt fent illetve 1hete megnéztem magamnak a Linux Mint ~ Lisa -át.
Eddig az tűnt fel, hogy jó lehetne de mindig ott van valami kis apró dolog ami idegesítő.Lisa Unity -ben ha szabad így fogalmazni az tetszett, hogy bal felső sarokba vittem az egeret és egyből feldobta a felületet míg itt ubiban kattintani kell.
Amitől *** kapok azaz egybevont menü. Lehet megszokom de iszonyat idegesítő meg értesítésgyűjtő terület hiánya. (igen láttam valahogy odalehet varázsolni) Indikátorok sorrendje sem változtatható!?
Az új szoftverközpont is a halálom első dolgom volt a synaptic felpakolása.
Opera ikont is kitettem a dockra és nem jelent meg szóval vannak még apró bugok. Igaz hála mindenre van megoldás. [How to add Quicklists for Opera in Unity]Talán LTS verzióra összedobják annyira, hogy ezek az idegesítő dolgok eltűnnek.
Aktív témák
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3674, 99% Akksi
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest